devil kernel veya semaphore kernel yükle.Dosya yöneticisi önemli değil başka yönetici kurdum marketten sora kndi liprogramimi kurdum ama benm icin onemli olan sey HEMDE COK ÖNEMLİ LA TİTREŞİMDEKİ HASSASİYETİ NERDEN AYARLIYORUZ YA ONUDA BULAMADIM KAFAYI YICEM YAZI YAZMAKTAN SOGUDUM![]()

devil kernel veya semaphore kernel yükle.
devil kernel=markette "devil kernel" diye arat çıkan 2 programdan birini yükle devil kernelin tam kontrolünü ele alıyorsun
semaphore kernel=kerneli yükleyince beraberinde gelen program ile ayarlayabilirsin![]()
bildiğin cm10.tek farkı,Hellybeanı xdada gördüm kurdum bakalm nasıl bişemiş![]()
allah razı olsun kardesim eline ,koluna, özellikle ilgine bilgine ,beynin sağlık çok teşekkür ederim süper oldu bu olay ve konu sorunsux ve herşey iyi şu an.

Ali bi kere sunu soliyim. Dun cm10 kurdum tel coktu. Yavaslik o bicim yani. İkincisi helly bean hizli sorun yok fakat google uygulamalarinda play storr calismior. Acilior hesabi kabup edior ama yukleniyor dior ve beklior. Ne kadar bekledisem ne yaptisam ayni. 3.su suana kadar kullandigim en hizli ve gercekten super mukemmel hizli +sarjı cok uzun giden tek rom var remics-jb. Fakat onunda en son çikani türkçe yok. Paranoid roma gelirsek tablet seklinde kullanirsak oyunlari tam ekran acmiyor ve performansta biraz sıkıntı yaratiyor. Sence ne yuklemeliyim?

içimden senin telefonu satın almak geldi![]()

1)eklerimAli konuya yedek ile ilgili uyarıyı eklerken altına bir de root explorer gibi bir dosya yönetici koysan fena olmaz. Ben de baya baktım ilk yüklediğimde dosya yöneticisi için. Sonra marketten buldum
Bu arada şu multitasking konusunu nasıl ayarlayabilirim?
İşlem yaparken veya download yaparken arka plana atıp başka şeye bakayım diyorum, tekrar download a bakıyorum sıfırdan başlatıyor :S Aynı şekilde rehbere kartvizit eklerken de kafası karıştı sıfırdan tekrar yapmam gerekti :S
- - - Eklendi - - -
Onu ben alacaktım da satmaz diye sormadım![]()

1)eklerim
2)hangi romu yükledin?
3)bu telefon daha seneye kadar bende![]()

1)Google uygulamalarını yükledinmi(konuyla alakası yok biliyorum
Senin paylaştığın "cm-9.1.0-galaxysmtd"+"Devil3_1.4.1_ICS_i9000_CFS_BLN_CMC_20120906" yüklü.
- - - Eklendi - - -
Satmayacağını tahmin ediyordum zaten![]()
sadece soruyorum
)ama ben sıfırını düşünüyordum
1)eklerim
2)hangi romu yükledin?
3)bu telefon daha seneye kadar bende![]()

Sıfırını bulamayabilirsin Galaxy S çok eski model artıkama ben sıfırını düşünüyordum![]()
ama ben sıfırını düşünüyordum![]()
1)Google uygulamalarını yükledinmi(konuyla alakası yok biliyorumsadece soruyorum
)
2)marketten devil kernel yaz çıkan iki programdan birini indir.devil kerneli tam kontrol ediyorsun.
3)hafıza kartında swap bölümü açarak multaske yardımcı olabilirsin.
4)öneri:marketten smart taskbar programını yükle.symbian gibi gerçek multitasking menüsü geliyor.recent olayı yok.
Seni paylaşım yaparken görmek güzel
Devamını dilerim![]()

Seni paylaşım yaparken görmek güzel
Devamını dilerim![]()

Niye biz oksuz muyuz![]()

Google uygulamalarını yükledim.
Şuan internete bağlayamadığımdan diğerlerini yükleyemedim. Wireless yok JuikuSpot'a da bağlanmıyor zaten.
Pc den bluetooth ile apk ları atayım diyorum bir türlü atamıyorum :S İlla c6-01 e atıp ordan attıracak :S
Swap ile ilgili biraz daha bilgi verebilirmisin Ali?
Devil Kernel ın programını yükleyince buldumram ayarları-liveoc-batarya ayarları falan hepsi varmış
Şu bluetooth un 2 dk görünür olması sinir ediyor beniyok mu şunun ayarlandığı bir kernel veya program? işkence oldu pcden bluetoothla dosya yollamak yaa :S