Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Uygulama: Türkiye Radyoları v1.2 { Yayınlandı }
Sponsorlu Bağlantılar
Makale_Helvetia
Üye
az önce mağazadan indirdim..söylendiği gibi geliştirilmesi ile bambaşka bir boyut kazanır hatta internet radioyu geçer bile..tek eksik bence rds olmaması.bir de uygulama geç açılıyor. ikona bastığımda bi 10 saniye bekletiyor sonra açılıyor uygulama
emreli01
Üye
hocam eline sağlık ben uygulamayı yükledim dikkatimi çeken şey başka bi radio yu sectiginde sesi kısık oluyor sonda olmasına ragmen sesi kısıp tekrar actıgında ses yükseliyor bilginize ...
hocam eline sağlık ben uygulamayı yükledim dikkatimi çeken şey başka bi radio yu sectiginde sesi kısık oluyor sonda olmasına ragmen sesi kısıp tekrar actıgında ses yükseliyor bilginize ...
az önce satın aldım.emeğin karşılığını vermek gerekli eline sağlık tekrar.zamanla daha da gelişeceğini umuyorum.toplam kaç indirme hakkımiz var?
faruk26kuraf
Üye
uygulama guzel ama tam surum degıl tesekkurler tam surum alın dıye yonlendırıyor
Makale_Helvetia
Üye
bu arada birşey daha farkettim.radyoyu açıp arka plana aldığımızda örnek veriyorum Opera Mini ile sayfalarda gezindiğimizde radyoda kesilmeler oluyor.orada bir hata var sanırım.ilgilenirsen sevinirim.
yaren_dede
Üye
görüşlerimizi ve uygulama ile ilgili isteklerinizi Diğer konuda belirtiniz