RadioActive v1.0 | Android Radyo Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
RadioActive v1.0 | Android Radyo Uygulaması



Uygulama Adı: RadioActive
Versiyon: 1.0
Gereken Android Sürümü: 2.2 ve üzeri
Kategori: Müzik ve Ses




Açıklama: RadioActive, Android cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak kullanarak, farklı türlerde 500'den fazla radyo kanalına erişim sağlayıp istediğini dinleyebileceği eğlenceli ve yararlı bir Android radyo uygulamasıdır.

Uygulamanın en güzel özelliklerinden bir tanesi, kullanıcıların istekleri doğrultusunda haber, spor, popüler, müzik ve yerel gibi farklı kategorilerdeki radyo istasyonlarına kolay ve hızlıca ulaşabilmeleridir. Günün herhangi bir saatinde radyo üzerinden haber dinlemek istediğinizde veya evde otururken sıkılıp canınız müzik dinlemek istediğinizde rahatlıkla kullanarak hızlı bir şekilde radyo kanallarını dinlemenizi sağlayan RadioActive, sahip olduğu şık ve modern tasarım ile kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır.

Uygulama içerisinde 500'den fazla radyo istasyonu bulunmakla birlikte, radyo kanalları düzenli olarak güncellenmektedir. Ayrıca Android cihazlarınız üzerinde farklı işlemler yaparken RadioActive arka planda çalışarak en sevdiğiniz şarkıları dinleyebilmenizi sağlar.

Uygulama marketi üzerinde pek çok radyo uygulaması olmasına rağmen, tasarımı, kolay kullanımı ve çalışma hızıyla rakiplerinden bir adım öne çıkan RadioActive'i kesinlikle denemenizi öneririm. Radyo dinlemeyi seviyorsanız, RadioActive uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Özellikler:

Düzenli olarak güncellenen radyo kanalları
Arka planda çalışma
Çağrı yönetimi desteği
Kategorilendirilmiş radyo istasyonları
En popüler radyo istasyonlarına kolayca erişim



Not: İnternet Gerektirir.





İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb


Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS


Üst Alt