[akinorta] Türkiye Radyoları v1.02(00) S^3 Anna Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​1 ay uzun bir süre değil mi kardeşim neden o kadar geç? :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
o zaman müsait olacağım kısmetse

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​tamam dostum beklemedeyiz

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Güncelleme yaptığında şu anki sürümü paylaşacak mısın ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimalle evet

Dereck

Dereck

Üye
Radyoyu ücretlendirmişsiniz sanırım artık girdiğimizde ödeme istiyor, yalnız birşey söylemek istiyorum program düzgün çalışmıyor el çabukluğuyla ödeme kısmını kolayca aşıp radyoları dinleyebiliyoruz bilginiz olsun.

muhammed933

Üye
tesekkürler.

- - - Eklendi - - -

tesekkürler.

ByRedox

ByRedox

Üye
lütfen sunu biri satın alsa paylaşsa bende kfedi kartı yok pederde wermez offf ben cok istiyorum tv programıda paralı ;(

Dumbledore

Dumbledore

Üye
​Gelişme var mı ?

Memati2259

Üye
Acaba bu radyo programında trt radyo kanalları varmı radyo1 mesela ben maç dinlicemde onun için. Lütfen cevap.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
tüm trt radyoları var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​ne zaman programı düzeltmeyi düşünüyorsun? hala satın alma ekranı geliyor,kullanamıyoruz.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​en başında da söylediğim gibi en iyi yol bildiğin yoldur.satın almalı yapma uygulamayı direk ücretli olarak ekle mağazaya olsun bitsin derim ben

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
​en başında da söylediğim gibi en iyi yol bildiğin yoldur.satın almalı yapma uygulamayı direk ücretli olarak ekle mağazaya olsun bitsin derim ben

iyi söylüyorsun da bu sefer uygulama içinden satın alıp kullananlar tekrar satın almak zorunda kalacaklar. Bunu geliştiren nokia görevlisine ilettim durumu cevap bekliyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​doğru sen de haklısın,en kısa sürede çözülür umarım..

yanam

Üye
kardeşim maç için süper eline sağlık ama kulanamıyoruz kredi kartı değilde kontorden faturadan kessin bunuda halledersenız sevınırım kredi kartı kullanmak tehlıkelı nokıa bende bırsey bırakmadı

- - - Eklendi - - -

Ya da trt radyo 1 maç için birşey üretin diğer kanlalları kimse istemiyor zaten herkes maç için satın alıyor. TRT RADYO 1 İ telden dinlemek istedim öyle bir uygulama bulamadım frekansını ayarladım da olmadı sızden yardım ıstıyorum SİMDİDEN TSKLER

Dumbledore

Dumbledore

Üye
kardeşim maç için süper eline sağlık ama kulanamıyoruz kredi kartı değilde kontorden faturadan kessin bunuda halledersenız sevınırım kredi kartı kullanmak tehlıkelı nokıa bende bırsey bırakmadı

- - - Eklendi - - -

Ya da trt radyo 1 maç için birşey üretin diğer kanlalları kimse istemiyor zaten herkes maç için satın alıyor. TRT RADYO 1 İ telden dinlemek istedim öyle bir uygulama bulamadım frekansını ayarladım da olmadı sızden yardım ıstıyorum SİMDİDEN TSKLER

Uygulamayı kullanmak için çırpınma sebeplerimden biri.

yanam

Üye
yoksun kaldık trt radyodan kulaklıktan frekanslar sureklı sıkıntı. yardımınızı beklıyoruz akın kardes

Üst Alt