Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

gokay1989

gokay1989

Üye
One x den s3 e gectim 16 gb beyaz benide ekleyin

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaşlar merhaba, bir iki konuda yardımcı olabilecek misiniz bana. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Öncellikle geçen hafta iphonu satıp bir s3 aldım. İlk kullanımda çok memnundum. Hızlı internet, büyük ekran derken. Forumlara girmeye karar verdim.

Sonra olan oldu. Bilmem OTA 2. ve 3. Güncellemeyi gönderdi felan derken. Aynı güncellemeleri ben neden alamadım diye stres yapmaya başladım.

Yardımcı olacaklar için telefonun anabant sürümü: bul f1 diye bitiyor. Ve telefon VD2 = sanırım Almanya çıkışlı cihaz.

Telefonu root etme rom yükleme kernel yükleme bir sürü konu gördüm ama bunların hiçbirini bilmiyorum. Kısaca android cahiliyim. :))

Yardımcı olun lütfen...

Şimdiden teşekkürler...
Kies yükledim pc'ye güncelleme var mı diye. Orda da yok. Telefondan kontrol ettim orda da yok. Ne yapabilirim acaba?

Kardeşim aynı durum benim başımda da var . Kafayı yemek üzerereyim , bir hayırsever arkadaş yardımcı olsun bize güncelleme gelmesi için bir şey mi yapmak lazım yoksa biraz daha mı beklemeliyiz?......

gokay1989

gokay1989

Üye
Bzmna kdr hep samsung kllndm galaxys s2 note snradn htcye alisamadm s3 aldm ama htc bna gre dha iyi bi cihaz

Matador03

Matador03

Üye
TheMadness

TheMadness

Üye
Kardeşim aynı durum benim başımda da var . Kafayı yemek üzerereyim , bir hayırsever arkadaş yardımcı olsun bize güncelleme gelmesi için bir şey mi yapmak lazım yoksa biraz daha mı beklemeliyiz?......

Türkiye kies romu yüklemelisiniz. XXLFB

fur_123

Üye
Merhaba arkadaşlar bende s3 kullanıcısıyım bende navigasyon ve svoice nin türkçe dili var mıdır acabqa

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Türkiye kies romu yüklemelisiniz. XXLFB

xxlf2 yazıyor bende:( peki türkiye kies rom u nasıl yüklerim kardeşim odin programıylamı yoksa başka bir programlamı ve türkiye romunu nerden indirmem gerek? Birde benim cihaz root lu türkiye rom unu yüklediğimde cihaz sıfırlanırmı ; yedek almalımıyım ( yedek almam gerekiyorsa hangi programı tavsiye edersiniz) ilgin için teşekkürler bu arada ;)

gokay1989

gokay1989

Üye
Valla suan memnunum super;-)

TheMadness

TheMadness

Üye
xxlf2 yazıyor bende:( peki türkiye kies rom u nasıl yüklerim kardeşim odin programıylamı yoksa başka bir programlamı ve türkiye romunu nerden indirmem gerek? Birde benim cihaz root lu türkiye rom unu yüklediğimde cihaz sıfırlanırmı ; yedek almalımıyım ( yedek almam gerekiyorsa hangi programı tavsiye edersiniz) ilgin için teşekkürler bu arada ;)

Efs klasorunu her ihtimale karsi yedeklemeni oneririm. Titanium backup kurup lucky patcherdan ozel yamayi yaparsaniz pro olacaktir. Onunla yedek alabilirsiniz. Iyi gunler.

TheMadness

TheMadness

Üye
Merhaba arkadaşlar bende s3 kullanıcısıyım bende navigasyon ve svoice nin türkçe dili var mıdır acabqa

Navigasyonunu bilmiyorum ama s voice icin turkce dil destegi yok. Samsung eklemeden olacak is degil cunku sunucu uzerinden calisiyor

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaşlar merhaba, bir iki konuda yardımcı olabilecek misiniz bana. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Öncellikle geçen hafta iphonu satıp bir s3 aldım. İlk kullanımda çok memnundum. Hızlı internet, büyük ekran derken. Forumlara girmeye karar verdim.

Sonra olan oldu. Bilmem OTA 2. ve 3. Güncellemeyi gönderdi felan derken. Aynı güncellemeleri ben neden alamadım diye stres yapmaya başladım.

Yardımcı olacaklar için telefonun anabant sürümü: bul f1 diye bitiyor. Ve telefon VD2 = sanırım Almanya çıkışlı cihaz.

Telefonu root etme rom yükleme kernel yükleme bir sürü konu gördüm ama bunların hiçbirini bilmiyorum. Kısaca android cahiliyim. :))

Yardımcı olun lütfen...

Şimdiden teşekkürler...
Kies yükledim pc'ye güncelleme var mı diye. Orda da yok. Telefondan kontrol ettim orda da yok. Ne yapabilirim acaba?

Turkiye xxlfb romunu yuklerseniz sorununuz ortadan kalkacaktir

TheMadness

TheMadness

Üye

Romu az sonra foruma koyacagim.

TheMadness

TheMadness

Üye
Yayınladım ama konu daha onaylanmadı. Link: şimdilik buradan indirebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Zipin içerisinden çıkan tar dosyasını pda seçeneği üzerinden göstererek flashlayacaksınız.

erhan_gurgen

Üye
merhabalar benide eklermisiniz
s3 mavi

birde bu telefonla uyumlu çalışacak bir navigasyon programı arıyorum yardımcı olurmusunuz
[email protected]

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Artik bende varim kardesim konuyu acman cok iyi olmuş gerisi gelir insallah :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada ekran göruntusu almayi yapamiorm ben ozellin acik olmasina ragmen

- - - Eklendi - - -

Bu arada mermer beyazı :)

Üst Alt