1.300 TL ye kadar alınabilecek en iyi Notebook ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
1.300 TL ye kadar alınabilecek en iyi Notebook ?
-ekranı ufak olacak(netbooklar gibi)
-üzerinde en az 4 tane USB portu bulunacak
-en az 2GB paylaşımsız GPU bulunacak
-en az 4 veya 6 GB ram olacak
-i5 veya i7 olacak

galaxy s3 almayı düşünüyorum ama notebook'a da ihtiyacım var galaxy s3 işinden birşey çıkmazsa notebook almayı düşünüyorum

elimdeki bilgisayar çok kötü internetten 360p video izlerken bile kasıyor o biçim yani 240p de bile bazen takılıyor yalan değil gerçek video koymayı düşünüyorum hatta :ehe

s2 varken linkini telefona atıp oradan açıyordum s3 hd de oynatıyordu da gram kasma yoktu bu notebook un sistemi daha güçlü neden bukadar kastığını anlamadım elimde 5400 rpm hdd vardı onu taktım yine düzelmedi bence sorun gpu da veya cpu da ikisinden biri :ehe

(teşke s2 veya s3 e windows xp yüklense :ehe)

- - - Eklendi - - -

dvd okuyucusu olmasada olur :ehe

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
abi benim bilgisayarım tek çekirdekli p4 işlemcisi var 3.0 GHZ di sanırım ama benim pc daha hızlı bilgisayarlar için benchmark testi olsaydı yapmak isterdim :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
aslında benimki daha güçlü ama nedense seninki daha hızlı :(

bende 2x 1.9 işlemci var sende 3.0 1x işlemci var
sende gpu yok onboard kullanıyorsun bilgisayarı bende gpu var daha yavaş ama oyunlarda biraz daha iyi benimki :ehe
videolarda seninkide kasıyor yalan değil :naughty: ama sende gpu yok işte bende var :(

fnldstntn

Üye

- - - Eklendi - - -

13 inc ten küçüklerde genelde atom var veya daha iyi olanlarda senin bütçeni aşar...

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

13 inc ten küçüklerde genelde atom var veya daha iyi olanlarda senin bütçeni aşar...

Exper kesinlikle olmaz onuda belirtiyim,HP,ACER,ASUS,TOSHIBA,SONY haricinde önermezseniz sevinirim yorumun için teşekkür ederim

fnldstntn

Üye
Exper kesinlikle olmaz onuda belirtiyim,HP,ACER,ASUS,TOSHIBA,SONY haricinde önermezseniz sevinirim yorumun için teşekkür ederim

Aradığın kriterlere uygun pc ye henüz rastlamadım...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
böyle istediğin bir pc üretildiğinde sana haber veririz... :vur:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Aradığın kriterlere uygun pc ye henüz rastlamadım...

burada bir tane var 1.385 TL istiyorlar teknosa da 1.700 TL ye satılıyor demişti adam

6GB ram
2 GB paylaşımsız GPU
2.5 i5 işlemci (turboyla 6 çekirdek olanlardan)

bu sistem var adam daha ucuza bulamazsın dedi normalde bizde 1.450 TL dedi beni tanıyorlar daha önce oradan bilgisayar almıştık adam peşinde 1.385 yaparım demişti

neyse teşekkür ederim kardeş zaten s3 alıcam sanırım :oke:

Polymath

Polymath

Üye
turboyla 6 cekirdek mi? :D biraz araştir kardeşim. Google orda. Yazman gereken islemci nedir? İslemci cekirdeği nedir? Gpuda bellek nedir? Ne işe yarar? Sadece biraz araştıralım.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
turboyla 6 cekirdek mi? :D biraz araştir kardeşim. Google orda. Yazman gereken islemci nedir? İslemci cekirdeği nedir? Gpuda bellek nedir? Ne işe yarar? Sadece biraz araştıralım.

turbo boost özelliği varya onu kastetmek istedim neyse teşekkürler galaxy s3 bu sabah Türkiye'ye inmiş Allah'ın izniyle kısa bir süre içinde elime geçecek bu konuyu açmamın amacı laptop almayı düşünmemdi ama s3 geldiğine göre benim için laptop hayal oldu :( :ağlarım: konu kilitlenebilir :locked: yorum yazan herkese :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt