avcitalip
Üye
1.300 TL ye kadar alınabilecek en iyi Notebook ?
-ekranı ufak olacak(netbooklar gibi)
-üzerinde en az 4 tane USB portu bulunacak
-en az 2GB paylaşımsız GPU bulunacak
-en az 4 veya 6 GB ram olacak
-i5 veya i7 olacak
galaxy s3 almayı düşünüyorum ama notebook'a da ihtiyacım var galaxy s3 işinden birşey çıkmazsa notebook almayı düşünüyorum
elimdeki bilgisayar çok kötü internetten 360p video izlerken bile kasıyor o biçim yani 240p de bile bazen takılıyor yalan değil gerçek video koymayı düşünüyorum hatta
s2 varken linkini telefona atıp oradan açıyordum s3 hd de oynatıyordu da gram kasma yoktu bu notebook un sistemi daha güçlü neden bukadar kastığını anlamadım elimde 5400 rpm hdd vardı onu taktım yine düzelmedi bence sorun gpu da veya cpu da ikisinden biri
(teşke s2 veya s3 e windows xp yüklense
)
- - - Eklendi - - -
dvd okuyucusu olmasada olur
-üzerinde en az 4 tane USB portu bulunacak
-en az 2GB paylaşımsız GPU bulunacak
-en az 4 veya 6 GB ram olacak
-i5 veya i7 olacak
galaxy s3 almayı düşünüyorum ama notebook'a da ihtiyacım var galaxy s3 işinden birşey çıkmazsa notebook almayı düşünüyorum
elimdeki bilgisayar çok kötü internetten 360p video izlerken bile kasıyor o biçim yani 240p de bile bazen takılıyor yalan değil gerçek video koymayı düşünüyorum hatta

s2 varken linkini telefona atıp oradan açıyordum s3 hd de oynatıyordu da gram kasma yoktu bu notebook un sistemi daha güçlü neden bukadar kastığını anlamadım elimde 5400 rpm hdd vardı onu taktım yine düzelmedi bence sorun gpu da veya cpu da ikisinden biri

(teşke s2 veya s3 e windows xp yüklense
)- - - Eklendi - - -
dvd okuyucusu olmasada olur

ama sende gpu yok işte bende var
:
biraz araştir kardeşim. Google orda. Yazman gereken islemci nedir? İslemci cekirdeği nedir? Gpuda bellek nedir? Ne işe yarar? Sadece biraz araştıralım.
konu kilitlenebilir
yorum yazan herkese