| Tüm Güncel Romlar | Kerneller | Modlar | Anlatımları | DEV KONU | GT-I9000 Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ali Paranoid Android+devil kernel kurayım ben en iyisi. Multitasking de var dedin. Yedeklemeyi tarif edebilirsen iyi olur, tekrar uğraşmayayım yüklemeler için.

-efşan

-efşan

Üye
Ali Paranoid Android+devil kernel kurayım ben en iyisi. Multitasking de var dedin. Yedeklemeyi tarif edebilirsen iyi olur, tekrar uğraşmayayım yüklemeler için.
Abi işine karışmak gibi olmasın da Paranoid her ne kadar yeni bir rom olsa da sağlamdır hayli. Kaynak kodlarına ve yazılımın içeriğine baktığımda sağlamlığını teyit ettim kendimce.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Abi işine karışmak gibi olmasın da Paranoid her ne kadar yeni bir rom olsa da sağlamdır hayli. Kaynak kodlarına ve yazılımın içeriğine baktığımda sağlamlığını teyit ettim kendimce.

Ali yedek işini bi tarif etse en iyi en basit nasıl oluyor diye yükleyeceğim zaten de işte ilgilenmiyor benimle :S
Bilgi için de sağol :) Acemi sayılırım bu rom işlerinde.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yazayımmı? :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Bence sen ilk mesaja "yedekleme" diye bölüm de aç oraya yaz :D Hem konu zenginleşir, hem de ilk mesajı okuyanlar ona göre tedbirini alır. Bana da ayrıyetten ssler ile anlatırsın artık olmaz mı :D:D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Bence sen ilk mesaja "yedekleme" diye bölüm de aç oraya yaz :D Hem konu zenginleşir, hem de ilk mesajı okuyanlar ona göre tedbirini alır. Bana da ayrıyetten ssler ile anlatırsın artık olmaz mı :D:D
ha birde SS lerle anlatacam :D recovery menüsünde nasıl ss alacam acaba? :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

ha birde SS lerle anlatacam :D recovery menüsünde nasıl ss alacam acaba? :D

Recovery menüsünden mi yapılıyor :s anlatmıyorsun ki şöyle rahat rahat yapabileceğim şekilde :(

bi biskrem versem anlatır mısın :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Recovery menüsünden mi yapılıyor :s anlatmıyorsun ki şöyle rahat rahat yapabileceğim şekilde :(

bi biskrem versem anlatır mısın :D
özcan abi şuan çok uykum var :D yarın pm den hatırlat anlatayım :D unutmayayım yine :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yine de yarın pm den anlamadığım yerleri sorarım :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

:( evet.
Zaten benim önceki yaptığım yöntemmiş. Ben de rehberi ayrı mesajları ayrı istediğim uygulamaları ayrı yedekleyebileceğim bir yöntem var sanıyordum, resmen hayallerim suya düştü suyu da inek içti :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

:( evet.
Zaten benim önceki yaptığım yöntemmiş. Ben de rehberi ayrı mesajları ayrı istediğim uygulamaları ayrı yedekleyebileceğim bir yöntem var sanıyordum, resmen hayallerim suya düştü suyu da inek içti :zzz:
:zzz:

- - - Eklendi - - -

mesajlar çokmu önemli? :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

:zzz:

- - - Eklendi - - -

mesajlar çokmu önemli? :D

Evet, uydu koordinatları, yörünge yerleşim zaman bilgileri ve kullanıcı giriş, komut logları mesajla geliyor :( mesajlarımın el altında durması gerek

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Evet, uydu koordinatları, yörünge yerleşim zaman bilgileri ve kullanıcı giriş, komut logları mesajla geliyor :( mesajlarımın el altında durması gerek

noluyor la C.I.A Ajanımısın :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Şşşt çaktırma...

Üst Alt