Never_Back_Down
Üye
Neo V'ye bağladılar sen yapsan yorumlar silinirKonu yine uçtu Birde bana polemik yaratma derler![]()

Neo V'ye bağladılar sen yapsan yorumlar silinirKonu yine uçtu Birde bana polemik yaratma derler![]()

neov sadece bir örnekti sana 1500 liralık onun fiyat eşdeğeri telefonları sayıyım iphone s2 nexus xperia s soruyorum bu telefonlarla n9 kıyaslanırsa bu telefonlara küfür etmiş sayılırız
kardeşm uzatmaya gerek yok . N9 un yaptığını hiçbir android yapamaz. Ama androidin oynattığı oyunuda n9 oynatmaz. Olay bu kadar basit. Herbiri kendi kulvarında değerli...
shadow gun gta 3 asphalt 6 gibi oyunları rahatlıkla açıyor
603 uygun fiyatlı diye söyledim.n9-lumia900 ler pahalı.
E o zaman o telefon 603 olmazAyrıca tasarım örnek alacak olsa 603'ten değilde N9-Lumia 800/900'den örnek almalı bence.Ayrıca Android'e geçse bile Samsung'la rekabet edemeyeceği apaçık bir gerçek neden hala Android'e geçecek diye hayaller kurulur anlamıyorum.
- - - Eklendi - - -
Eğer Microsoft'a bağımlı ise microsoft'un olmuş olur bu durumda Microsoft'un çizip ilerlediği yol Microsoft'un kendi yolu olur
Baya bir anlam karmaşası yaşandı![]()
Ya arkadaşlar Nokia'nın battığı felan yok!Yalan haberler yapıp yapıp (ha özür dilerim Kopyala-Yapıştır yapıp yapıp) önümüze getirmeyin!Nokia batmaz;
-Ardında Microsoft var!
-Finlandiya o kadar büyük bir değerini kaybetmek istemez!
kardeşm uzatmaya gerek yok . N9 un yaptığını hiçbir android yapamaz. Ama androidin oynattığı oyunuda n9 oynatmaz. Olay bu kadar basit. Herbiri kendi kulvarında değerli...
wp kurtarmaz nokia'yi kim ne derse desin.. Size rahatlıkla söyleyebilirim ki türkiye'deki 3milyon üniversite öğrencisinin 15'de 1'i bile kullanmaz wp'yi çünkü çok pahalı! Ikinci eli bile rahat bin tl'yi geçiyor.. Sadece öğrenci mi var diyorsanız çalışanlar da öyle adam bin lira binbeşyüz tl maaşla zor alır. Demem o ki PAHALI..
nokiacılık yapmayın lütfen nokia ölmüş ağlayanı yok herşey oyun mu? Nokia n9'u ilk çıkardığında bir hafta takip ettim araştırdım. Sonra işletim sistemi diye bir kavram girdi lugatıma sonra gözümden düştü tabi. Arkadaşım var geçen n9 aldım elime yaw süper duruyor elinde diyor. Ve bunu söyleyen arkadaşımın işletim sistemi ile ilgili 5para bilgisi yok.. Elhasıl herşey oyun ve duruş değil ki abi..
o nasıl oluyo ya en fazla kullanıcıya sahip marka ?nokia ya pahalı dersiniz. İ phone zaten zengin telefonu androidinde 1000 tl altı alınmaz dersiniz. Ben hala androidi savunupta nokia ya pahalı deyen arkadaşlardan bşey anlayamadım.
Asıl siz anti nokiacı olmayın. Nokianın dünyada enfazla kullancıya sahip bi marka olduğunuda unutmayın...
evet aynen çok pahalı.orta seviye-uygun fiyatlı bi wp yapsalar.yine kalkınırlar biraz.wp kurtarmaz nokia'yi kim ne derse desin.. Size rahatlıkla söyleyebilirim ki türkiye'deki 3milyon üniversite öğrencisinin 15'de 1'i bile kullanmaz wp'yi çünkü çok pahalı! Ikinci eli bile rahat bin tl'yi geçiyor.. Sadece öğrenci mi var diyorsanız çalışanlar da öyle adam bin lira binbeşyüz tl maaşla zor alır. Demem o ki PAHALI..
evet aynen çok pahalı.orta seviye-uygun fiyatlı bi wp yapsalar.yine kalkınırlar biraz.