Samsung galaxy s3 mü yoksa İphone 4s mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Jelly bean gelince pişman olacaksın internettn alma mağazadan al bide jelly bean gelince al belki değiştirmek istersin

O kadar da değil abartmayalım :ok2: O kadar sorunu var ki daha çözülmesi gereken. Project Butter sadece bunlardan biri idi.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Jelly bean gelince pişman olacaksın internettn alma mağazadan al bide jelly bean gelince al belki değiştirmek istersin
inanın dediğiniz den birşey anlamadım jelly bean ne ilk defa akıllı telefon alacağımda tercihimde iphonedan yana bilgilendirirsen sevinirim jelly bean hakkında

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
inanın dediğiniz den birşey anlamadım jelly bean ne ilk defa akıllı telefon alacağımda tercihimde iphonedan yana bilgilendirirsen sevinirim jelly bean hakkında

Jelly bean android isletim sisteminin son surum guncellemesi.

Epple

Epple

Üye

O kadar da değil abartmayalım :ok2: O kadar sorunu var ki daha çözülmesi gereken. Project Butter sadece bunlardan biri idi.

Oyle deme suleyman bak android onlenemez yukselisteymis (!) :D yani en azindan kimle bi tartismaya girsem boyle diyolar da bana bu gunlerde :D

musty522

Üye
    Konu Sahibi

Jelly bean android isletim sisteminin son surum guncellemesi.
hmm iyide bana arkadaş jelly bean çıksın öyle al felan demiş androidle alakalı ise ve bende iphone alacağıma göre iphone ile alakası ne onu anlamadım :) herhalde karıştırdı arkadaş

Türe

Türe

Üye
Oyle deme suleyman bak android onlenemez yukselisteymis (!) :D yani en azindan kimle bi tartismaya girsem boyle diyolar da bana bu gunlerde :D

Yahu o kadar marka model var bir zahmet olsun zaten, gözünü açsın herkes

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
4S iyi cihaz da daha yeni modeller varken alınması bence gereksiz gibi illa iphone alıcam diyosan az daha sabret 5'i bekle piyasa çok canlı beklenti fazla iphone'dan da çok iyi bi cihaz yaparlar diye tahmin ediyorum.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Diyenler genelde Fan oluyor :hmmm Sürü ile model var bir zahmet yükselsin durduğu kabahat zaten :hmmm Telefonumun donanımı boşa gidiyor hantal sistem yüzünden :hmmm

musty522

Üye
    Konu Sahibi
4S iyi cihaz da daha yeni modeller varken alınması bence gereksiz gibi illa iphone alıcam diyosan az daha sabret 5'i bekle piyasa çok canlı beklenti fazla iphone'dan da çok iyi bi cihaz yaparlar diye tahmin ediyorum.
iphone 5 i bekleyemem nasip olursa kasımda askere gideceğim ve giderken telefonu ablama hediye etmeyi düşünüyorum iphone 5 şuan olsa alırdımda kasıma kadar iphone 4 s alıp kullanmayı düşünüyorum askere gitmesem beklerdim iphone5 alırdım ama nasip kısmet işte askerden gelebilirsem nasip olursa iphone 5 alırım kendime

AndroidOne

AndroidOne

Üye
s3 bin basar :oke:

R.A.M

R.A.M

Üye
bin basar diye bir şey yokda s3 üstün.

Epple

Epple

Üye

s3un bin bastigi filan yok. Sadece donanim olarak bazi ozellikleri ustun. O da cok normal cunku 4s ile s2 birbirine rakip olarak cikan telefonlar. 4s ile hala s3 un karsilastirirmasinin tek bi nedeni var. Apple kalitesi ;)

• Beğen
Tepkiler: musty522
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
S3 üstünde applei sattıran şey donanım değil sistem bence.4s 1ghz işlemcisi 512mb rami ile s2yi solluyor s3ün tam arkasından geliyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
S3 üstünde applei sattıran şey donanım değil sistem bence.4s 1ghz işlemcisi 512mb rami ile s2yi solluyor s3ün tam arkasından geliyor
Buna neden olan da iOS zaten..Sistem verimliliği %100 e yakın..%60 Android verimliliği var :ok2: Ram'i çok yiyor zaten 1 gb ram'im yarını yiyen bir sistemden ne beklenir ki .. Bakalım Jelly B. ile neler gelecek stabillik olarak çünkü donanımın hakkını veremeyen bir sistem android..4 çekirdek telefona iOS koy bakalım ne oluyor..1.5 ghz 4 çekirdek telefonu iOS sistemli 2 çekirdekli telefonlar ile karşılaştırırsak kimse Android'in iOS dan iyi olduğunu söyleyemez..Sadece içinden geçenleri söyledim :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Buna neden olan da iOS zaten..Sistem verimliliği %100 e yakın..%60 Android verimliliği var :ok2: Ram'i çok yiyor zaten 1 gb ram'im yarını yiyen bir sistemden ne beklenir ki .. Bakalım Jelly B. ile neler gelecek stabillik olarak çünkü donanımın hakkını veremeyen bir sistem android..4 çekirdek telefona iOS koy bakalım ne oluyor..1.5 ghz 4 çekirdek telefonu iOS sistemli 2 çekirdekli telefonlar ile karşılaştırırsak kimse Android'in iOS dan iyi olduğunu söyleyemez..Sadece içinden geçenleri söyledim :)
çekirdek yanılgısı diye oytunx in bi makalesi vardı bak şimdi o akılıma geldi önemli olan hayvan gibi donanım değil optimizasyondur :evet: şurdan bakın :spr

- - - Eklendi - - -

şimdi new iphone un performansı nasıl olacak acaba :hmmm

Otroligt

Otroligt

Üye
İphone 5 i çok merak ediyorum :eller:

AndroidOne

AndroidOne

Üye

eh işte bakın ve görün..

- - - Eklendi - - -

ve buda benim tel ace 2 daha iyi daha iyi duruyor.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Doğru ama IOS %100 verimli ise Wp %120 verimli falan mı oluyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

eh işte bakın ve görün..

- - - Eklendi - - -

ve buda benim tel ace 2 daha iyi daha iyi duruyor.

Her şey donanım değildir...Bu tarz karşılaştırma siteleri sadece aynı sisteme sahip telefonları karşılaştırırken işe yarar.IOS ve Android'in stabilliği bir mi...

Üst Alt