Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar en başından beri söylüyorum :) işlemci hızını görmek için phonetinfo programını kurun telefonunuza.en iyi bu şekilde görebilirsiniz.forumda mevcut program.
bi link atsam bulamadım

smysmy00

Üye
navifirmde üron kodunu bulamadm yaw acemiyim bi anlatablcek ykmu tam olarak .s

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
işlemci hızının Belle Refreshle ne alakası var onu anlamadım:) overlock mu yapmışlar:hmmm

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
navifirmde üron kodunu bulamadm yaw acemiyim bi anlatablcek ykmu tam olarak .s

Kendi ürün kodunuzun olmasına gerek yok. Telefonun rengine göre turkey yazan bir sürümü indirmeniz yeterli.

efendisiz85

Üye
c7 için charcoal black yok magohany brown var acaba farkedermi ?

devil____boy

Üye
[h=1]Support for your Nokia C7-00[/h][h=2]What’s new[/h]Latest software release for Nokia C7 is Nokia Belle Refresh (111.040.1511)

• Bring web services to your home screen, and use them also offline with the new HTML5 browser
  • Personalise your phone further with new widgets for various apps and services
  • Get corrections, such as better support for Flash videos (.flv) and a time zone correction in Russia
  • Link your contacts automatically to Facebook and Twitter for easier social networking
  • A new version of Nokia Maps (version 3.09), with new features, such as photos on the map, info on interesting places nearby, multi-point routes, and public transport info
  • Be more productive with Microsoft Apps
  • Enjoy the refreshed Music player
  • Number of general performance and usability improvements
  • After updating to Nokia Belle Refresh, just like after updating from Nokia Anna to Nokia Belle, some apps may not work due to compatibility issues. For more info on available apps, please contact your local Nokia support.
The availability of this update may depend on your network service provider. To check for updates, on your phone, open the software update app

İşlemci hızıyla ilgili bilgi yok. Nokia-UK alınma.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
RomPatcher ile Hack'i yaptım çok şükür gece. Norton'a gerek kalmadı. Installserver RP+ 1.7 yi patches'in içine atmam yetti. Unsigned proları kurdum. Ancak; sistem dosyalarına erişemediğim için planımı tam uygulayamadım :hmmm Denemeler devam edecek...

• Beğen
Tepkiler: vg_engin
asrabi

asrabi

Üye
belco2 nin cfw sinin kullanıyorum güncellemeyi yüklerken uyumlu deil yazıyo yüklenmiyor

arnawut34

Üye
arkadaşlar benim tel 500...refresh güncellemesi bi kaç haftaya gelecekmiş..sorum şu telefonum hackli..güncelleme yaparken hack i kaldırmam gerekirmi yoksa kaldırmadan sorunsuz güncelleniyormu...bir de hack nasıl kaldırılıyor...bilgi veren olabilir mi..teşekkürler

aslankaplants

aslankaplants

Üye
arkadaşlar benim tel 500...refresh güncellemesi bi kaç haftaya gelecekmiş..sorum şu telefonum hackli..güncelleme yaparken hack i kaldırmam gerekirmi yoksa kaldırmadan sorunsuz güncelleniyormu...bir de hack nasıl kaldırılıyor...bilgi veren olabilir mi..teşekkürler

bence format atıp yükle en sorunsuz öyle hack de kalkar o zaman

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
arkadaşlar nihayet güncellemenin iyi bir yanını buldum:) sosyal uygulamaları muhteşem hızlandırılmış:) akıllara zarar olmuş :D

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Beyler metin saati bende ingilizce sizdede öylemi

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
evet malesef

anadolumm

Üye
arkadaşlar nihayet güncellemenin iyi bir yanını buldum:) sosyal uygulamaları muhteşem hızlandırılmış:) akıllara zarar olmuş :D

güncellemeyi yapıp yapmama konusunda kararsızdım ama sırf bu yüzden bile yapabilirim :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Beyler metin saati bende ingilizce sizdede öylemi

core dosyasındaki textclockpublisher.dll den dolayı. türkçesini bulup düzeltmiştim ama core editli olunca menüyü kullanamıyordum. hack yaptım rompatcher ile ama sistem dosyalarına izin vermiyor telefon. yerleşik bileşen diyor.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
bu güncelleme bi gelmedi ya n8 e telden yükleyen varmı

Buhara15

Üye
arkadaşlar telden güncelleme yapınca uygulamalar falan gidiyor mu hep güncelleme yapanlar genel bir bilgi verirse henüz yapmayanlar için yardım olunmuş olur...

Üst Alt