Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Pff az once. Telefon dizimin mesefasikadar yerden dustu ve ekran ufacik darbeye karsi serce parmam boyunda cizik olustu sozde gorilla glass 2 var nasi oluor bu ya. Morelim bozuldu telefonu alali daha 1 hafta oldu bide ama hep uzerine dusmekten sanirim herseyden sakiniorum en ufak tozda ekrani siliorm ondan oluor hep

Kilcal bir cizikmi yoksa catlakmi kardesim

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi

Jelatin yok flip cover var.

Flip cover iyibir koruyucu gercekten bende kullaniyorum hemde ekran koruyucu jelatin kullaniyorum 3-4 defa elimden dustu ama hep duserken flip cover kapagi kapandi oyle dustu , en saglam flip cover

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Kilcal bir cizikmi yoksa catlakmi kardesim

Kilcal cizik kardes catlak olsa napardm bilmem kilcal bile olsa morel bozmaya yetior :(

- - - Eklendi - - -

Flip cover iyibir koruyucu gercekten bende kullaniyorum hemde ekran koruyucu jelatin kullaniyorum 3-4 defa elimden dustu ama hep duserken flip cover kapagi kapandi oyle dustu , en saglam flip cover
flip cover bendede var ama sanirim pahaliya aldim golddan 1 hafta once 60 tl ye

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Kilcal cizik kardes catlak olsa napardm bilmem kilcal bile olsa morel bozmaya yetior :(

- - - Eklendi - - -

flip cover bendede var ama sanirim pahaliya aldim golddan 1 hafta once 60 tl ye

Keske ekran koruyucu jelatin kullansaydin kardesim :(

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Keske ekran koruyucu jelatin kullansaydin kardesim :(

Alicam ya aslinda ilk geldiinde cikarmicam diordum ama yapiskanin uzerndeki yazilar yuzunden cikardim uzerine fazla dusmek ii deil telefonun fazla sakininca goze batior mutlaka bisi oluor

TheMadness

TheMadness

Üye
Sizi kiskandirabilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: Androidsever
Suyaka

Suyaka

Üye
Artist.

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Alicam ya aslinda ilk geldiinde cikarmicam diordum ama yapiskanin uzerndeki yazilar yuzunden cikardim uzerine fazla dusmek ii deil telefonun fazla sakininca goze batior mutlaka bisi oluor
Kardesm sen flip coveri kaca aldin

Suyaka

Suyaka

Üye
55 ile 65 TL arasında.

Suyaka

Suyaka

Üye
Bende 60 a aldimda goldda 26 lirami ne yazior suanda onun resmini koymuslar ama deri kilif yazior

Bahsettiğin şey 'Turn Samsung İ9300 Flip Cover Kapaklı Standlı Deri Kılıf' gibi birşey sanırım. O flip coverdan farklı bir ürün.

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye

Bahsettiğin şey 'Turn Samsung İ9300 Flip Cover Kapaklı Standlı Deri Kılıf' gibi birşey sanırım. O flip coverdan farklı bir ürün.
Bundan bahsediyorum kardeşim

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye

Bence bundan bahsediyorsun »
Evet benm yolladıım linktekini aldım ben 60 TLYE Fakat şuanda aynı ürünün resmibi koymuslar 26 TL yazıor aynı ürün deilmi ?

Üst Alt