Kerim.
Üye
710u bilmiyorum ama 610 çok kötü diye okudum
Yav Lumia 710 Lumia 610 ve bir sürü model var nasıl sadece üst kesime hitap ediyor ne zırvalıyorsunuz ?

710u bilmiyorum ama 610 çok kötü diye okudum
Yav Lumia 710 Lumia 610 ve bir sürü model var nasıl sadece üst kesime hitap ediyor ne zırvalıyorsunuz ?

710u bilmiyorum ama 610 çok kötü diye okudum![]()
bir daha nokia telefonları yerde bulsam almam istersen en kral telefonu yapsın ki yapamaz
Nasıl yahu Lumia'nın sadece 900 modeli yok bir araştırevet aynen çok pahalı.orta seviye-uygun fiyatlı bi wp yapsalar.yine kalkınırlar biraz.
Nasıl yahu Lumia'nın sadece 900 modeli yok bir araştır![]()
- reklamı yapılmadığından bilmiyorlar galiba.işin komik yanı bunlardan başka seven yok n9 une n9muş arkadaş çok seviyorsanız gidin kullanın
ne n9muş arkadaş çok seviyorsanız gidin kullanın

işin komik yanı bunlardan başka seven yok n9 u
işin komik yanı bunlardan başka seven yok n9 u
En azından fan değiliz.İyi telefonun hakkını veriyoruz.N9 kullanmaya herkesin kapasitesi yetmezStandart bir cihaz değil N900'ün hortlamış hali gibi.Tabi siz N900'ü de bilmezsiniz onunda seveni yoktur.Güzel ve iyi bir cihaz olduğunu değiştirir ya bu !
biz mi fanlık yapıyoruz yoksa sen (belki) kullanmadığın tel için sabahtan kendini mi avutuyorsun
- - - Eklendi - - -
ha nokia hala en çok kullanıcıya sahip neden çünkü sizler hala elinizdeki 6600-3310 gibi telleri çöpe atıp teknolojiye ayak uydurmadığınızdandır
biz mi fanlık yapıyoruz yoksa sen (belki) kullanmadığın tel için sabahtan kendini mi avutuyorsun
- - - Eklendi - - -
ha nokia hala en çok kullanıcıya sahip neden çünkü sizler hala elinizdeki 6600-3310 gibi telleri çöpe atıp teknolojiye ayak uydurmadığınızdandır
androide laf ederler wpden gelecek beklerler meego süper derler symbianı begenmezler hadi gel işin içinden çık
yeni nesile nokia hiçbir zaman hitap edemiycek çünkü oyun uygulama sıfırrrrro işin teknolojiyi takip etmekle alakası yok. Adam demekki kaliteli yapıyorki hala 3310 kullanılıyor. Isınma donma filan hicbiri yk .taş gibi telfon. o şi birazda sevgi meselesi. Geçen sene bi arkadaş istedi diye sıfır 3310 bulup sattım. Adamda 4s alcak parada var fazlasıda var ama özellikle 3310 kullanıyor. Yeninesil nokianın kıymetini bilmiyor. Nokia yı anlamıyor...
yeni nesile nokia hiçbir zaman hitap edemiycek çünkü oyun uygulama sıfırrrrr
yeni nesile nokia hiçbir zaman hitap edemiycek çünkü oyun uygulama sıfırrrrr
Hangi markanın tasarımları nokia kadar çağdaş ve farklı sence.yeni nesile nokia hiçbir zaman hitap edemiycek çünkü oyun uygulama sıfırrrrr