Samsung galaxy s3 mü yoksa İphone 4s mi?

Sponsorlu Bağlantılar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

Doğru ama IOS %100 verimli ise Wp %120 verimli falan mı oluyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

Her şey donanım değildir...Bu tarz karşılaştırma siteleri sadece aynı sisteme sahip telefonları karşılaştırırken işe yarar.IOS ve Android'in stabilliği bir mi...

:d:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Her şey donanım değildir...Bu tarz karşılaştırma siteleri sadece aynı sisteme sahip telefonları karşılaştırırken işe yarar.IOS ve Android'in stabilliği bir mi...

:d:

15097

15097

Üye

- - - Eklendi - - -

:hmmm

AndroidOne

AndroidOne

Üye
ama 1 seçilen her zaman anroid çok satan ise de android zirvede saten bence çok stabil. hantal symbian cılara sesleniom androide geçin böyle bişey görmedim diyeceksiniz.

manyax2007

manyax2007

Üye
tabikide S III

Symbianize

Symbianize

Üye

Bu kadar gözü kara olma Ömer. Onun da iyi yanları var. Gün gelir iyileşir , o zaman haksız konuma düşersin. Zaten en iyisi sistem diye birşey yok zevk ve ihtiyaçlar var. :ok2:
Haklsiin kimi ozgur olmayi secer android alir kimide performansi secer ios alir

• Beğen
Tepkiler: Türe
MasteLaa

MasteLaa

Üye
ama 1 seçilen her zaman anroid çok satan ise de android zirvede saten bence çok stabil

Bunu yazdın ya bir şey demiyorum artık..Peki sana soruyorum madem en çok satan Android tamam bu kesin.

1- Bana Android telefonlarını say ve sonra düşün bakalın neden en çok satıyormuş.
2- iOS sistemlileri say
3- En çok kazanan şirketi söyle :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Haklsiin kimi ozgur olmayi secer android alir kimide performansi secer ios alir

Şu özgürlük olayına çok takıyorsunuz.Android alıp MeeGo'lu telefon almış gibi özgür mü oluyorlar sanki.IOS'ta da yap JB'ni Android kadar özgürsün.Kapalı kutu olayı sıradan kullanıcılar için ki onlar için Android'te kapalı kutudan farksız olur.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Cidden mi ? Vay be bilmiyordum bunu bak.
Dün kemal abim söylemişti bana da :) Sağolsun bunları açıkladı..Konumuz kamera konusu idi ben de Xperia S ile 4s kamera karşılaştırmasında tartışmıştım nacizane biri ile onu sormuştum ama ben haklıymışım :kıskıs: Sistemler de kamerayı etkiliyor.Özellikle sistemden aldığın verim..Chipset yeterliliği gibi..Android %60 bu düşündürücü tabii JB ile neler değişecek bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
15097

15097

Üye

Bunu yazdın ya bir şey demiyorum artık..Peki sana soruyorum madem en çok satan Android tamam bu kesin.

1- Bana Android telefonlarını say ve sonra düşün bakalın neden en çok satıyormuş.
2- iOS sistemlileri say
Gerçekten çok doğru bir yazı olmuş Fatih :kıskıs:

Türe

Türe

Üye

2- iOS sistemlileri say

Kardoya gell :zuhaha: :d:

Symbianize

Symbianize

Üye

Şu özgürlük olayına çok takıyorsunuz.Android alıp MeeGo'lu telefon almış gibi özgür mü oluyorlar sanki.IOS'ta da yap JB'ni Android kadar özgürsün.Kapalı kutu olayı sıradan kullanıcılar için ki onlar için Android'te kapalı kutudan farksız olur.
Ondan bahsetmiyorum rom yuklemek uygulama gelistirmek falan ios uygulama gelistirmek icin 99 dolar oduyosun tam bi soygun .

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

2- iOS sistemlileri say

:good:Zaten olay çok satılmak değil.Çin malı bir spor ayakkabı adidastan, Nike'dan çok satıyor diyelim.Onlar kadar çok para kazanabiliyor mu ? Ticari şirketler bunlar ne kadar sattığı değil ne kadar kazandığı başarısını ölçer.

Türe

Türe

Üye

Dün kemal abim söylemişti bana da :) Sağolsun bunları açıkladı..Konumuz kamera konusu idi ben de Xperia S ile 4s kamera karşılaştırmasında tartışmıştım nacizane biri ile onu sormuştum ama ben haklıymışım :kıskıs: Sistemler de kamerayı etkiliyor.Özellikle sistemden aldığın verim..Chipset yeterliliği gibi..Android %60 bu düşündürücü tabii JB ile neler değişecek bilmiyorum :)

Kardo sistem performansı etkilediğine göre benim S2 ' nin neden kötü çektiği belli oldu ! :zuhaha: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

Üst Alt