Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Montagues

Montagues

Üye
Vay arkadaş anca tarayıcı da tarayıcı millet uçmuş yahu :O
Kardeşim aldın kurdun Opera Mini tarayıcıyı bak nasıl uçuyor telefon. Vay arkadaş milletin derdine bak yav, biz artık şu windows'u getirsinler diye bekliyoruz ama hala millet tarayıcıda ya.. Androidli bi telefon alında bakın bakalım. C7 var benim aslan gibi telefon hertürlü modifiyesini deyaptık ama ancak başedebiliyoruz fabrika çıkışı androidlerle.. Canon 60d makinemi alayım direct istikamet iPhone Abi saygılar..

komando04

komando04

Üye
valla arkadaşlar nokia baya zor günler geçiriyor hatta hiç kurtulamıyor bu zor gÜNLERDEN INŞALLAH DÜZELIR YAKINDA O YÜZDEN AKSIYOR BU GÜNCELLEMELER

powerlogy

powerlogy

Üye
Androidden ötesi yalan be nokia

komando04

komando04

Üye
o ne demek ki şimdi

hakan_710

hakan_710

Üye
Özür dilerim ben yanlış anlamışım, evet söylediğin gibi klavye açıkken ara iconuna tıkladığımda oturum açın'a tıklamış gibi algılıyor, klavye kapalı konumda direk arama yapıyor. Haklısın...
tammdır istediğim cevabı aldım şimdi bu mesajı Nokia daki hanımefendi okuyunca ne diyecek onu merak ediyorum. yarın bir daha görüşeyim bakalım

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şimdi gücnellemeleri kontrol ettim n8lere müzk çalar ve ajanda güncellemesi gelmiş demekki nokia n8lere refreshi parça parça gönderiyor :D yklüyorum şimdi :D

komando04

komando04

Üye
şimdi gücnellemeleri kontrol ettim n8lere müzk çalar ve ajanda güncellemesi gelmiş demekki nokia n8lere refreshi parça parça gönderiyor :D yklüyorum şimdi :D

hani kardeşim bizde yok birşey daha peki sürüm nasıl değişecek elbet güncelleme şart

komando04

komando04

Üye
eyvallah kardeşim sağol bizede GELIR INŞALLAH

arslanla

arslanla

Üye
C7 ye de ajanda güncellemesi gelmiş az önce yükledim...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şimdide kalite arttırma güncellemesi göründü güncelleme boyutu 8kb

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
evet orjinal sürüm kullanıyorum belle güncellemsi yüklü. refresh güncellemesi çıktığından beri n8e format attım güncellemenin gelmesini bekledim ancak şimdi bunlar gelebildi :)

achambo

achambo

Üye
hala refresh gelmeyen mi var ya flash atın:)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Qt güncellemesi çıksa keşke. :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ajanda güncellemesi çıktı kalite güncellemesi henüz yok (refresh)

rocknkaya

Üye
arkadaşlar c7 ye en son güncellemeyi defalarca flash attım fakat Giriş yüklenmiyor. Şu nerede olduğumuzu haritadan bulup paylaşan uygulama. Sizde mevcutmu?

Üst Alt