| Tüm Güncel Romlar | Kerneller | Modlar | Anlatımları | DEV KONU | GT-I9000 Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Ayarlar->Bluetooth->Seçenek tuşu->Bluetooth zaman aşımı->sonsuz

bu arada live oc hakkında bilgi vereyim.live oc normal oc ye benzemez.çünkü bus frekansı ile overclock yapar.yani eğer sen %120 live overclock yaparsan Çipset Bus/Ram/Gpu/Cpu da aynı anda aynı oranla overclock olur.örnek olarak %120 live overclock Gpu yu 220 yapar.ama GPU devil kernel ile 250 mhz olarak geldiğinden bu rakam 270 olur.

Eyvallah Ali :D Bluetooth ayarını 5 dk yaptım şimdilik deneyeyim böyle bi.

Live oc ile ilgli de dediğin gibi %120 yaparsam bileşenlerden birisine değer fazla gelince sanırım reset istiyor veya kendisi reset atıyor herhalde. O kısmını kurcalamaya devam ediyorum şimdilik :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Eyvallah Ali :D Bluetooth ayarını 5 dk yaptım şimdilik deneyeyim böyle bi.

Live oc ile ilgli de dediğin gibi %120 yaparsam bileşenlerden birisine değer fazla gelince sanırım reset istiyor veya kendisi reset atıyor herhalde. O kısmını kurcalamaya devam ediyorum şimdilik :D
benden sana tavsiye telefonu yakmak istemiyorsan %130-135 uzerine cıkma.ve tam ayarını bilmeden voltajlara sakın bulaşma.

cukuleaks

Üye

benden sana tavsiye telefonu yakmak istemiyorsan %130-135 uzerine cıkma.ve tam ayarını bilmeden voltajlara sakın bulaşma.

Aynen oyle. Kardesim s2 si half brick olmustu (voltage control :) )

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

1,3 yaptım zaten. Yeter o kadar. Bir de 100 mhz in voltajını düşürdüm biraz. Boştayken az yaksın, basınca 1,3 ghz le kaçsın diye :D

- - - Eklendi - - -

MODLAR
---------------------------------------------------------------------------------
Beats Audio & Dolby Mobile

Xda'da yapılan uzun çalışmaların ardından Beats Audio ve Dolby mobile Tek pakette olmak üzere portlandı.
ses kalitesinde epey değişme oluyor.kaliteli bir kulaklık kullanıyorsanız farkı daha iyi anlayabilirsiniz :)
CM9 Stable sürümünde denendi.

Beats Audio&Dolby Mobile:

Ali bu modu nasıl uyguluyoruz. Dün daily den bir baloncuklu mms modu indirdim kurmaya çalıştım hata verdi. Bunda da var mı bir püf noktası falan?
Dün C6-01 ile Galaxy S i aynı müzik ve aynı kulaklıkla denedim. Böyle bir mod şart bu cihaza. Yoksa şuanki sesi gerçekten yerlerde sürünüyor :S

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

1,3 yaptım zaten. Yeter o kadar. Bir de 100 mhz in voltajını düşürdüm biraz. Boştayken az yaksın, basınca 1,3 ghz le kaçsın diye :D

- - - Eklendi - - -

[/CENTER]

Ali bu modu nasıl uyguluyoruz. Dün daily den bir baloncuklu mms modu indirdim kurmaya çalıştım hata verdi. Bunda da var mı bir püf noktası falan?
Dün C6-01 ile Galaxy S i aynı müzik ve aynı kulaklıkla denedim. Böyle bir mod şart bu cihaza. Yoksa şuanki sesi gerçekten yerlerde sürünüyor :S

aynı rom yükler gibi yüklüyorsun.tek farkı hiçbir data wipe falan yapmayacaksın.recovery menüsü açıldıktan sonra sadece bu zip dosyayını install zip from sd kart diyerek yükleyeceksin o kadar :)

bu arada ses kaliteli.ses yöneticisi diye bir program var telefonda ordan uygun ayarları yap ses canavar oluyor :)

ayrıca daha da yüksek ses kalitesi için poweramp öneririm :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

aynı rom yükler gibi yüklüyorsun.tek farkı hiçbir data wipe falan yapmayacaksın.recovery menüsü açıldıktan sonra sadece bu zip dosyayını install zip from sd kart diyerek yükleyeceksin o kadar :)

bu arada ses kaliteli.ses yöneticisi diye bir program var telefonda ordan uygun ayarları yap ses canavar oluyor :)

ayrıca daha da yüksek ses kalitesi için poweramp öneririm :)

Yükledim modu bakalım denerim akşama :D
Ses yükselticiyi biliyorum biraz baktım ama çok fazla kurcalamamıştım şu modu uygulayacağım nasılsa diye. Akşamki testten sonra denerim onu da artık :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ali bu Beats Audio modunu sen denedin mi? ben açık kapalı bir farkını duyamadım ama :S

sismanhalis

Üye
telefonumu bozdunuz kardeşim ne yapacam kerneli attım dogru bi şekilde tel yurd dışıydı ne yapacam ben şimdi tel açılıp açılıp kapanıyo bi ünnem görüyorum bide yazılar kırmızı yazılar arka plandada android simgesi ne yapacam bana yardım edin

- - - Eklendi - - -

ne yapacam teli geçici kernelle odinle kernel oldu pass yazısı geldi teli yeniden açıp menülerde gezecekken sürekli açılıyo hızlı hızlı kapanıyo ne yapacam ben bunu nasıl düzeltecem biriktirdigim paramla almıştım 05414043571 biri lütfen ne yapacagımı msj atsın telime teli daha bugün aldım ne yapılabilir allah rızası için yardım edin

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
telefonumu bozdunuz kardeşim ne yapacam kerneli attım dogru bi şekilde tel yurd dışıydı ne yapacam ben şimdi tel açılıp açılıp kapanıyo bi ünnem görüyorum bide yazılar kırmızı yazılar arka plandada android simgesi ne yapacam bana yardım edin

- - - Eklendi - - -

ne yapacam teli geçici kernelle odinle kernel oldu pass yazısı geldi teli yeniden açıp menülerde gezecekken sürekli açılıyo hızlı hızlı kapanıyo ne yapacam ben bunu nasıl düzeltecem biriktirdigim paramla almıştım 05414043571 biri lütfen ne yapacagımı msj atsın telime teli daha bugün aldım ne yapılabilir allah rızası için yardım edin

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Fakat bunları yüklemenin tüm sorumluluğu sana aittir. Üzülme, ilk mesajı dikkatli okursan yapman gerekenler 8. maddeden itibaren yazıyor.

"8)eğer ayarlarınız böyle ise start tuşuna basıp telefon yeniden açılana kadar bekleyin.eğer yeniden açılmazsa telefonun pilini çıkartın ve tekrar takın.ardından CWM menüsünü açın.(Ses arttırma + Menü + Güç tuşuna ekran geldikten sonra 1 saniye sonrasına kadar basılı tutun.)

9)şimdi bu menüde telefonu ses tuşlarını ve güç tuşunu kullanarak yöneteceğiz.
Ses arttırma tuşu bir üst seçeneğe giderken,ses kısma tuşu alt seçeneğe iner.ve güç tuşu ise enter yani tıklama görevi görür.

10)burda ses tuşlarını kullanarak Wipe Data/factory reset seçeneğine gelin.güç tuşuna basarak seçin.ardından yes tuşuna aynı yöntemle basın.yine aynı işlemleri Wipe Cache Partition için yapın.ardından CWM menüsündeki Advanced seçeneğine girin.
ordanda wipe dalvik cache ve wipe battery stats seçin.ve advanced menüsünden en alttaki go back seçeneğini seçerek CWM menüsüne dönün.

11)Yüklemeye başlıyoruz :) CWM menüsünden Install zip from sdcard seçeneğini tıklayın

burda eğer rom ve google uygulama dosyalarını telefonun hafızasına attıysanız choose zip from sdcard seçin.eğer hafıza kartına attıysanız choose zip from external sdcard seçin :) ardından rom dosyanızı seçin ve yes deyin.CM9 yükleniyor :)
(eğer yükleme esnasında telefon reset atıp tekrar cwm menüsüne girerse 11. işlemi tekrar yapın.)

12) isteğe bağlı olarak Google uygulamalarını paketini romun üstüne 11 adımdaki gibi yükleyin.

13)işlem tamam :) Custom Romunuz hayırlı olsun :)"

Senin cihazının başına gelen benim cihazımın bile başına defalarca geldi :) Merak etme birşey olmaz :)

v3!N

v3!N

Üye
Ellerine, emeğine sağlık öncelikle.
Konudaki bütün romların yüklemelerini sorunsuz ve çok güzel anlatmışsınız.Romları yüklememde bir sorun çıkmadı.Fakat şöyle bir sorunum var :
Birinci olarak telefonuma yüklediğim ics veya jb tabanlı romlarda mobil internetim bayağı bir yavaşlıyor, bağlantı sorunları yaşıyor ve zaman aşımı hatası veriyor (wifi da sorun yok) ki buda telefonumu benim için işlevsiz hale getiriyor.
İkinci olaraksa oyunlarda perfomans düşüklüğü yaşıyorum ve live wallpapers ta takılmalar oluyor devil kernel atmama rağmen.

Yardımcı olursanız sevinirim.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ali bu Beats Audio modunu sen denedin mi? ben açık kapalı bir farkını duyamadım ama :S
bende fark ediyor.ayarlar->ses->ses efektleri beats audio olarak seçilimi?

- - - Eklendi - - -

Olacaklardan sorumluluk kabul etmiyorum yazmak şart oldu.

sorununa gelince download moduna alarak odinden orjinal yazılım atarsanız düzelir.eğer yine olmazsa buradan sorabilirsiniz :)
Konudaki bütün romların yüklemelerini sorunsuz ve çok güzel anlatmışsınız.Romları yüklememde bir sorun çıkmadı.Fakat şöyle bir sorunum var :
Birinci olarak telefonuma yüklediğim ics veya jb tabanlı romlarda mobil internetim bayağı bir yavaşlıyor, bağlantı sorunları yaşıyor ve zaman aşımı hatası veriyor (wifi da sorun yok) ki buda telefonumu benim için işlevsiz hale getiriyor.
İkinci olaraksa oyunlarda perfomans düşüklüğü yaşıyorum ve live wallpapers ta takılmalar oluyor devil kernel atmama rağmen.

3G ve mobil ağ kullanmadığım için o konuda yardımcı olamam malesef.

live wallpapers ise hangi live wallpaper kullandığınıza bağlı.bazı live wallpaperlar ramde 30 mb civarı yer tutuyor.daha düşük ram harcayan bir live wallpaper kullanmayı deneyin.Holo spiral,phase Beam,Bubbles kasma yapmıyor bende örneğin :)

v3!N

v3!N

Üye
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Live wallpaperı geçtim peki
oyunlardaki performans düşüklüğü hakkında ne düşünüyorsunuz sanırım gözden kaçırmışsınız tekrar sorayım dedim.

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
efs klosorunu yedekliyorum romu yukledikten snra geri kopyalıyorum ama olmuyo imei gormuyo mobil sebeke yok

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

CM9 ics romunu ve devil kernel kullanıyorum. 3g internetle ilgili pek sıkıntım olmadı. İsterseniz tekrar yüklemeyi deneyin.

Oyunlardaki sorunla ilgili ise özellikle Eternity Warior 2 de baya takılmalar var. Onun dışında pek sorun yaşamıyorum. Livewallpaper kullanmıyorum.

- - - Eklendi - - -

efs klosorunu yedekliyorum romu yukledikten snra geri kopyalıyorum ama olmuyo imei gormuyo mobil sebeke yok

Efs klasörünü ilk rom atmadan önce mi yedeklemiştiniz? Efs klasörünü geri yükleyip restart yaptığınızda *#06#yapıp imenizi kontrol edermisiniz?
Eğer halen gerçek imei numaranız görünmüyor ise orjinal romu yüklerseniz imei numaranız tekrar normale dönecektir.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Live wallpaperı geçtim peki
oyunlardaki performans düşüklüğü hakkında ne düşünüyorsunuz sanırım gözden kaçırmışsınız tekrar sorayım dedim.
Oyunlarda bende kasma yok.biraz sonra benim kullandığım tam perofrmans için olan Devil Kernel ayarlarını koyacağım.
telefonu kapatıp açmayı denedinmi?

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye

Oyunlarda bende kasma yok.biraz sonra benim kullandığım tam perofrmans için olan Devil Kernel ayarlarını koyacağım.

telefonu kapatıp açmayı denedinmi?

Efsyi tekrar attım reboot yaptm 000 ile baslayan bi imei var ama hala sebeke yok

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
ewt yedekledim ama rootlu deildi yedeklerken bu bise yaparmı

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ewt yedekledim ama rootlu deildi yedeklerken bu bise yaparmı
etkiler.çünkü root olmazsa sadece klasörü kopyalar içindeki gizli dosyaları kopyalamaz.efs klasörünün yedeğini almak için şimdi orjinal yazılıma dönüp ardından rootlayıp efs klasörünü almanız gerekiyor :)

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye

etkiler.çünkü root olmazsa sadece klasörü kopyalar içindeki gizli dosyaları kopyalamaz.efs klasörünün yedeğini almak için şimdi orjinal yazılıma dönüp ardından rootlayıp efs klasörünü almanız gerekiyor :)

Deniyorum tesekkur ederim :D

Üst Alt