Nokia’nın son çaresi Android işletim sistemi kullanmak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

maxikral12

Üye
N9 u seven insanlar hic mi diger telefonlari incelemedi acaba hayir n9 gormesek inancaz android demek donanim demek. Nokia bu donanimi vericek butceye sahip degil zaten bu donanimi verebilcek olsa ilk basta googlein android subesini.satin alirdi.,simdide son kez debeleniyo kendi capinda

KayraBey

KayraBey

Üye
Harika bir resim :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence nokia wp8 ile dogru yolda. Bugun yayinlanan wp8 sdk'sinin ortaya cikardigi wp8 ozellikleri bu konuda nokiayi hakli cikaricaga benziyor.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokianin suanki en kral telefonuna android at, en azindan bir neov performansi alamazsin
Aynen öyle Symbian bu yüzden bu kadar övgü alıyor zaten Android'in yapabildiği herşeyi yapıp Meegodan sonra dünyanın en iyi multitaskingine sahip olduğu gibi gayet de stabil çalışıyor ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N9 u seven insanlar hic mi diger telefonlari incelemedi acaba hayir n9 gormesek inancaz android demek donanim demek. Nokia bu donanimi vericek butceye sahip degil zaten bu donanimi verebilcek olsa ilk basta googlein android subesini.satin alirdi.,simdide son kez debeleniyo kendi capinda

varlığından haberin olmayan cihazları da inceledim çok şükür. Google ın android şubesi ne arkadaşım? Adam sana çift sistem sunuyor nerde var başka?

maxikral12

Üye

varlığından haberin olmayan cihazları da inceledim çok şükür. Google ın android şubesi ne arkadaşım? Adam sana çift sistem sunuyor nerde var başka?
Isterse 30 tane sistem secenegi versin ise yaramayip destek gormedikten sonra

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Nokianin suanki en kral telefonuna android at, en azindan bir neov performansi alamazsin

He yav he.Neo V'yi de ne çok abartıyorsunuz gözünüzde anlamadım ki.Ayrıca Androit at onu yap bunu yap diye karşılaştırılmaz telefonlar donanım değil, performans karşılaştırmalısın ki Nokia'nın şuanki tek çekirdekli telefonları bile çok çok hızlı.Birde 2 çekirdekliler geliyor o zamanki performansı düşün artık.

- - - Eklendi - - -

Isterse 30 tane sistem secenegi versin ise yaramayip destek gormedikten sonra

O sistemlerden biride Android.Tabi bilmeden yorum yapınca...

maxikral12

Üye
Android subesi derken demek istedigimi anlamissindir

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bence nokia wp8 ile dogru yolda. Bugun yayinlanan wp8 sdk'sinin ortaya cikardigi wp8 ozellikleri bu konuda nokiayi hakli cikaricaga benziyor.

Bende Wp8'e iyi gözle bakıyorum.Keşke sıradan HTC gibi bir üretici olsaydı da yanında MeeGo'yu da devam ettirip kendisini garantileseydi.Olmadı neyse hayırlısı olsun.İyi telefonlar yaptıktan sonra hangi işletim sistemi olduğu problem değil.

maxikral12

Üye

He yav he.Neo V'yi de ne çok abartıyorsunuz gözünüzde anlamadım ki.Ayrıca Androit at onu yap bunu yap diye karşılaştırılmaz telefonlar donanım değil, performans karşılaştırmalısın ki Nokia'nın şuanki tek çekirdekli telefonları bile çok çok hızlı.Birde 2 çekirdekliler geliyor o zamanki performansı düşün artık.

- - - Eklendi - - -

O sistemlerden biride Android.Tabi bilmeden yorum yapınca...
Nitdroidden bahsediyosan kullanmadigin icin bilemezsin telefon telefonluktan cikiyo

- - - Eklendi - - -

Menu gecisleriyle sistem degerlendirilmez androidin en kotu telefonuna 50 tane saglam uugulama atarsin.nokiada saglam 50 uygulama yok mesela

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Nitdroidden bahsediyosan kullanmadigin icin bilemezsin telefon telefonluktan cikiyo

- - - Eklendi - - -

Menu gecisleriyle sistem degerlendirilmez androidin en kotu telefonuna 50 tane saglam uugulama atarsin.nokiada saglam 50 uygulama yok mesela

Ben nitroit'i kullandım az bile olsa yeterince kullandım.Peki sen videolarda dışında görüpte kullandın mı hiç.Çünkü stabillik olarak iyi portlandığından gayet stabil hiç donma kasılma vesayrede olmuyor...

maxikral12

Üye

Ben nitroit'i kullandım az bile olsa yeterince kullandım.Peki sen videolarda dışında görüpte kullandın mı hiç.Çünkü stabillik olarak iyi portlandığından gayet stabil hiç donma kasılma vesayrede olmuyor...
kullandığına eminsin yani nitdroid görmesem inanıcam varya devam et sen

maxikral12

Üye
şu sayfanın son paylaştığı şeyleri izle adamlar yürümüş önüne çıkanı eziyolar yakında piyasada sadece apple ve samsung kalırsa şaşmayın gerçi şuandada diğer telefonları pek sallayan yok ama htc hariç tabi (htcnin berbat bir reklam politikası var )

- - - Eklendi - - -

Sen kullandın mı ilk bana onu söylesene
evet android 4.03 for nokia n9 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyosam

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
şu sayfanın son paylaştığı şeyleri izle adamlar yürümüş önüne çıkanı eziyolar yakında piyasada sadece apple ve samsung kalırsa şaşmayın gerçi şuandada diğer telefonları pek sallayan yok ama htc hariç tabi (htcnin berbat bir reklam politikası var )

- - - Eklendi - - -

evet android 4.03 for nokia n9 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyosam

Gibi bir şeydi derken ? Buna rağmen hala bir Neo V'ye yaklaşamayacağını mı iddia ediyorsun ? Peki sen haklısın N9 çok kötü bir telefon Nokia'nın hiç bir telefonu Neo V ile yarışamaz tamam.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Konu yine uçtu Birde bana polemik yaratma derler:)

Üst Alt