Nokia’nın son çaresi Android işletim sistemi kullanmak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

liselixx

Üye

Ne alakası var şimdi teknolojiye ayak uydurmamakla.3310 6600 kullanan adam zevkten değil maddiyattan değiştirmiyordur sen neden Neo V kullanıyorsun o zaman teknolojiye ayak uydursana ! Kullanmadığım telefon mu güldürme beni kullanmadığımı nerden çıkardın...
bak orda belki yazmışım bu işin maddiyatla alakası yok geçen teknosada tellere bakıyorduk getirmiş araya bir 5310 koymuşlar birileride gelip bak bu süper telefon diye birbirlerine bişeyler anlatıyorlardı türkiye oldukça nokianın sırtı yere gelmez

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

tasarım herşey demek mi ?

- - - Eklendi - - -

auyrıca bu zevk meselesi ;)

Yeni nesilden kasıt gençler ise %90'ını için en önemli ve tek önemli şeyler tasarım, marka.Neredeyse bütün gençler teknoloji, işletim sistemi bilmez telefonu sadece hava atmak için kullanan milyonlar var.

Türe

Türe

Üye

Yeni nesilden kasıt gençler ise %90'ını için en önemli ve tek önemli şeyler tasarım, marka.Neredeyse bütün gençler teknoloji, işletim sistemi bilmez telefonu sadece hava atmak için kullanan milyonlar var.

iPhone alan çoğu kişiler gibi :naughty: Ama zevk meselesi. Mesela kimse beğenmese de ben s3'ün tasarımına hastayım siyahına

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

iPhone alan çoğu kişiler gibi :naughty: Ama zevk meselesi. Mesela kimse beğenmese de ben s3'ün tasarımına hastayım siyahına

Bende SIII'ün tasarımını Samsung'tan beklenmeyecek kadar başarılı buluyorum ama bana göre bir Lumia 900 gibi değil.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Çakıl mavisine Kardom :naughty: Ben de HTC One X e bayılıyorum :D S2 de fena sayılmaz hani :P:

- - - Eklendi - - -

Bende SIII'ün tasarımını Samsung'tan beklenmeyecek kadar başarılı buluyorum ama bana göre bir Lumia 900 gibi değil.
Bence de Lumia nın tasarımı bence şu an en iyisi benim fikrim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Türe

Türe

Üye
Kardo yeni siyah model çıktı :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Cidden mi :hmmm Hemen bakıyorum ;)

- - - Eklendi - - -

Kardom tek gördüğüm siyah deri kılıf bulamadım yahu :hmmm

böyle bir şey.Türkçe değil ingilizce arama yaparsan daha rahat bulursun ;)

Türe

Türe

Üye
Al kardo :hmmm

Üst Alt