Beklenen Ace 2 için en stabil ROM (CM 10.2 / 4.3.1)

Sponsorlu Bağlantılar

unfair2

Üye
İlk yapışımda titiz davranmak zorundayım :D Çok gördüm yanlış şekilde format atanı :D

The Shadow

The Shadow

Üye
İlk yapışımda titiz davranmak zorundayım :D Çok gördüm yanlış şekilde format atanı :D
Ben ilk yapisimda halfbrick olmustum :d: Oylesi daha iyi bence kurtarma zorunlulugu oldugu icin isleri daha cabuk ogreniyon :ehe

Emrecan1999

Üye
Arkadaşlar benim telefon şu an rootlu bir sıkıntı çıkmaz dimi ?

Bide videodaki kişi ilk wipe data factory reset yaptı bende yapayım mı

Son düzenleme:

Mehmet841

Üye
google playde bağlantı yok hatası var napmalıyımtmm etc-Hostu sildim düzeldi romu az önce yükledim gayet stabil

wlknmys

Üye
Ben 4 defa kurdum oyle bi şeyle karşılaşmadım

gabaro61

Üye
Hocamm Ses Gitti Kulaklık Takınca Gelıyor Ama Hoparlorden Bı Ses Yok

ua_mustafa_20

Üye
radyo programı verebilir misiniz

Mehmet841

Üye
kendini resetleme var ulan o kadar rom yükledim nerdeyse hepsi kendini resetliyo
çözüm lazım

ua_mustafa_20

Üye
font yükleyebilir miyiz buna
evet ise nasılbide bunun cpu kaç onu azaltıp sarj süresi artırılabilir mi nereden bakabiliriz nasıl düşürürüz

mehmet971

Üye
hocam modern combat 3 kurdum
oyunu açıyorsun
dosyalar tamam ok'a bas ve oyuna gir gibi bişey cıkıyor basınca gameloftan sonra atıyor ve maalesef mc3 durduruldu diyor ?
nasıl çözerim ?
4.3.1 'de sorun var diyorlar oyun için ?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Rom gayet stabil güzel bazı yerleri İngilizce kurarken 2 kere kurulum yaparsanız
açılır. Kasma donma gibi sorunları ortadan kaldırıyor. Rehbere girerken geç açılma arama yapınca donma gibi sorunlar olmuyor. Bende 2 gün uğraştım ama sonunda yaptım.

ua_mustafa_20

Üye
font installer ile font işi yapılıyormuş :-D

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar annem kullanıyor cm11 nova kurulu ama siyah ekran bugu deli etti heralde tüm 4.4.4 te varmış ne yapabilirim tuş aciyon ve siyah ekranla karsilasiyom valla bıktırdı yokmu siyah ekransiz sorunsuz rom faceye watsapa sorunsuz giren hafiza sorunu cekmiyeceğimiz?

ua_mustafa_20

Üye
ben kullandığım zaman memnundum bundan ama 4.4 ile aram iyi olmadı hiç

ua_mustafa_20

Üye
kaldırmıyor olabilir artık donanım olarak :-D iyi dayandı

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Hafıza kartını dahili bellek gibi nasıl gösterebiliriz bu romda yapan varmı arkadaşlar?

Üst Alt