cukuleaks
Üye
telefonumu bozdunuz kardeşim ne yapacam kerneli attım dogru bi şekilde tel yurd dışıydı ne yapacam ben şimdi tel açılıp açılıp kapanıyo bi ünnem görüyorum bide yazılar kırmızı yazılar arka plandada android simgesi ne yapacam bana yardım edin
- - - Eklendi - - -
ne yapacam teli geçici kernelle odinle kernel oldu pass yazısı geldi teli yeniden açıp menülerde gezecekken sürekli açılıyo hızlı hızlı kapanıyo ne yapacam ben bunu nasıl düzeltecem biriktirdigim paramla almıştım 05414043571 biri lütfen ne yapacagımı msj atsın telime teli daha bugün aldım ne yapılabilir allah rızası için yardım edin
Yanlış anlamayın ama telefonum hiç bozulmadan , hic ugrasmadan halledeyim diyorsanız zaten custom rom işlerine girmemeniz gerekir. Ayrıca kimse sizin telefonunuzu bozmaz. Gözden kaçırdığınız birsey vardır. Nawy anlayışlı biri olduğu için sizi gayet normal karşılamış ama "telefonumu bozdunuz, mahvettiniz" gibi tabirleri kullanmanız buyuk tartismalara yol acabilir. İsterseniz bi okuyun : http://www.maxicep.com/android-modi...ugra-android-root-ve-rom-hakkinda-678174.html
konuyu güncelleyeceğim birazdan.internetim şuan yavaş da 
ama seninde PA son sürümüne geçmeni öneririm
seyyar şarj cihazı koyucam çantaya artık o hale geldi