Nokia’nın son çaresi Android işletim sistemi kullanmak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir iddia ortaya atacam bakalım ne olacak :hmmm Konu olarak açıyorum :pc:

ByKatre

ByKatre

Üye
Bir iddia ortaya atacam bakalım ne olacak :hmmm Konu olarak açıyorum :pc:

konu link atsana usta

- - - Eklendi - - -

Nokia Symbianı daha bırakmadı Hem Nokia Symbinanı satın aldı kendisi tertemiz yeni bir symbian yapsa hepsini geçer ama cimrilik yapıyo ugraşmıyor

bountykiller

bountykiller

Üye
saçmalamamalısınız. Windows ilen rahatça işini yürütür. Batma olayı filan hikaye . Androidi övmek , aldırmak için medyada battı battı diye bağırıyorlar. Hala en çok kullanılan telefon markası nokia. Kimse birbirini kandırmasın...
symbian turkiye ye ve prime ye de güzel açıklamaları için teşekkür ediyorum... (mobil olduğum için beğenemiyorum.)

age101

Üye
geçerse iyi olur diyorsunuz ama bakalım android izin verirmi???

Türe

Türe

Üye
Wp yi adam gibi gelistirirse gerek yok

age101

Üye
beleş degil google nin ama samsunga izin verildi de nokiaya verilirmi bilmiyorum kafasına göre alamaz işletim sistemini

ByKatre

ByKatre

Üye
İnşallah wp ye başlamışken stratejisini değiştirmez MeeGo ya başladı küt bıraktı n9 satışları geriledi

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
aynen.dehşet tutulur.603te android olduğunu falan düşünsene:hmmm

Hiç bir halt olmaz 603'te Android olsa ne değişecek...Sadece performansı düşüp alt seviye bir cihaz olacak dandirik üreticiler gibi 3-4 tane satacak.Donanım konusunda Samsung ile yarışamaz bu durumda Android'e geçmesi intihar olur.Wp'de daha rahat ve güvenili ellerde.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
android son çare falan değil kaç tane windows phone telefon çıktı da hemen kötüledininz durun bir rayına otursun wp telefon sayısı, uygulama sayısı işlemci vb. Özellikler gelişip arttıkça insanlar wp'a yöneleceklerdir

MasteLaa

MasteLaa

Üye

microsofta bağımlı bir şirket olmak kendi yolunda ilerlemek değil ki.
Yanlış açıkladım Serdar abim yani demek istediğim Android'e geçmemek de ısrarcı.Geçerse kaybettiğini açıklamış olur demek istediğim bu idi tam açıklayamadım.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Yanlış açıkladım Serdar abim yani demek istediğim Android'e geçmemek de ısrarcı.Geçerse kaybettiğini açıklamış olur demek istediğim bu idi tam açıklayamadım.

Microsoft'a bağımlıdan ziyade Microsoft'un desek daha doğru olur.Bu durumdada kendi yolunda yürümüş olur :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia son çare ceketi alır gider,yine androide geçmez bu kadar kesin ve net.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Hiç bir halt olmaz 603'te Android olsa ne değişecek...Sadece performansı düşüp alt seviye bir cihaz olacak dandirik üreticiler gibi 3-4 tane satacak.Donanım konusunda Samsung ile yarışamaz bu durumda Android'e geçmesi intihar olur.Wp'de daha rahat ve güvenili ellerde.
öyle demek istemedim.603ün kasasında android olsa.yani donanımı falan arttırılsa

pRime.

pRime.

Üye

Microsoft'a bağımlıdan ziyade Microsoft'un desek daha doğru olur.Bu durumdada kendi yolunda yürümüş olur :ehe

microsoft'un. bu durumda microsoft ne derse o olur. bu durumda da microsoft'a bağımlı ve kendi yolunu çizmiyor demektir.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
öyle demek istemedim.603ün kasasında android olsa.yani donanımı falan arttırılsa

E o zaman o telefon 603 olmaz :ehe Ayrıca tasarım örnek alacak olsa 603'ten değilde N9-Lumia 800/900'den örnek almalı bence.Ayrıca Android'e geçse bile Samsung'la rekabet edemeyeceği apaçık bir gerçek neden hala Android'e geçecek diye hayaller kurulur anlamıyorum.

- - - Eklendi - - -

microsoft'un. bu durumda microsoft ne derse o olur. bu durumda da microsoft'a bağımlı ve kendi yolunu çizmiyor demektir.

Eğer Microsoft'a bağımlı ise microsoft'un olmuş olur bu durumda Microsoft'un çizip ilerlediği yol Microsoft'un kendi yolu olur :ehe

Baya bir anlam karmaşası yaşandı :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
mcnpl4

mcnpl4

Üye
androide ne gerek var wp belli basli temel uygulamalari hizli bi sekilde cikarsin ben alirim. yemisim oyunu hizli ve sosyal aglari iyi bir sistem onemli olan bu.

- - - Eklendi - - -

cevremdeki kullanicilarin cogu tasarim ve sosyal aglara onem veriyor artik. nokianin ozel uygulamalariyla cok iyi olucak wp8 cok ozgun bor telefon. ozellikle pureview ile vazgecilmez olucak benim icin

maxikral12

Üye
Nokianin suanki en kral telefonuna android at, en azindan bir neov performansi alamazsin

Üst Alt