yaren_dede
Üye
alem fm olucakmı tek istedigim bu kardeşim
alem fm internet radyosuna kendin ekleyebilirsin. Alttaki linke tıkla konuda gerekli bilgi var.
alem fm internet radyonuza ekleyin
alem fm olucakmı tek istedigim bu kardeşim
evet olacakalem fm olucakmı tek istedigim bu kardeşim
alem fm internet radyosuna kendin ekleyebilirsin. Alttaki linke tıkla konuda gerekli bilgi var.
alem fm internet radyonuza ekleyin
uygulama bitti kanalları ekliyorum şuanda epey kanal var iş uzun sürecek gibi. Nokiaya da yollarım bugün yarın. Mağazada ücretsiz olur
Haklısın aslında.Ben yaşımın verdiği heyecandan kaynaklansa gerek , en basit şeyleri bile paylaşırımaçarım tabi ki ama önce nokia'nın onayladığını görmem lazımki her telefonda çalıştığını göreyim. Yoksa uygulama da hazır kanallar da![]()
Yani nokia onaylarsa uygulama sağlam demektir. Ancak o zaman paylaşırsam sorunsuz olur...

İşte ne yazıkki öyle konuyu açıp da sonunu getiremeyince yalancı durumuna düşüyor insanEvet çünkü benim bir konu vardı Tweetgram diye. Ama nokia hala onaylamadı benim telefonda çalışıyor onlarda çalışmıyor ne hikmetse1 aydır uğraşıyorum artık bıktırdılar
- - - Eklendi - - -
Bu arada 1. sayfayı güncelledim. Uygulamanın son halini ve detaylarını görebilirsiniz.
Benim Underground 2 biraz öyle oldu
ücreti olacak mı?
evet belirtmis ilk sayfada ilk 5 kullanumdan sonra begendiysen satin alip kullanmaya devam edersinİşte ne yazıkki öyle konuyu açıp da sonunu getiremeyince yalancı durumuna düşüyor insanBenim Underground 2 biraz öyle oldu
- - - Eklendi - - -
Çok dinamik duruyor yeni hali , kullanabilirim belki.Hoşuma gitti.
ilk olarak emegine saglik.ikon cok guzel olmus diger bolumler zaten televizyon uygulamanla cok benziyor.ayri bir sayfada acmamasi guzel.uc sorum olacak.
1.net kullanimi nasil ornegin yarim saatlik bir kullanimda yaklasik ne kadar internet kullaniyor.
2.whatsapp gibi icine uygulamanin kullandigi internet miktarini yazan birseyler olursa ektra olarak guzel olur.
3.mesela ben alemfm dinliyorum geri dedim ve diger kanallara bakmak istiyorum bu mumkun mu muzik calardaki gibi yoksa geri dedigimiz an kapatiyor mu kanali.ayrica arka planda calmaya devam ediyor mu.
uygulama ücretli olacak ama nokia internet radyosundan ne farkı olacak bu radyonun yani artısı ne ücretsizi dururken niye ücret ödesin kullanıcılar? Para ödememiz için bir sebep olması gerekir. Ilk sayfadaki açıklamada böyle bir sebep göremedim Normal kullandığımız Radyo ile aynı özelliklere sahip gördüğüm kadarı ile
5 adet ücretsiz uygulama çalıştırma hakkınız bulunmaktadır.
Sonrasında devam etmek için satın almanız gerekmektedir.
Burada 5 tane radyo kanalı dinleyebilirsiniz mi diyor ? Logo gerçekten iyi.