Turkcell MaxiPlus 5 Turkcell MaxiPlus 5 Rom V5 Deodex

Sponsorlu Bağlantılar

Preloader

Preloader

Üye
Hocam WİFİ ye bağlanıyor ama internete girmiyor bağlanmıyor yani modemde sıkıntı yok romlamadan öncede sıkıntı yoktu
Halla halla bende böyle bir problem yoktu dostum istersen bi format at ya da yeniden flashlamayı dene ya da daha önce hiç denemedim ama wifi fixer tarzı bir uygulamayı deneyebilirsin. İyi akşamlar.
 


uyducu33

Üye
benım tel maxiplus5 bu romu yukledım.bazen sistem durdu. ve benzerı takvım durdu opera durdu hatalarını verıyor.bunu nasıl duzeltırız arkadaslar.
 

coldblood16

Üye
tahmini ne kadar bekliyoruz abi bunu? yarım saattir bekliyorum.yarın sabaha lazım telefon. yükleyenlerden b iri acil cevap yazarsa çok sevinirim
 

forumlarincini

Üye
Merhaba ben Turkcell Maxiplus 5 telefonumu rootlayıp gereksiz programları Link2SD programıyla sildim. Yanlışlıkla Google Play hizmetlerini ve google hakkında herşeyi de sildim şuanda telefonda google play açılmıyor güncelleme yapılamıyor. Telefonu hep rootlu kalacağını düşünürek sistem güncellemeleri de Link2SD programıyla silmiştim. Şimdi telefonumu ilk günkü gibi (Turkcell uygulamalarıyla birlikte) orjinal olmasını istiyorum servisin kabul edeceği şekilde. Orjinal recovry'i kurdum fakat olmuyor nasıl yapıcam clockworkü telefona kurmaya calısıyorum "İnstallion Abored" diyor ve olmuyor. Yardımcı olurmusun lütfen telefonumu kullanamıyorum
 

uyducu33

Üye
arkadas zte siteden maxiplus5 yazilimini indir kur.duzelir.
 

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Acil yardım edin ! Choose a zip to apply'e tıklıyorum. Update_deodex.zip bir şey bulamadım.Telefona reboot now dedim telefon açılmıyor acil yardım !Yahu bakan kimse yok mu telefon açılmıyor !!!
 
Mücteba

Mücteba

Üye
Romdaki music playeri biri upload edip verebilirmiRomdaki music playeri biri upload edip verebilirmi
 
kanat_58

kanat_58

Üye
arkadaşım önce flashımı yükleyeceğiz benim kafam karıştı tam sırasını anlatırmısın daha önce atmayı denedim brick oldu telefon oyuzden tereddütteyim şimdiden teşekkür ederimtmm hocam teşekkür ederim riski aldım ve yaptım paylaşım için teşekkür ederim
 

azer_dogan

Üye
Bir kere ne yapın edin arkadaşlar bu rom u yükleyin yazıyı okursanız sebeplerini anlatmaya çalıştım. Telefonda radyo var bilmiyoruz, wi-fi açılıp kapanınca kitleniyordu, ortadan kalktı, performansı yüksek telefonmuş uzun zamandır haberimiz yok mesela bir eski rom ile temple run oynamayı deneyin imkansız şimdi ise telefon performansını test ettim bazı oyunlarda bayağı bildiğin diğer birçok iyi telefon gibi. değiştirmeyi düşünüyordum mecburen düzelmez diye ama çok farketti, artık daha kullanırım... yaw mcEngin bence adını daha farklı değiştir madem mc olacak Mcgavyer falan olsun dostum, nereden buldun dosyaları nasıl uğraştın bilmiyorum bazılarınıda kendin yaptın sanırım ama ne olursa olsun emek sarfetmişsin, güzel bişey var ortada emeklerine sağlık, Whatsapp sorunu bende de var ama çok karışıklık yok öyle bir kaç isim gitmiş oda bizim hatamız rehberi google a yedekledik tabii tekrar aynısını geri alamadık. Sim e geri yedeklesek dediğiniz gibi çözerdik. :bangin: . Dostum tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum... :alkis:thumbup:
 

tkcn

Üye
Her şey mükemmel, tek bir problemi var; telefon şarjı içmeye başladı. normalde iki akşamda bir şarja takardım. her zamanki gibi kullanıyorum ancak yarım saatte %85 e kadar düştü şarj. bir iki gün takip edip olmazsa eskiye döndüreceğim. ne kadar iteklesek de telefon uyduruk, yapacak bir şey yok.
 
Tayyip.Gs

Tayyip.Gs

Üye
Emeğinize sağlık cok guzel o


Açılış animasyonunu değiştirseniz daha güzel olur bence


Bide ana sayfada uzun basınca duvar kağıdı seçme falan var ekran kilidi yaZandan seçince walpaper durduruldu diyor sorunu çözermisiniz TEŞEKKÜRLER:tşk:
 
Son düzenleme:

uykucu_gfb

Üye
Şuan başlattım işlemi olursa çok süper olucak :) Root edip turkcell uygulamarını kaldırırken baya uğraştırmıştı inşallah bunda öyle olmaz :) Android yazısı şuan değişti :))))))))).....Telefon süper ötesi oldu ellerine sağlık üstadım klavyen dert görmesin :)))
 

jack HK

Üye
engin adamin dibisin v6 ne zaman cikiyo? :D bide ustten inen ekranida samsunga gore yapsan cok iyi olur bence bide kilit ekranini gelistirebilirsin ama gercekten super oneririm herkese bide ghz artinca telin neyi artar :D
 
mynatsumi

mynatsumi

Üye
Download:

CWM Recovery v6.0.2.8:


***update_deodex_plus_v5.zip dosyasını hafıza kartının orta dizinine atın.
***CWM_Recovery.rar dosyanın içerisindeki dosyaları olduğu gibi hafıza kartının orta dizinine atın.




Önce bu işlem yapılacak


İndirmiş olduğunuz CWM_Recovery.rar dosyasının içindeki öncelikle telefonunuz Root'lu değil ise ROOT'cu_V1.2.0_1.apk kurup root yetkisi verip yeniden başlatınız. flashify-backup klasörünü olduğu gibi hafıza kartına kopyalayınız.
Flashify.apk telefonunuza kurunuz. Dikkat Google Play'den indireceğiniz Flashify telefonunuzu brick yapar. Benim verdiğim Flashify.apk kullanmanız gerekiyor.
Flashify kurduktan sonra Root yetkilerine izin ver uyarılarını onaylayınız.
Üst sekmeden BACKUP/RESTORE tıklayınız. recovery.img seçip yükleyiniz. Yup uyarısı gelince yeniden başlatıcaktır ve CWM Recovery v6.0.2.8 yüklenmiş olacaktır. recovery_original_maxiplus5.img seçerseniz orijinal recovery'e geri dönecektir.



Sonra bu işlem arkadaşlar.

Telefon açılınca siyah bir ekran gelecek, ses +/- tuşlarıyla aşağı yukarı, açma/kapama tuşuyla seçim yapıyoruz arkadaşlar.

-mounts and storage
-format /cache
-format /data
-format /system
Sisteminizi temizleyiniz.
++++++Go Back++++++ ile geri gelip
-install zip from sdcard
-choose zip from sdcard
- Update_deodex.zip
Seçip Flashlayınız.
Kurulum bittikten sonra;
-reboot system now ile sistemi yeniden başlatınız. Açılış biraz uzun sürecektir. Sabırla bekleyiniz.
 
Son düzenleme:

cordum

Üye
Değerli arkadaşım, emeklerine sağlık. Oğlumun telefonunun ömrünü uzattın.
 

jack HK

Üye
arkadaslar sunu soyleleyim facede bile kasan telefonda gta 3 u sorunsuz oynuyom bu rom telefona ne getirir
1)daha iyi performans gelir
2)sarjdayken dokunmarik sorunun gider
3)cok daha iyi ve hizli bi arayuzune sahip olursun
4)klavyeden not defterine muzik calarina kadar samsung uygulamalari
*rom gordugum (maxiplus 5 icin) en stabil rom kamera,google play,whatsapp vb. diger romlarda sikinti yaratan seyler sorunsuz calisiyo emegine saglik mcengin
 

furkyis

Üye
KARDESLERIM KONU DISI OLACAK AMA , BILGISI OLAN VARSA BANA STOCK ODEX ROMU DEODEX YAPMAYI ANLATABILIR MI ? COK ONEMLI BENIM ICIN , YARDIM EDEN ETMEYEN BUTUN KARDESLERIMDEN ALLAH RAZI OLSUN , CEVAPLAYAN OLURSA SEVINIRIM. IYI FORUMLAR
 

tusunami2009

Üye
arkadaşlar ne yaptım bilmiyom ama indirdiğim recovery dosyasını telefon kablosuyla baglıyken bin dosyasını tıkladık ne yaptıksa format da atıyom ama açılmıyor telefon türkcell yazısında takılı kaldı acil lütfen
 

Benzer Konular

mcEnGin34
Cevap
20
Görüntüleme
8K
GlasTes
mcEnGin34
Cevap
17
Görüntüleme
14K
Mesut Aktaş


Üst Alt