[akinorta] Türkiye Radyoları v1.02(00) S^3 Anna Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
teşekkürler :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​1 kere giriş yaptım tamam dedim düzeldi sonra gene ücrete yönlendirdi :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia destekden aradılar..topu sana attılar:) uygulama yapımcısı ile görüşmeniz gerekir dediler.güncellemeni bekliyoruz..belirttiğim bir sorun daha vardı buffer size ile ilgili.onu da arttırırsan kesilmeler Olmaz.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
nokia destekden aradılar..topu sana attılar:) uygulama yapımcısı ile görüşmeniz gerekir dediler.güncellemeni bekliyoruz..belirttiğim bir sorun daha vardı buffer size ile ilgili.onu da arttırırsan kesilmeler Olmaz.

Top Bende. Rahat ol. Güncelleme ile düzelticem de şu browserı bir adam edeyim önce

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
acelemiz yok dostum rahat ol sen yaparsın :oke:

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi başladım. İnşallah düzelteceğim. Adım adım teker teker inceliyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bekliyoruz dostum kolay gelsin

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
rds olacakmı aceba şimdiden ellerine sağlık

treeblue

Üye
Gerçekten tebrik ediyorum; ellerine sağlık. Nokia internet radyodan daha iyi bir arayüzü olmuş bence. Tekr teşekkürler...

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
yeni sürümü geldimi?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
henüz değil ilerlemeleri burada paylaşırım ben güncelleme oldukça

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bir gelişme var mı üstad?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yani şu tekrar satın alma olayını çözemedim. Gizli bir sistem klasörü oluşturuyormuş uygulama. Bu klasör silindiği zaman tekrar satın alma penceresi geliyor. Ama devam ediyorum hâlâ. Nasıl yapılacağı belli de yapamıyorum :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bana sorarsan bildiğin yoldan şaşma derim. 1.02(1) versiyonu yap.uygulama içi satın alımı iptal et,ücretli olarak mağazaya gönder.buffer size'ı da arttır diğer uygulamaları kullanım esnasında seste kesilmeler olmasın.

kcr

Üye
Güzel uygulama, teşekkürler. Rds ile daha da güzel olacağı kesin. Ancak program çalışırken ram'a biraz yükleniyor gibi geldi. Malum, ram demek batarya demek. Kanal logolarına da gerek yok bana kalırsa.

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
program ne zaman güncellenecek

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
2 hafta ya da 1 ay sonra

Üst Alt