| Tüm Güncel Romlar | Kerneller | Modlar | Anlatımları | DEV KONU | GT-I9000 Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
telefonumu bozdunuz kardeşim ne yapacam kerneli attım dogru bi şekilde tel yurd dışıydı ne yapacam ben şimdi tel açılıp açılıp kapanıyo bi ünnem görüyorum bide yazılar kırmızı yazılar arka plandada android simgesi ne yapacam bana yardım edin

- - - Eklendi - - -

ne yapacam teli geçici kernelle odinle kernel oldu pass yazısı geldi teli yeniden açıp menülerde gezecekken sürekli açılıyo hızlı hızlı kapanıyo ne yapacam ben bunu nasıl düzeltecem biriktirdigim paramla almıştım 05414043571 biri lütfen ne yapacagımı msj atsın telime teli daha bugün aldım ne yapılabilir allah rızası için yardım edin

Yanlış anlamayın ama telefonum hiç bozulmadan , hic ugrasmadan halledeyim diyorsanız zaten custom rom işlerine girmemeniz gerekir. Ayrıca kimse sizin telefonunuzu bozmaz. Gözden kaçırdığınız birsey vardır. Nawy anlayışlı biri olduğu için sizi gayet normal karşılamış ama "telefonumu bozdunuz, mahvettiniz" gibi tabirleri kullanmanız buyuk tartismalara yol acabilir. İsterseniz bi okuyun : http://www.maxicep.com/android-modi...ugra-android-root-ve-rom-hakkinda-678174.html

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
Paranoid Android 2.12 cıkmıs

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel.

Yenilikler:

Beats Audio,Paranoid Android,Helly Bean linkleri güncellendi.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ali Beats Audio benim daha önce indirdiğim versiyonla aynı gibi duruyor?
Ayrıca beats audio yu yükleyince "ses-ses efektleri-beats audio" seçili olsun dedin ama cm9 ics de ses efekti diye bişey yok ki?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ali Beats Audio benim daha önce indirdiğim versiyonla aynı gibi duruyor?
Ayrıca beats audio yu yükleyince "ses-ses efektleri-beats audio" seçili olsun dedin ama cm9 ics de ses efekti diye bişey yok ki?
şuan Cm10 Paranoid Android deyim test edemeyeceğim malesef :( ama seninde PA son sürümüne geçmeni öneririm :D gerçek multitask menüsü gelmiş :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

şuan Cm10 Paranoid Android deyim test edemeyeceğim malesef :( ama seninde PA son sürümüne geçmeni öneririm :D gerçek multitask menüsü gelmiş :D
Harbi mi :D Valla bıktım abicim her seferinde programı smarttaskbara atmaya çalışmaktan :( Akşam fırsat bulursam atayım bari :)

- - - Eklendi - - -

Yalnız bu kernellerdeki CMC VC ne oluyor?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
VC:Voodoo Color
CMC:Cyanogen Mod Color

VC:Voodoo Color'un sağladıkları %140 ekran parlaklığı.ama bunun yanında ekranı açıp kaparken bug olması.
CMC:%120 max ekran parlaklığı ama beraberindeki gerçek doğal renkler.yani mavimsi falan olmuyor.kontrast falan istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Şarjı günü kurtarsın diye zaten %10 larda kullanıyorum ışığı o yüzden uzak dursun benden vodooo moodooo :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

bende bütün gün %120 de :D şarj 6-7 saat gidiyor :D
:ehe seyyar şarj cihazı koyucam çantaya artık o hale geldi :D Sabah büroda şarja takıyorum gece eve girmeden kapanıyor :D gece yine şarjda :D sen nasıl idare ediyorsun anlamıyorum :S telefon dediğinin şarjı 6-7 saatte biter mi ya :( tablet olsa daha uzun giderdi şarj

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

:ehe seyyar şarj cihazı koyucam çantaya artık o hale geldi :D Sabah büroda şarja takıyorum gece eve girmeden kapanıyor :D gece yine şarjda :D sen nasıl idare ediyorsun anlamıyorum :S telefon dediğinin şarjı 6-7 saatte biter mi ya :( tablet olsa daha uzun giderdi şarj
bendede öyle :D okula ve staja giderken şarj cihazını götürüyorum :D zaten sınıftakiler saolsun telefonumu kurcalamadan duramıyorlar :D sürekli oyun oynayıp duruyorlar telefonumda :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellendi.
artık çoğu Jelly Bean Romu JB 4.1.2 tabanlı :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ali Touchwiz5 ile ilgili linkler çalışmıyor.

Bu arada paranoid i iyi ki yüklememişim bak 2,20 si çıkmış :)
x-bean i de görünce kararsız kaldım şimdi :S

BySerKaaN

BySerKaaN

Üye
Çok güzel bir paylaşım olmuş Eline sağlık :tşk:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ali Touchwiz5 ile ilgili linkler çalışmıyor.

Bu arada paranoid i iyi ki yüklememişim bak 2,20 si çıkmış :)
x-bean i de görünce kararsız kaldım şimdi :S
Tablet arayüzü istersen Paranoid kişiselleştirilebilirlik istersen X-Bean kararı sen ver :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Tablet arayüzü istersen Paranoid kişiselleştirilebilirlik istersen X-Bean kararı sen ver :)

X-bean i seçicem de yeni çıktı sanırım. Stabilitesi nasıldır bilemiyorum :S
Cm9 bile ara ara "Android sistemi kapatılıyor" diyip yeniden başlatıyor :S
Bir ara yedek işini anlat bana olmadı viberden falan konuşalım tarif et :D Veya pmden numara at arayayım :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

X-bean i seçicem de yeni çıktı sanırım. Stabilitesi nasıldır bilemiyorum :S
Cm9 bile ara ara "Android sistemi kapatılıyor" diyip yeniden başlatıyor :S
Bir ara yedek işini anlat bana olmadı viberden falan konuşalım tarif et :D Veya pmden numara at arayayım :)
telefon uzun iş fatura var çok yazar:ehe zaten Sensei çok konuşuyor birde sen gelme :D

- - - Eklendi - - -

bende hiç cm9 da hata vermemişti :hmmm

X-Bean'ı denemedim :) ama adı güzel :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

telefon uzun iş fatura var çok yazar:ehe zaten Sensei çok konuşuyor birde sen gelme :D

- - - Eklendi - - -

bende hiç cm9 da hata vermemişti :hmmm

X-Bean'ı denemedim :) ama adı güzel :D
Sensei görmesin :D

Viberde skype da ne faturası gelecek :D

Üst Alt