Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ustadlar bakar misiniz ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
korsan638
Üye
Konu Sahibi
ustadlar bakar misiniz ...
Bu sitede lumia 800 'un dezavantajlarindan bahsedilirken yazilim yukseltme secenegi yok diyor...
Ya bide benim cihaz az once kendi kendine reset atti..
Once dondu 2 dakika oylece kaldi ve daha sonra kapanip tekrar acildi... Lumia 800'un bu tur genel bir sorunundan bahseliyormuydu ? Ben bi ara gordum gibi.. Sorunlu modelin sürüm numarasida 7.10.8773 diye yaziyordu... Bide ben bataryadan istedigim performansi alamadim acaba bu sorun telefonumu degistirmem icin bir neden sayılır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim, tskler...
Once dondu 2 dakika oylece kaldi ve daha sonra kapanip tekrar acildi... Lumia 800'un bu tur genel bir sorunundan bahseliyormuydu ? Ben bi ara gordum gibi.. Sorunlu modelin sürüm numarasida 7.10.8773 diye yaziyordu... Bide ben bataryadan istedigim performansi alamadim acaba bu sorun telefonumu degistirmem icin bir neden sayılır mı ? Yardımcı olursanız sevinirim, tskler...
Tum soylediklerinizi uyguluyorum ama sonuc yine ayni... Fakat arkadaşında dedigi gibi cihazi 7.10.8779 sürümu guncellemem lazim ve sanirim guncellemeden sonra tum sorunlar duzelir... Yada wp7.8'i beklerim... Tskler verdiginiz bilgiler icin
papakudioflu
Admin
zune uzerinden guncelleme gozukmuyorsa cihaziniza country varyant rom flashlayarak da yazilim yukseltme yapabilirsiniz. Kullandiginiz surum olan 7.10.8773 kodlu tango surumunun tarayicisinin sebep oldugu bir sorun vardi ve nadiren de olsa cihazin tamamen donmasina neden oluyordu.
zune uzerinden guncelleme gozukmuyorsa cihaziniza country varyant rom flashlayarak da yazilim yukseltme yapabilirsiniz. Kullandiginiz surum olan 7.10.8773 kodlu tango surumunun tarayicisinin sebep oldugu bir sorun vardi ve nadiren de olsa cihazin tamamen donmasina neden oluyordu.
evet siteden de gormustum donmasina sebep kendi tarayicisiymiş.. Ve bende uc browser kullaniyorum artik... Guncellemeyede yarin bakicam eger zune da gorunmezse wp7.8 i bekliycem... Yardimlariniz icin hepinize gercekten cok tsk ediyorum saolun arkadaslar...