TheMadness
Üye
http://www.maxicep.com/android-genel-destek/galaxy-s-iii-binary-counteri-sifirlamak-673230.html detaylı bir şekilde anlatılmıştır. Resimler ve ek dosyalar eklendi
ben aldım. menüye klasör nasıl açabilrim yardım lütfen
ParanoidAndroid tablet karışımı rom kurdumDüşünün yani, Mad'e 1 gün gidiyorsa sizin 1 hafta kullanabilmeniz lazım. Herif hiperaktif) Dakkada bi rom atıyo telefona : )
Jelly bean nasi oluor kardes ya telefonun daha ii bir sürümümü
Hadi ya bizde gecebiliozmu gerci sakıncalı bisi ise yapmayakta tel garantiden ws cikmaz dimi
kiesden goreblirim dimi gelince
Hayır, bu resmi bir güncelleme. Yenilik yani. Telefonun gelişmiş özelliklere sahip olacak, resmi olarak. Ekstra özellik sunuyorlar hepsi bu. Evet, sana gelecek yani Samsung Galaxy S3'e ağustos eylül arası bekleniyor.
- - - Eklendi - - -
Bu arada madnisdede s3 yokmu o arkadas nasi gecmis
Saol kardesm bilgilendirdiin icin
O güncelleme gelmesini beklemiyor. Bazı geliştirici arkadaşların kendi işletim sistemlerini yüklüyor telefonuna. Yani sen şu an XP kullanıyorsun da, arkadaşından Vista CD'si almış onu yüklemişsin bilgisayarına gibi düşün. Ama arkadaşındaki aslında vista değil, Senin XP üzerinde biraz görsel değişiklik yapmış, kendinde modlar eklemiş kaldırmış adına Vista demi gibi. düşün. Bu da orjinal Jelly Bean değil yani.
Pff az once. Telefon dizimin mesefasikadar yerden dustu ve ekran ufacik darbeye karsi serce parmam boyunda cizik olustu sozde gorilla glass 2 var nasi oluor bu ya. Morelim bozuldu telefonu alali daha 1 hafta oldu bide ama hep uzerine dusmekten sanirim herseyden sakiniorum en ufak tozda ekrani siliorm ondan oluor hep
- - - Eklendi - - -
orjin kasasi nekadardir acaba tahminen
Pff az once. Telefon dizimin mesefasikadar yerden dustu ve ekran ufacik darbeye karsi serce parmam boyunda cizik olustu sozde gorilla glass 2 var nasi oluor bu ya. Morelim bozuldu telefonu alali daha 1 hafta oldu bide ama hep uzerine dusmekten sanirim herseyden sakiniorum en ufak tozda ekrani siliorm ondan oluor hep
- - - Eklendi - - -
jelatin in gizliceni sanmiorum ya zaten ekrani tamamen silmeden fazla belli olmuor parmak izlerinden
Kilcal bir cizik olmasi normal. Ekran filmi tak gorunmez.
O güncelleme gelmesini beklemiyor. Bazı geliştirici arkadaşların kendi işletim sistemlerini yüklüyor telefonuna. Yani sen şu an XP kullanıyorsun da, arkadaşından Vista CD'si almış onu yüklemişsin bilgisayarına gibi düşün. Ama arkadaşındaki aslında vista değil, Senin XP üzerinde biraz görsel değişiklik yapmış, kendinde modlar eklemiş kaldırmış adına Vista demi gibi düşün. Bu da orjinal Jelly Bean değil yani.
ama port ve uzerinde modlamalar yapilmis 
jelatin in gizliceni sanmiorum ya zaten ekrani tamamen silmeden fazla belli olmuor parmak izlerinden