O apk benim telefonu desteklemiyor.Ben towelroot uygulamasiyla rootladim sende dene istersen.
Telefon ne?root nasıl yapiyoruz kaldirma nasil oluyor
HımO apk benim telefonu desteklemiyor.
Böyle oluyor [emoji19] rootlama yapamıyor heralde sorun nedir?
ya rootladı ama kendi supersu uygulaması var ve sisteme yerleşti onu kaldırmanın bir yolu yok mu normal super su uygulamsı birişe yaramıyor
Bende de aynı durum mevcut
Supersu yuklenilmiyor bu programla rootlayincaa ?????
Ben towelroot uygulamasiyla rootladim sende dene istersen.
Büsürü root programı var o markette mutlaka biri rootlar..Xperia
root nasıl yapiyoruz kaldirma nasil oluyor
O apk benim telefonu desteklemiyor.
Tamam halloldu yeni rom yükleyince hallettim çok teşekkürlerHayır böyle oluyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Titanium backup pro.. Bunu fu ll olarak indir.. Kur.. Bu program Dehşet bişey. Teldeki uygulamaları hafıza kartına taşıyor.. Sistem uygulamalarını hertürlü kaldırıyorben bi kere bütün sistem uygulamalarını kaldırdım, telefon açılmadı
sonra pcden yazılımı yükledim düzeldi..
Böyle olcak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bahriyeli işareti olan ( denizci işareti ) onu yükle. Onun kendisinin Super su var.. Olmazsa onuda kaldır ( titanium backup kaldırır ) sonra o markedin arama yerine root yaz. King root yazıyo onu indir mutlaka olur.. Olmazsa dierlerini dene
Aynen mutlaka root oluyo..
Büsürü root programı var o markette mutlaka biri rootlar..
Root nasıl yapılır paylaştığımı bi daha oku.. Ve o markette unroot yani root u kaldırma programı var..
King root u dene..
Tamam halloldu yeni rom yükleyince hallettim çok teşekkürler
Kardeş Lumia'nın reklam müdürü sensin galibaKingroot çakması bi program bu butür çinlilerin yaptığı root uygulamarı kişsel bilgileri kaydını alıp sunucularına gönderiliyor xda da önerilmeyen uygulamalarda yer alıyor güvenli değil.
Edit:gidin bi lumiya alın hiç böyle dertleriniz olmasın![]()
Kardeş Lumia'nın reklam müdürü sensin galiba![]()
Kingroot çakması bi program bu butür çinlilerin yaptığı root uygulamarı kişsel bilgileri kaydını alıp sunucularına gönderiliyor xda da önerilmeyen uygulamalarda yer alıyor güvenli değil.
Edit:gidin bi lumiya alın hiç böyle dertleriniz olmasın![]()
Samsung lards sorun yoksa root işlemi discovery2ye yapsam sayaç falan varmı garanti gitmesin bide
Zaten virüs olarak görüyo. Root yapmak ii bisey değil garanti dışı diyolar ama gerçi ben kullanıyodm sıkıntı yokAvg antivirüs dosyada virüs tespit ediyor.