Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy SIII'e 4.1.1 yükleyip Siyah Kernelin Son Sürümüyle CM10'u Dual Boot Yapma !
Bu dualboot olayı ile ics ve jellybean i aynı anda kullanamazsın. Sadece samsung tabanlı, cm10 tabanlı ve aokp tabanlı(aokp tabanının da desteklendiği hakkında şüphelerim var) romları aynı anda kullanabilirsin. Rom istiyorsan bence öyle ota romlar arama xda dan bul güzel bi tane onu yükle. Tavsiyem InsertCoin...
Bu dualboot olayı ile ics ve jellybean i aynı anda kullanamazsın. Sadece samsung tabanlı, cm10 tabanlı ve aokp tabanlı(aokp tabanının da desteklendiği hakkında şüphelerim var) romları aynı anda kullanabilirsin. Rom istiyorsan bence öyle ota romlar arama xda dan bul güzel bi tane onu yükle. Tavsiyem InsertCoin...
Stock 4.1.1 JB Romu + CM10 4.1.2 Romu yükliyecem CM9'u hız konusunda çok beğenmiştim fakat stock roma göre bence eksiklikleri vardı bende bunun için stock 4.0.4'e geri dönmüştüm ama şuanda 4.0.4'ten sıkıldım ve JB yüklemek istedim o yüzden böyle birşey yaptım iki romda birbirini tamamlıyacak yani
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar indirdiğim rom bir operatöre bağlı sanırım,telefon açılırken şu logo çıkıyor
stock romu nereden bulabilirim ?
- - - Eklendi - - -
neyse amann resmi romu bekliyecem ben 4.0.4'e dönüyorum arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler