turkcell maxiplus 5 root bulundu :)

Sponsorlu Bağlantılar

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
turkcell maxiplus 5 root bulundu :)
eet arkadaşlar baya bi aradım ve sonunda zte blade 2 yani t21 in root ile ilgili bilgi buldum ama bu konu hakkında acemi olduğum ve ingilizcem zayıf olduğu için bi yerden sonrasını yapamadım bilinler ve tecrübeliler bakarsa illaki yapılır işte link

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
deniyorum ama hayırlısı :)

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
kardeşim deniyor yapamıyor yine root yetkimiz yok :)
ama bi şekilde yapıcaz. Bence bilgi paylaşımında bulunalım bişeyler bulursak :)

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
update.zip dosyası ile olaya müdahale etmeliyiz. Sadece sertifikalar lazım nasıl yapıcaz??

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
update.zip dosyası ile olaya müdahale etmeliyiz. Sadece sertifikalar lazım nasıl yapıcaz??
zte bu modele bi güncelleme yayınladı işte burda ama pek bişey olmuyo heralde dediğin dosya bu

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
bu arada blade gen2 ile bi alakası yok telefonun. Şöyle açıklarsam Android ICS ve Kernel 3 kullandığı için. Farklı exploit gerek :) Linux hacking mantığı zaten.

Verdiğin dosyayı indiriyorum :) denemeye değer

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
bu arada blade gen2 ile bi alakası yok telefonun. Şöyle açıklarsam Android ICS ve Kernel 3 kullandığı için. Farklı exploit gerek :) Linux hacking mantığı zaten.

Verdiğin dosyayı indiriyorum :) denemeye değer
doğrudur inşallah buluruz

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
sonuc yok, direk kullanmadım update dosyasını. fastboot ile clockworkmod denedim, açılmıyor. Stock recovery de yok elimde. recovery olmasa da telefon açılıyor. fastboot üzerinden bişeyler denenebilir mi?

ahmetqd

Üye
arkadaşlar ben cwm yukledim ama acılmadı cwm yanlız telefon acılıyor. orjinal cwm .img dosyasıda yok elimde :( napıcam yardım

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben cwm yukledim ama acılmadı cwm yanlız telefon acılıyor. orjinal cwm .img dosyasıda yok elimde :( napıcam yardım
kardeş zte nin sitesinde güncelleme vardı yazılımını aynene yüklüyodu yeniden ordan indir düzelir heralde

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
düzelmez. Bende de aynı durum var. Orjinal recovery.img dosyasını bulup fastboot ile flashlamamız gerekiyor.

FT3

FT3

Üye
ics 4 kernel 3 olan baska telefonun root kerneli bu telefona ise yarar :))

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
benim de düşüncem öyle ama qualcomm msm7225a driverları içeriyor mu acaba? Ayrıca elimizde orjinal kernel de olmalı ki, rootladıktan sonra geri yükleyelim. Sony ericsson rootlarken eski kernel yükleyip rootladıktan sonra eski kerneli yüklüyorlar.

Üst Alt