Türe
Üye
Yani internet hızı olarak daha hızlı S3 kimse yavaş bişeye iyi demez dimi![]()
2 sn dert edceksen git s3 al zaten

Yani internet hızı olarak daha hızlı S3 kimse yavaş bişeye iyi demez dimi![]()

Kardeş senin şu imza ne öyle yahu kaldırırlar onuİphone 4s al derim.
Galaxy S3'te Ram olayı var ya kim ne derse desin Kitlenme olacak.
bunun haricinde İphone 4s Stabil işlemcidir.
(ALINTI) ve katılıyorumda.
Video koymuşsun yahu 

SallamaBen de elime aldım dediğin şey yok. Nexus jelly bean ile s3 den hızlı çalışıyor ama benchmarkları kötü bu mudur en geçerli olan ? Daha benchmarkların geçerliliğini yitirdiğini bilmiyorsun seninle hiç tartışmaya girmem.

yok bu 2 telefon üzerinde duracağımOne x al kardeşim![]()
İz[Mir]Kan;5052273' Alıntı:Mesut Çevik?Sen misin abi?
- - - Eklendi - - -
Karşılaştırılan S3 olursa bikere s3 ten daha iyi olan One X var.Hayır daha iyi değil diyen donanımhaberdeki 51 dakikalık karşılaştırma videosunu izleyebilir.iPhone un özellikleri belki düşük kaldı ama android gibi ram yiyen bi sistemi yok.iOS oldukça hafif üstelik cocoa arayüzüyle telefonla uzaktan yakından alakası olmayan herkesin rahatça ayarları kurcalayabileceği bir sistem.
Ayrıca özellikleri düşük, modası geçti dediğiniz bu telefon, objektive-c kullanıyor ve bir gitar amfi programını gecikmeden düzgünce çalıştırabilir.Androidde gitar amfi programı var mı?Solo diye gitar programı yükledim hızıma yetişemiyor gitar.Fakat garageband veya appleın herhangi bir aplikasyonunda böyle bir sorun yok.Neyse konuyu çok uzattım ama şu iphone eskidi özellikleri düşük diye diye gelmeyin.Adamların;
Yazılımı sade
Widgetları yok(ram yemiyor)
Hafıza artmıyor(okuma-yazma hızı içine çakılı flash depolama sayesinde class 10dan hızlı)
Yani adamların 1ghzlik telefonu son model android telefonlardan daha sorunsuz ve kendine yetiyor

Herkeze önerileriniz için çok ama çok teşekkür ediyorum iphone 4 s almaya karar verdim çok sağolun iyi akşamlar iyi forumlar
Herkeze önerileriniz için çok ama çok teşekkür ediyorum iphone 4 s almaya karar verdim çok sağolun iyi akşamlar iyi forumlar

eyvallah sağolsın
Hayırlı olsun o zaman.
eyvallah çok sağolsın
Senin için hayırlısı olur umarız.![]()
Soyle dusun 5 tane cihazda olan stabillik abidesi ios mu ? Her cihazda (600mhz den tut 4 cekirdege kadar) olan google in bedava isletim sistemi androidmi