Samsung Galaxy A8 2018 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A8 2018 Root Atma ve TWRP Yükleme
Çerçevesi inceltilmiş akıllı telefonların moda haline gelmesiyle kolları sıvayan Samsung bu konuda rakiplerinden geri kalmayarak yenilenmiş Galaxy A8 2018 modeliyle karşımıza çıkmıştı. Şuanda Türkiye pazarında 2500 Türk Lirası civarında satışta olan cihaz gerek tasarımı gerekse özellikleriyle cezbedici bir cihaz olarak dikkat çekiyor.

Bu konuda sizlere Galaxy A8 2018 root atma ve Galaxy A8 2018 twrp yükleme işlemleri nasıl yapılıyor onu anlatacağım. Öncelikle bu işlemler cihazı garanti kapsamından çıkarmaktadır. İşlemlere başlamadan önce yedek alınız. İşlemlerden dolayı telefonunuzda ortaya çıkabilecek yazılımsal veya donanımsal sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. tıklayarak öncelikle odin programını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin.

Samsung Galaxy A8 2018 TWRP Yükleme

tıklayın. Galaxy A8 2018 twrp dosyasını indirin ve bir klasör içerisine atın. Telefonunuzun ayarlarından hakkında kısmına girin ve derleme numarasına 6-7 defa üst üste tıklayın. Geliştirici seçenekleri menüsünden usb hata ayıklama ve oem kilit açma özelliklerini aktif hale getirin. Sonrasında telefonu kapatın. Ses kısma + güç butonlarına basılı tutarak telefonu download moduna alın ve bilgisayara bağlayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Odin programını bilgisayarda açın. AP butonuna basarak indirmiş olduğunuz twrp dosyasını seçin. Start butonu ile yükleme işlemini başlatın. Yükleme işlemi bittikten sonra Odin ekranın Pass yazısını göreceksiniz. Galaxy A8 2018 twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.

Samsung Galaxy A8 2018 Root Atma

Recovery işlemi bittikten sonra tıklayarak Galaxy A8 2018 root dosyasını indirin ve telefonun hafızasının içine atın. Sonra telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına basılı tutarak telefonu recovery modunda açın. Yükle kısmına ( Install ) girerek Magisk 19.1 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Sonrasında telefonu yeniden başlatın. Eğer menüde Magisk uygulamasını görüyorsanız Galaxy A8 2018 root atma işlemi başarıyla bitmiştir.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt