Nokia’nın son çaresi Android işletim sistemi kullanmak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

maxikral12

Üye
bir daha nokia telefonları yerde bulsam almam istersen en kral telefonu yapsın ki yapamaz

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
710u bilmiyorum ama 610 çok kötü diye okudum:hmmm

710'un işlemcisi Lumia 800/900 işlemcisi ile aynı.Ayrıca 610'ten daha önceden yazılan programlarda 1-2 sorun çıkmıştı ama hala gayet iyi durumda.En azından bir Galaxy Gio,Ace'den daha iyi performans vereceği kesin...O kötü denmesinin sebebi bazı oyunlardı oyunların yazılışı ile uyumsuzluk oluyordu galiba.Zaten Rovio gibi 1-2 şirket düzeltilmiş versiyonlar için çalıştıklarını söylemişti ne durumdadır bilemem.Sonuç olarak performans olarak yinede gayet iyi.

- - - Eklendi - - -

bir daha nokia telefonları yerde bulsam almam istersen en kral telefonu yapsın ki yapamaz

Evet Galaxy SIII mükemmel cihaz.Gelmiş geçmiş en iyi telefon ve bundan sonra da (sen bir dahaki telefonunu alana kadar) en iyisi olarak kalacak.Sen haklısın biz hata yapmışız -.-

random1

random1

Üye
kullanmasın

xPaSHax

xPaSHax

Üye
nokıa son donemlerını yasyor cıdden yazık ya androide gecemz wp ıle reklam yaparken noldu bu nokıaya anlamıs degılım :sahan:

• Beğen
Tepkiler: Türe

liselixx

Üye
ne n9muş arkadaş çok seviyorsanız gidin kullanın

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
işin komik yanı bunlardan başka seven yok n9 u

En azından fan değiliz.İyi telefonun hakkını veriyoruz.N9 kullanmaya herkesin kapasitesi yetmez ;) Standart bir cihaz değil N900'ün hortlamış hali gibi.Tabi siz N900'ü de bilmezsiniz onunda seveni yoktur.Güzel ve iyi bir cihaz olduğunu değiştirir ya bu !

liselixx

Üye

En azından fan değiliz.İyi telefonun hakkını veriyoruz.N9 kullanmaya herkesin kapasitesi yetmez ;) Standart bir cihaz değil N900'ün hortlamış hali gibi.Tabi siz N900'ü de bilmezsiniz onunda seveni yoktur.Güzel ve iyi bir cihaz olduğunu değiştirir ya bu !

biz mi fanlık yapıyoruz yoksa sen (belki) kullanmadığın tel için sabahtan kendini mi avutuyorsun

- - - Eklendi - - -

ha nokia hala en çok kullanıcıya sahip neden çünkü sizler hala elinizdeki 6600-3310 gibi telleri çöpe atıp teknolojiye ayak uydurmadığınızdandır

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
biz mi fanlık yapıyoruz yoksa sen (belki) kullanmadığın tel için sabahtan kendini mi avutuyorsun

- - - Eklendi - - -

ha nokia hala en çok kullanıcıya sahip neden çünkü sizler hala elinizdeki 6600-3310 gibi telleri çöpe atıp teknolojiye ayak uydurmadığınızdandır

Ne alakası var şimdi teknolojiye ayak uydurmamakla.3310 6600 kullanan adam zevkten değil maddiyattan değiştirmiyordur sen neden Neo V kullanıyorsun o zaman teknolojiye ayak uydursana ! Kullanmadığım telefon mu güldürme beni kullanmadığımı nerden çıkardın...

bountykiller

bountykiller

Üye

- - - Eklendi - - -

o işin teknolojiyi takip etmekle alakası yok. Adam demekki kaliteli yapıyorki hala 3310 kullanılıyor. Isınma donma filan hicbiri yk .taş gibi telfon. o şi birazda sevgi meselesi. Geçen sene bi arkadaş istedi diye sıfır 3310 bulup sattım. Adamda 4s alcak parada var fazlasıda var ama özellikle 3310 kullanıyor. Yeninesil nokianın kıymetini bilmiyor. Nokia yı anlamıyor...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
androide laf ederler wpden gelecek beklerler meego süper derler symbianı begenmezler hadi gel işin içinden çık

Symbian'ı kötülememizin N9'u övmemizin ve Wp'ye gelecek vaad edecek dememizin bir sebebi var.Bunları anlamak için olaylara objektif bakmak gerekiyor.

maxikral12

Üye
o işin teknolojiyi takip etmekle alakası yok. Adam demekki kaliteli yapıyorki hala 3310 kullanılıyor. Isınma donma filan hicbiri yk .taş gibi telfon. o şi birazda sevgi meselesi. Geçen sene bi arkadaş istedi diye sıfır 3310 bulup sattım. Adamda 4s alcak parada var fazlasıda var ama özellikle 3310 kullanıyor. Yeninesil nokianın kıymetini bilmiyor. Nokia yı anlamıyor...
yeni nesile nokia hiçbir zaman hitap edemiycek çünkü oyun uygulama sıfırrrrr

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
yeni nesile nokia hiçbir zaman hitap edemiycek çünkü oyun uygulama sıfırrrrr

Sen daha önce hayatında geliştiricilere Microsoft kadar imkan sağlayan bir firma gördün mü ? Marketinin gelişmesi kaçınılmaz.Ayrıca marketi çok hızlı gelişiyor.2 tane 10 senelik işletim sistemini değil bir yeni bir eski sistemi karşılaştırıyorsunuz.Market farkı olsun o kadar değil mi

Üst Alt