Yeni Uygulama: Türkiye Radyoları v1.2 { Yayınlandı }

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
az önce mağazadan indirdim..söylendiği gibi geliştirilmesi ile bambaşka bir boyut kazanır hatta internet radioyu geçer bile..tek eksik bence rds olmaması.bir de uygulama geç açılıyor. ikona bastığımda bi 10 saniye bekletiyor sonra açılıyor uygulama

emreli01

emreli01

Üye
hocam eline sağlık ben uygulamayı yükledim dikkatimi çeken şey başka bi radio yu sectiginde sesi kısık oluyor sonda olmasına ragmen sesi kısıp tekrar actıgında ses yükseliyor bilginize ...
:tşk:

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
hocam eline sağlık ben uygulamayı yükledim dikkatimi çeken şey başka bi radio yu sectiginde sesi kısık oluyor sonda olmasına ragmen sesi kısıp tekrar actıgında ses yükseliyor bilginize ...
:tşk:

bildirim için teşekkürler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
az önce satın aldım.emeğin karşılığını vermek gerekli :) eline sağlık tekrar.zamanla daha da gelişeceğini umuyorum.toplam kaç indirme hakkımiz var?

faruk26kuraf

Üye
uygulama guzel ama tam surum degıl tesekkurler tam surum alın dıye yonlendırıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu arada birşey daha farkettim.radyoyu açıp arka plana aldığımızda örnek veriyorum Opera Mini ile sayfalarda gezindiğimizde radyoda kesilmeler oluyor.orada bir hata var sanırım.ilgilenirsen sevinirim.

Üst Alt