Samsung galaxy s3 mü yoksa İphone 4s mi?

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
paran varsa 4s bıde ıos 6 gelecek kendı harıtasıda olacak

- - - Eklendi - - -

paran varsa 4s bıde ıos 6 gelecek kendı harıtasıda olacak

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İphone 4s al derim.
Galaxy S3'te Ram olayı var ya kim ne derse desin Kitlenme olacak.
bunun haricinde İphone 4s Stabil işlemcidir.
(ALINTI) ve katılıyorumda.
Kardeş senin şu imza ne öyle yahu kaldırırlar onu :D Video koymuşsun yahu :D

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bence ıkısıde ıyı kucuk dersen 4s buyuk dersen s3 ıkısıde yarı yolda bırakmaz ios6 gelcekse yarın androidede jelly bean gelcek sınır yok cesıt cok :)

15097

15097

Üye
s3 al 4s'in modası geçecek yakında.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
bakalım anket yapsam daha iyiydi aslında ama :S yapamıyorum sonradan olmuyor gönlüm 4s ten yana ama s3 de 4s e göre daha hızlı ne yapacağımı şaştım iphone 5 çıkcak çıkmıcak öyle söyletiler var söylentiler hep oluyor zaten + çıksa bile ben alamıcam 4 ay sonra askere gidiyorum giderken ablama hediye edicem ve gelince nasip olursa ve eğer çıkarsa iphone 5 alıcam hiç şunumu alıyım bunumu alıyıma gerek kalmıcak iphone 5 çok güzel olacak diyorlar ama bakalım.ben şimdi ne yapsam onu düşünüyorum :(

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye

Sallama :oke: Ben de elime aldım dediğin şey yok. Nexus jelly bean ile s3 den hızlı çalışıyor ama benchmarkları kötü bu mudur en geçerli olan ? Daha benchmarkların geçerliliğini yitirdiğini bilmiyorsun seninle hiç tartışmaya girmem.

Mesut Çevik?Sen misin abi? :ehe

- - - Eklendi - - -

Karşılaştırılan S3 olursa bikere s3 ten daha iyi olan One X var.Hayır daha iyi değil diyen donanımhaberdeki 51 dakikalık karşılaştırma videosunu izleyebilir.iPhone un özellikleri belki düşük kaldı ama android gibi ram yiyen bi sistemi yok.iOS oldukça hafif üstelik cocoa arayüzüyle telefonla uzaktan yakından alakası olmayan herkesin rahatça ayarları kurcalayabileceği bir sistem.

Ayrıca özellikleri düşük, modası geçti dediğiniz bu telefon, objektive-c kullanıyor ve bir gitar amfi programını gecikmeden düzgünce çalıştırabilir.Androidde gitar amfi programı var mı?Solo diye gitar programı yükledim hızıma yetişemiyor gitar.Fakat garageband veya appleın herhangi bir aplikasyonunda böyle bir sorun yok.Neyse konuyu çok uzattım ama şu iphone eskidi özellikleri düşük diye diye gelmeyin.Adamların;

Yazılımı sade
Widgetları yok(ram yemiyor)
Hafıza artmıyor(okuma-yazma hızı içine çakılı flash depolama sayesinde class 10dan hızlı)

Yani adamların 1ghzlik telefonu son model android telefonlardan daha sorunsuz ve kendine yetiyor

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
One x al kardeşim:oke:

Türe

Türe

Üye
İz[Mir]Kan;5052273' Alıntı:
Mesut Çevik?Sen misin abi? :ehe

- - - Eklendi - - -

Karşılaştırılan S3 olursa bikere s3 ten daha iyi olan One X var.Hayır daha iyi değil diyen donanımhaberdeki 51 dakikalık karşılaştırma videosunu izleyebilir.iPhone un özellikleri belki düşük kaldı ama android gibi ram yiyen bi sistemi yok.iOS oldukça hafif üstelik cocoa arayüzüyle telefonla uzaktan yakından alakası olmayan herkesin rahatça ayarları kurcalayabileceği bir sistem.

Ayrıca özellikleri düşük, modası geçti dediğiniz bu telefon, objektive-c kullanıyor ve bir gitar amfi programını gecikmeden düzgünce çalıştırabilir.Androidde gitar amfi programı var mı?Solo diye gitar programı yükledim hızıma yetişemiyor gitar.Fakat garageband veya appleın herhangi bir aplikasyonunda böyle bir sorun yok.Neyse konuyu çok uzattım ama şu iphone eskidi özellikleri düşük diye diye gelmeyin.Adamların;

Yazılımı sade
Widgetları yok(ram yemiyor)
Hafıza artmıyor(okuma-yazma hızı içine çakılı flash depolama sayesinde class 10dan hızlı)

Yani adamların 1ghzlik telefonu son model android telefonlardan daha sorunsuz ve kendine yetiyor

Gel buraya öpecem seni :op:

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Herkeze önerileriniz için çok ama çok teşekkür ediyorum iphone 4 s almaya karar verdim çok sağolun iyi akşamlar iyi forumlar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
iphone 4 s gercekten güzel cıhaz hayırlı olsun :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Soyle dusun 5 tane cihazda olan stabillik abidesi ios mu ? Her cihazda (600mhz den tut 4 cekirdege kadar) olan google in bedava isletim sistemi androidmi

Türe

Türe

Üye
Soyle dusun 5 tane cihazda olan stabillik abidesi ios mu ? Her cihazda (600mhz den tut 4 cekirdege kadar) olan google in bedava isletim sistemi androidmi

Bu kadar gözü kara olma Ömer. Onun da iyi yanları var. Gün gelir iyileşir , o zaman haksız konuma düşersin. Zaten en iyisi sistem diye birşey yok zevk ve ihtiyaçlar var. :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
amcalu1

amcalu1

Üye
Jelly bean gelince pişman olacaksın internettn alma mağazadan al bide jelly bean gelince al belki değiştirmek istersin

Üst Alt