Bir iddia ortaya atacam bakalım ne olacakKonu olarak açıyorum
![]()
geçerse iyi olur diyorsunuz ama bakalım android izin verirmi???
beleş degil google nin ama samsunga izin verildi de nokiaya verilirmi bilmiyorum kafasına göre alamaz işletim sistemini
aynen.dehşet tutulur.603te android olduğunu falan düşünsenenokiayı seviyorum ama symbian kullanmak zorunda mıyım arkadaş yap bi androidli tel bak neler oluyor

aynen.dehşet tutulur.603te android olduğunu falan düşünsene![]()
Yanlış açıkladım Serdar abim yani demek istediğim Android'e geçmemek de ısrarcı.Geçerse kaybettiğini açıklamış olur demek istediğim bu idi tam açıklayamadım.
microsofta bağımlı bir şirket olmak kendi yolunda ilerlemek değil ki.
Yanlış açıkladım Serdar abim yani demek istediğim Android'e geçmemek de ısrarcı.Geçerse kaybettiğini açıklamış olur demek istediğim bu idi tam açıklayamadım.

öyle demek istemedim.603ün kasasında android olsa.yani donanımı falan arttırılsa
Hiç bir halt olmaz 603'te Android olsa ne değişecek...Sadece performansı düşüp alt seviye bir cihaz olacak dandirik üreticiler gibi 3-4 tane satacak.Donanım konusunda Samsung ile yarışamaz bu durumda Android'e geçmesi intihar olur.Wp'de daha rahat ve güvenili ellerde.
Microsoft'a bağımlıdan ziyade Microsoft'un desek daha doğru olur.Bu durumdada kendi yolunda yürümüş olur![]()
öyle demek istemedim.603ün kasasında android olsa.yani donanımı falan arttırılsa
Ayrıca tasarım örnek alacak olsa 603'ten değilde N9-Lumia 800/900'den örnek almalı bence.Ayrıca Android'e geçse bile Samsung'la rekabet edemeyeceği apaçık bir gerçek neden hala Android'e geçecek diye hayaller kurulur anlamıyorum.
microsoft'un. bu durumda microsoft ne derse o olur. bu durumda da microsoft'a bağımlı ve kendi yolunu çizmiyor demektir.