ustadlar bakar misiniz ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
ustadlar bakar misiniz ...
Bu sitede lumia 800 'un dezavantajlarindan bahsedilirken yazilim yukseltme secenegi yok diyor...

http://www.haberimport.com/haber/nokia-lumia-800-windows-phone-7.5-inceleme-131722.htm

Yani cihazimizi wp 7.8'e guncelleyemiycek miyiz ???

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
wp8 gelmeyecek demek istemişler,wp 7.8 gelecek tabiki.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bu sitede lumia 800 'un dezavantajlarindan bahsedilirken yazilim yukseltme secenegi yok diyor...

Yani cihazimizi wp 7.8'e guncelleyemiycek miyiz ???

7.8'e 'Guncelleyebileceksin' ..

WP8 Surumune 'Guncellenmiyorr' .. =]

korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
wp8 gelmeyecek demek istemişler,wp 7.8 gelecek tabiki.

Ya bide benim cihaz az once kendi kendine reset atti..
Once dondu 2 dakika oylece kaldi ve daha sonra kapanip tekrar acildi... Lumia 800'un bu tur genel bir sorunundan bahseliyormuydu ? Ben bi ara gordum gibi.. Sorunlu modelin sürüm numarasida 7.10.8773 diye yaziyordu... Bide ben bataryadan istedigim performansi alamadim acaba bu sorun telefonumu degistirmem icin bir neden sayılır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim, tskler...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Once dondu 2 dakika oylece kaldi ve daha sonra kapanip tekrar acildi... Lumia 800'un bu tur genel bir sorunundan bahseliyormuydu ? Ben bi ara gordum gibi.. Sorunlu modelin sürüm numarasida 7.10.8773 diye yaziyordu... Bide ben bataryadan istedigim performansi alamadim acaba bu sorun telefonumu degistirmem icin bir neden sayılır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim, tskler...

Yazılımını güncellemen gerekiyor.
Ali Kemal buralardaysa yardımcı olur mutlaka.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

zune üzerinden yazılım güncellemelerini kontrol et kardeşim güncelleme varsa yap.

korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
Ama daha guncelleme gelmedi diyorlar... Yani hangi surume guncelleyecegim ??

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
8779 sürümü olması lazım eğer operatör cihazıysa güncellemeyi operatörün yayınlamasını beklemen gerekli.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kardesimin Lumia 800'undede Ayni Sorunlar Var ..

Cok Degil .. 'Bazen' Donuyor .. Oyle Oldugunda Elini Kapatma Tusunun Uzerine Telefon Kapanana Kadar Bas ..

2 Dakika Falan Bekleme ..

Ve Batarya Sorunu Vardi .. Nokia, Bir Guncelleme Ile Onu Halledeceklerini Soylemisti ..

Kullandigin Yazilim Son Surum .. Ve Batarya Konusunda Maalesef L800 Iyi Degill ..

Ekran Isigini Otomatik Yap .. Wifi Surekli Kapali Dursun .. Kullandiginda Ac ..

Mobil Veriyi Kapat .. Sadece Kullandiginda Ac .. Acik Uygulama Birakma .. Geri Tusuna Elini 2 Saniye Kadar Basarsan Acik

Uygulamalar Gozukur .. Acik Varsa Kapat ..

Bunlari Yaparsan Batarya Konusunda Tasarruf Etmis Olursun Bro :oke: :anlas: .. =]

korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
8779 sürümü olması lazım eğer operatör cihazıysa güncellemeyi operatörün yayınlamasını beklemen gerekli.

hmm anladim o sürüm hic aklima gelmemisti... Ve malesef evet operator cihazi :S yardimlariniz icin tskler...

- - - Eklendi - - -

Kardesimin Lumia 800'undede Ayni Sorunlar Var ..

Cok Degil .. 'Bazen' Donuyor .. Oyle Oldugunda Elini Kapatma Tusunun Uzerine Telefon Kapanana Kadar Bas ..

2 Dakika Falan Bekleme ..

Ve Batarya Sorunu Vardi .. Nokia, Bir Guncelleme Ile Onu Halledeceklerini Soylemisti ..

Kullandigin Yazilim Son Surum .. Ve Batarya Konusunda Maalesef L800 Iyi Degill ..

Ekran Isigini Otomatik Yap .. Wifi Surekli Kapali Dursun .. Kullandiginda Ac ..

Mobil Veriyi Kapat .. Sadece Kullandiginda Ac .. Acik Uygulama Birakma .. Geri Tusuna Elini 2 Saniye Kadar Basarsan Acik

Uygulamalar Gozukur .. Acik Varsa Kapat ..

Bunlari Yaparsan Batarya Konusunda Tasarruf Etmis Olursun Bro :oke: :anlas: .. =]

Tum soylediklerinizi uyguluyorum ama sonuc yine ayni... Fakat arkadaşında dedigi gibi cihazi 7.10.8779 sürümu guncellemem lazim ve sanirim guncellemeden sonra tum sorunlar duzelir... Yada wp7.8'i beklerim... Tskler verdiginiz bilgiler icin :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
zune uzerinden guncelleme gozukmuyorsa cihaziniza country varyant rom flashlayarak da yazilim yukseltme yapabilirsiniz. Kullandiginiz surum olan 7.10.8773 kodlu tango surumunun tarayicisinin sebep oldugu bir sorun vardi ve nadiren de olsa cihazin tamamen donmasina neden oluyordu.

korsan638

korsan638

Üye
    Konu Sahibi
zune uzerinden guncelleme gozukmuyorsa cihaziniza country varyant rom flashlayarak da yazilim yukseltme yapabilirsiniz. Kullandiginiz surum olan 7.10.8773 kodlu tango surumunun tarayicisinin sebep oldugu bir sorun vardi ve nadiren de olsa cihazin tamamen donmasina neden oluyordu.

evet siteden de gormustum donmasina sebep kendi tarayicisiymiş.. Ve bende uc browser kullaniyorum artik... Guncellemeyede yarin bakicam eger zune da gorunmezse wp7.8 i bekliycem... Yardimlariniz icin hepinize gercekten cok tsk ediyorum saolun arkadaslar...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
nokia xpress browser'i da tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...