[akinorta] Türkiye Radyoları v1.02(00) S^3 Anna Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

95illegal95

Üye
Uygulama mağazadan satın almalı olmuş. En iyisi...:)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Son durum ne ? Versiyonu güncelleyip bunu paylaşmanı bekliyoruz.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama ücretli oldu ve uygulama içi satın alma kaldırıldı. Ama mağazada uygulama henüz güncellenmedi. BEN güncelledim ama mağazaya eklenmedi henüz

95illegal95

Üye
Uygulama ücretli oldu ve uygulama içi satın alma kaldırıldı. Ama mağazada uygulama henüz güncellenmedi. BEN güncelledim ama mağazaya eklenmedi henüz

sürüm hala 1.02 ama uygulama içi satın alma kaldırılmış mağazada...

Dumbledore

Dumbledore

Üye

Güncelleme olduysa bunu ne zaman paylaşacaksın ?

arslanla

arslanla

Üye
uygulamayı mağazadan çekmişsin. Güncelleme var heralde...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Güncellendi in app purchase kaldırıldı bazı arkadaşlarda sorun çıkması nedeniyle ama bu sefer ücretli oldu mecburen

arslanla

arslanla

Üye
Güncellendi in app purchase kaldırıldı bazı arkadaşlarda sorun çıkması nedeniyle ama bu sefer ücretli oldu mecburen

böylesi daha iyi olmuş. Uygulama biraz geç açılıyor programa türkiye televizyonuna eklediğin gibi favoriler menüsü eklesen iyi olur yani kısaca programın güncellenmesi gerekiyor...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
böylesi daha iyi olmuş. Uygulama biraz geç açılıyor programa türkiye televizyonuna eklediğin gibi favoriler menüsü eklesen iyi olur yani kısaca programın güncellenmesi gerekiyor...

evet olabilir nasıl unutmuşum ki eklemeyi..

arslanla

arslanla

Üye
evet olabilir nasıl unutmuşum ki eklemeyi..

Güncellemeyi bekliyorum bir de şu windows phone 8 uygulamanı tanıtım için mağazada ilk hafta bedava yapabilir misin? Tanıtım olur hem...

wolkieee

Üye
Satın almada problem yaşıyorum ya dilinize uygundeil diyor yada telefondan alırken ödeme reddedildi diyor halbuki daha önce satın aldıklarım olmuştu

arslanla

arslanla

Üye
yeni versiyonu çıktı ama mağazada yok isteyenler bana pm atsın...

Marco Laren

Marco Laren

Üye
abi link verirmisin

Marco Laren

Marco Laren

Üye
abi linkkk

Üst Alt