Evet.cm 11 kitkat demi ?
eyvallah.

Attım linkiniKardeşim bi mesajında usta oldum demişsin bende bu romu kurdum ama back tuşu ve opt. tuşu kafasına göre gün icinde yanıp sönüyo habire , ne yaptıysam düzeltemedim var mı bi çözüm yolun?![]()
Çaylak hepsi bunların 
onun nedeni mesaj bildirim cevapsiz cağrı vs. geldiginde oluyor bendeKardeşim bi mesajında usta oldum demişsin bende bu romu kurdum ama back tuşu ve opt. tuşu kafasına göre gün icinde yanıp sönüyo habire , ne yaptıysam düzeltemedim var mı bi çözüm yolun?![]()
aynen shadow bi fix atmıs onnla çözdüm sorunu bilg.onun nedeni mesaj bildirim cevapsiz cağrı vs. geldiginde oluyor bende
yanip sönmesi benim icin daha iyiaynen shadow bi fix atmıs onnla çözdüm sorunu bilg.
Zevk meselesiyanip sönmesi benim icin daha iyi![]()
Ben ekran kilidinde gelmedigi zaman bile kapatiyodum 
Roota gerek yok. Kur cwm yi flashla romu.Bunu kurmak için root yapmamız gerekiyor mu yoksa direk kurabilir miyiz ? Biri kendisi rootla gelir diyor diğeri kurman gerek diyor.Android 4.1.2 jb kullanıyorum kiesden yüklemiştim .
Ayrıca rootlarken ilk önce cwmyimi kurayım rootmu ataıym ?
Evet sadece cwm kısmını yaparsanız kurulumda herhangi bir sıkıntı yokBuradaki uygun mudur ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Wipe data / factory resetYardımınız için teşekkür ederim son olarak Romu cwm ile nasıl kuruyoruz.Recovery ile kurup güme gitmeyelim![]()

Wipe data / factory reset
Wipe cache partition
Advanced - Wipe dalvik cache
Install zip from sd card - choose zip from sdcard - rom dosyasını seç - Yes (Gapps ı da aynı şekilde kur)
Reboot system now (Eğer bir soru gelirse bastığında no de)
Ben cwm yi kurduktan sonra yapacaklarinizi anlattimHocam ilk defa yapacağımdan titiz davranıyorum ama videoda
- choose zip from sd card basarken siz
Wipe cache partition adımını izlemişsiniz- sabah sabah yordum ama anlayışlı davranacağınızı umuyorum
Cwm kurulumu attiginiz linkte var zaten
Cwm yi kurduktan sonraki adimlar boyle detaylara fazla takilmayin