CanKartaL
Emekli Yönetici
bende ne Viber var ne de skype
- - - Eklendi - - -
Twitter ve Instagram varIG ne alakaysa artık
![]()
Instagram ın resim altı yorumlarıyla açıklarsın artık

bende ne Viber var ne de skype
- - - Eklendi - - -
Twitter ve Instagram varIG ne alakaysa artık
![]()

Abi işine karışmak gibi olmasın da Paranoid her ne kadar yeni bir rom olsa da sağlamdır hayli. Kaynak kodlarına ve yazılımın içeriğine baktığımda sağlamlığını teyit ettim kendimce.Ali Paranoid Android+devil kernel kurayım ben en iyisi. Multitasking de var dedin. Yedeklemeyi tarif edebilirsen iyi olur, tekrar uğraşmayayım yüklemeler için.
Abi işine karışmak gibi olmasın da Paranoid her ne kadar yeni bir rom olsa da sağlamdır hayli. Kaynak kodlarına ve yazılımın içeriğine baktığımda sağlamlığını teyit ettim kendimce.
Acemi sayılırım bu rom işlerinde.
Instagram ın resim altı yorumlarıyla açıklarsın artık![]()
Ali yedek işini bi tarif etse en iyi en basit nasıl oluyor diye yükleyeceğim zaten de işte ilgilenmiyor benimle :S
Bilgi için de sağolAcemi sayılırım bu rom işlerinde.
uğraştırma lütfen ya 
ya abiuğraştırma lütfen ya
![]()
Tamam 
yazayımmı?![]()
Hem konu zenginleşir, hem de ilk mesajı okuyanlar ona göre tedbirini alır. Bana da ayrıyetten ssler ile anlatırsın artık olmaz mı 

ha birde SS lerle anlatacam
Bence sen ilk mesaja "yedekleme" diye bölüm de aç oraya yazHem konu zenginleşir, hem de ilk mesajı okuyanlar ona göre tedbirini alır. Bana da ayrıyetten ssler ile anlatırsın artık olmaz mı
![]()
recovery menüsünde nasıl ss alacam acaba? 
ha birde SS lerle anlatacamrecovery menüsünde nasıl ss alacam acaba?
![]()
anlatmıyorsun ki şöyle rahat rahat yapabileceğim şekilde

özcan abi şuan çok uykum var
Recovery menüsünden mi yapılıyoranlatmıyorsun ki şöyle rahat rahat yapabileceğim şekilde
![]()
bi biskrem versem anlatır mısın![]()
yarın pm den hatırlat anlatayım
unutmayayım yine 
özcan abi şuan çok uykum varyarın pm den hatırlat anlatayım
unutmayayım yine
![]()
attım pm yiYine de yarın pm den anlamadığım yerleri sorarım![]()

attım pm yi![]()
evet.
evet.
Zaten benim önceki yaptığım yöntemmiş. Ben de rehberi ayrı mesajları ayrı istediğim uygulamaları ayrı yedekleyebileceğim bir yöntem var sanıyordum, resmen hayallerim suya düştü suyu da inek içti![]()

- - - Eklendi - - -
mesajlar çokmu önemli?![]()
mesajlarımın el altında durması gerek
Evet, uydu koordinatları, yörünge yerleşim zaman bilgileri ve kullanıcı giriş, komut logları mesajla geliyormesajlarımın el altında durması gerek

Şşşt çaktırma...