Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
c6-01 belle refresh sosyal 1.6(32) ve ajanda 10.6(1) güncellemesi gözüküyor şuan. daha önce söylendi ise kusura bakmayın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yahu teli degiştirdik güncelleme yagmaya başladı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve hakan_710
Esendağlı

Esendağlı

Üye
[ENGİN];5351703' Alıntı:
yahu teli degiştirdik güncelleme yagmaya başladı :ehe
Engin sende şimdi n9 var galiba,önceki telefonunda hatırladığım kadarı ile n8 idi,ikisi arasındaki farkı kısaca nasıl özetlersin,hangisi daha kullanışlı yani

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Engin sende şimdi n9 var galiba,önceki telefonunda hatırladığım kadarı ile n8 idi,ikisi arasındaki farkı kısaca nasıl özetlersin,hangisi daha kullanışlı yani

evet n9 kullanıyorum önceki c6 01 di meego gerçekten süper bir işletim sistemi nokia yatırımı buna yapsaymış ne androıd ne ios başedemez di buna emin ol.kullanım konusuna gelırsek tuşsuz oluşu harika açık uygulamalara anında geçiş yapabiliyorsun uygulamadan tamamen çıkmak istersen yukardan aşagı kaydırman yeterli çıktılarla ugraşmıyorsun

neltu1

Üye
Şuan c601 Belle için ajanda ve sosyal ağlar güncellemesi var.

komando04

komando04

Üye
valla bizde hala birşey yok ya arkadaş zaten sadece n8 kalmış gönder ışte artık şu güncellemeyi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sosyali sis olarak yüklemiştim ondan görünmedi ajandayı güncelliyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben şimdi yükledin ama ajanda colorize birde sosyal ağlar diyor QT ne demek bu arada
birde şu haritalar güncellense

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Sosyal ağlar umarım kasmıyodur, artık. :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
geçen hafta çarşamba widget güncellemesi gelmişti dün ise müzikçalar güncellmesi geldi. haftaya çarşamba da hepsi gelir inş :D :ehe

komando04

komando04

Üye
valla kardeşim dediğin çıkarsa iyi bir yakıştırma olacak

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Vay arkadaş anca tarayıcı da tarayıcı millet uçmuş yahu :O
Kardeşim aldın kurdun Opera Mini tarayıcıyı bak nasıl uçuyor telefon. Vay arkadaş milletin derdine bak yav, biz artık şu windows'u getirsinler diye bekliyoruz ama hala millet tarayıcıda ya.. Androidli bi telefon alında bakın bakalım. C7 var benim aslan gibi telefon hertürlü modifiyesini deyaptık ama ancak başedebiliyoruz fabrika çıkışı androidlerle.. Canon 60d makinemi alayım direct istikamet iPhone Abi saygılar..

Kardeş sana bişey diyen yok Nokia'da ölüyodu zaten senin için. kötülemeye gerek yok beğenmiyosan gider alırsın Iphone veya Android'li bi telefon kullanırsın :oke:

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66

anadolumm

Üye
Sosyal Ağları 1.6.32 sürümüne güncelledim. Uygulama menüsüne Facebook ve Twitter ikonları geldi. Daha önce de öyleydi ama bende soft fortmattan sonra kaybolmuşlardı.
Güncellemeden önce iki tane Facebook widget'ı vardı, güncellemeden sonra biri kayboldu. Şu an sadece Facebook Özet widget'ı var.
Bir de bende şöyle bir durum var. Sosyal Ağlar'a girdiğimde topluluk seç kısmında sağ alt taraftaki seçenek tuşu kayboldu. Ama Facebook veya Twitter'a giriş yaptığımda oralarda seçenek tuşu görünüyor.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bana daha sosyal ağlar güncellemesi gelmedi. inş bu güncelleme de gelir :)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Banada gelmedi, henüz.

dehlo

dehlo

Üye
mrb tlf nokia n8 belle yukledikten sonra karsi tarafa sesim gitmiyor simdi belle ref yukledim yine ayni konusmaya basladiktan 7.8 sn sonra sesim karsi tarfa gitmiyor ama mikrofonu acinca gidiyor diger uygulamalarda bir sorun yok yuklemede bir sorun olusmadi. bu konuda yardimci olursaniz sevinirm simdiden tsk.

rsm39

rsm39

Üye
belleye müzikcalar ve ajanda güncellemesi geldi.refresh yavas yavas geliyor :)

-abimm-

Üye
güncelleme için tam tarih verirseniz çok sevinirim çünkü flashlama bilmiyorum

komando04

komando04

Üye
güncelleme için tam tarih verirseniz çok sevinirim çünkü flashlama bilmiyorum

tam tarihi kimse bilmiyorki kardeşim benim bilsek zaten o kadarda önemli değil ne zaman gelirse yüklersın abimm

Üst Alt