Nokia’nın son çaresi Android işletim sistemi kullanmak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

maxikral12

Üye
neov sadece bir örnekti sana 1500 liralık onun fiyat eşdeğeri telefonları sayıyım iphone s2 nexus xperia s soruyorum bu telefonlarla n9 kıyaslanırsa bu telefonlara küfür etmiş sayılırız

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar tartışmak gayet güzel bir şeydir. Forumda tartışmak yasak değil. Ancak ikili atışmalar yada hakaret boyutuna varan mesajlar olmadan tartışabilirsek, bu bölümden artık kimsenin ceza almayacağına inanıyorum. Konuyu dağıtmadan, küfür-argo kullanmadan tartışmaya devam edebiliriz. Aksini yapmak isteyen varsa da sonuçlarına katlanmayı göze alsın.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve Elektr0
bountykiller

bountykiller

Üye
neov sadece bir örnekti sana 1500 liralık onun fiyat eşdeğeri telefonları sayıyım iphone s2 nexus xperia s soruyorum bu telefonlarla n9 kıyaslanırsa bu telefonlara küfür etmiş sayılırız

kardeşm uzatmaya gerek yok . N9 un yaptığını hiçbir android yapamaz. Ama androidin oynattığı oyunuda n9 oynatmaz. Olay bu kadar basit. Herbiri kendi kulvarında değerli...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşm uzatmaya gerek yok . N9 un yaptığını hiçbir android yapamaz. Ama androidin oynattığı oyunuda n9 oynatmaz. Olay bu kadar basit. Herbiri kendi kulvarında değerli...

shadow gun gta 3 asphalt 6 gibi oyunları rahatlıkla açıyor

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

shadow gun gta 3 asphalt 6 gibi oyunları rahatlıkla açıyor

Telefonun stabilliği yokmuş bir şey yapamıyormuş güya...Ayrıca stabil olmasa bile 2 işletim sistemi kullanıyorsun.MeeGo'nun Android'ten sadece tek eksiği var o da oyun-uygulama ki bunu Nitroit ile düzeltiyorsun.MeeGo zaten internet tarayıcısı stabilite v.s olarak çok üstün bir sistem.Tabi standart bir kullanıcıya göre değil ama bu gayette alınası ve güzel bir telefon olduğunu değiştirmiyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

E o zaman o telefon 603 olmaz :ehe Ayrıca tasarım örnek alacak olsa 603'ten değilde N9-Lumia 800/900'den örnek almalı bence.Ayrıca Android'e geçse bile Samsung'la rekabet edemeyeceği apaçık bir gerçek neden hala Android'e geçecek diye hayaller kurulur anlamıyorum.

- - - Eklendi - - -

Eğer Microsoft'a bağımlı ise microsoft'un olmuş olur bu durumda Microsoft'un çizip ilerlediği yol Microsoft'un kendi yolu olur :ehe

Baya bir anlam karmaşası yaşandı :kıskıs:
603 uygun fiyatlı diye söyledim.n9-lumia900 ler pahalı.

MuhammedAliAKB

Üye
şüphesiz nokia androide geçmez

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sırf uygulamalar Nokia'ya çıkmıyor diye kaybediyor. Android'de uygulamalardan kazanıyor. Burada telefon sayısı da önemli. Bence Nokia hiçbir sisteme geçmesine gerek yok. Telefon çıkarmaya devam etsin ve çok daha iyi ucuz telefonlar üretsin.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
firefox os ile patlama yapabilir

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Ya arkadaşlar Nokia'nın battığı felan yok!Yalan haberler yapıp yapıp (ha özür dilerim Kopyala-Yapıştır yapıp yapıp) önümüze getirmeyin!Nokia batmaz;
-Ardında Microsoft var!
-Finlandiya o kadar büyük bir değerini kaybetmek istemez!

Abicim android çıktığından beri kar yaptığımı var?? Adamlar habire zarar verdiklerini açıklıyorlar bende soruna kadar nokia android'e geçmelidir diyorum. Gerçi tükürdüğünü yalamış olur ama......

maxikral12

Üye
evet apple 25 milyon iphone samsun 45 milyon galaxy satmış nokia takozlarla birlikte 10 milyon satmış işe bak

besim.farhan

besim.farhan

Üye

nokiacılık yapmayın lütfen nokia ölmüş ağlayanı yok herşey oyun mu? Nokia n9'u ilk çıkardığında bir hafta takip ettim araştırdım. Sonra işletim sistemi diye bir kavram girdi lugatıma sonra gözümden düştü tabi. Arkadaşım var geçen n9 aldım elime yaw süper duruyor elinde diyor. Ve bunu söyleyen arkadaşımın işletim sistemi ile ilgili 5para bilgisi yok.. Elhasıl herşey oyun ve duruş değil ki abi..

Symbianize

Symbianize

Üye
Nokia nin son yolumu ? Sen dunyada suan bile kac tane nokia kullanicisi var biliyomusun o efsane firma 10 yil dusus yasasa anca batarki wp sayesinde yavasca yukseliyo wpnin en onemli avantaji bilgisayardada windows kullanmamiz yani diyecegim odurki nokia falan batmiyor sunuda unutma yaparsa nokia yapar diyip nokia alan insanlarin sayisida cok

besim.farhan

besim.farhan

Üye
wp kurtarmaz nokia'yi kim ne derse desin.. Size rahatlıkla söyleyebilirim ki türkiye'deki 3milyon üniversite öğrencisinin 15'de 1'i bile kullanmaz wp'yi çünkü çok pahalı! Ikinci eli bile rahat bin tl'yi geçiyor.. Sadece öğrenci mi var diyorsanız çalışanlar da öyle adam bin lira binbeşyüz tl maaşla zor alır. Demem o ki PAHALI..

bountykiller

bountykiller

Üye
wp kurtarmaz nokia'yi kim ne derse desin.. Size rahatlıkla söyleyebilirim ki türkiye'deki 3milyon üniversite öğrencisinin 15'de 1'i bile kullanmaz wp'yi çünkü çok pahalı! Ikinci eli bile rahat bin tl'yi geçiyor.. Sadece öğrenci mi var diyorsanız çalışanlar da öyle adam bin lira binbeşyüz tl maaşla zor alır. Demem o ki PAHALI..

nokia ya pahalı dersiniz. İ phone zaten zengin telefonu androidinde 1000 tl altı alınmaz dersiniz. Ben hala androidi savunupta nokia ya pahalı deyen arkadaşlardan bşey anlayamadım.

nokiacılık yapmayın lütfen nokia ölmüş ağlayanı yok herşey oyun mu? Nokia n9'u ilk çıkardığında bir hafta takip ettim araştırdım. Sonra işletim sistemi diye bir kavram girdi lugatıma sonra gözümden düştü tabi. Arkadaşım var geçen n9 aldım elime yaw süper duruyor elinde diyor. Ve bunu söyleyen arkadaşımın işletim sistemi ile ilgili 5para bilgisi yok.. Elhasıl herşey oyun ve duruş değil ki abi..

Asıl siz anti nokiacı olmayın. Nokianın dünyada enfazla kullancıya sahip bi marka olduğunuda unutmayın...

maxikral12

Üye
nokia ya pahalı dersiniz. İ phone zaten zengin telefonu androidinde 1000 tl altı alınmaz dersiniz. Ben hala androidi savunupta nokia ya pahalı deyen arkadaşlardan bşey anlayamadım.

Asıl siz anti nokiacı olmayın. Nokianın dünyada enfazla kullancıya sahip bi marka olduğunuda unutmayın...
o nasıl oluyo ya en fazla kullanıcıya sahip marka ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ortam gerici diye 1 mesaj değil bütün cevap yazdığım mesajlar silinmiş -.-

mucahitsengul Wp ile ilgili ne kadar bilgin var acaba...Wp'li ucuz gayet güzel tefonlar var örneğin Nokia 710.Gayet ucuz ve mükemmel bir performans sunuyor.Android'te olduğu gibi Wp'de de tepe ve diğer bütçelere uygun telefonlar üretiliyor.Windows Phone ile IOS'u (Apple) karıştırıyor olmayasın sakın.Ayrıca madem market önemli deil N9'un tarayıcısından tut multitasking'ine, stabilliğine kadar her şey benzer fiyatlı rakiplerinden daha başarılı.Tek eksiği marketi ama senin yorumunda kötü bir özelliğini önemsemeyip kalan özelliklerini (iyi) kötülemişsin...Ayrıca Wp çıkışını çok iyi yaptı.Git bak bakalım Samsung'un ürettiği ilk Android cihazlar kaç adet satmış tamamen aynı durum sözkonusu ve Wp'li Nokia'lar pazarın büyümesi göz önüne alındığında bile çok daha iyi bir çıkış yaptı.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen çok pahalı.orta seviye-uygun fiyatlı bi wp yapsalar.yine kalkınırlar biraz.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Üst Alt