Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia’nın son çaresi Android işletim sistemi kullanmak mı?
Ne alakası var şimdi teknolojiye ayak uydurmamakla.3310 6600 kullanan adam zevkten değil maddiyattan değiştirmiyordur sen neden Neo V kullanıyorsun o zaman teknolojiye ayak uydursana ! Kullanmadığım telefon mu güldürme beni kullanmadığımı nerden çıkardın...
bak orda belki yazmışım bu işin maddiyatla alakası yok geçen teknosada tellere bakıyorduk getirmiş araya bir 5310 koymuşlar birileride gelip bak bu süper telefon diye birbirlerine bişeyler anlatıyorlardı türkiye oldukça nokianın sırtı yere gelmez
Yeni nesilden kasıt gençler ise %90'ını için en önemli ve tek önemli şeyler tasarım, marka.Neredeyse bütün gençler teknoloji, işletim sistemi bilmez telefonu sadece hava atmak için kullanan milyonlar var.
Yeni nesilden kasıt gençler ise %90'ını için en önemli ve tek önemli şeyler tasarım, marka.Neredeyse bütün gençler teknoloji, işletim sistemi bilmez telefonu sadece hava atmak için kullanan milyonlar var.