Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Artik bende varim kardesim konuyu acman cok iyi olmuş gerisi gelir insallah :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada ekran göruntusu almayi yapamiorm ben ozellin acik olmasina ragmen

- - - Eklendi - - -

Bu arada mermer beyazı :)

Elinizin kenarı ( serçe parmağınızın olduğu taraf)ı ekranı taratıyormuş gibi üzerinden geçirirseniz olur

TheMadness

TheMadness

Üye
güç tuşu + orta tuşa basılı tutarsanız da çeker. Bu arada telefonu brick ettim tekrar omega rom yüklüyorum :D

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
güç tuşu + orta tuşa basılı tutarsanız da çeker. Bu arada telefonu brick ettim tekrar omega rom yüklüyorum :D

Kardesm guc tusu ile oluor zaten ben teknolojinin en yuksek nimetlerini kullanmak istiyorum :D

- - - Eklendi - - -

Brick tam olatak ne oluor pek urasmiyorum ole seylerlede ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Kardesm guc tusu ile oluor zaten ben teknolojinin en yuksek nimetlerini kullanmak istiyorum :D

- - - Eklendi - - -

Telefonu çökerttim anlayacağınız |-) şimdi tüm uygulamaları tekrar yüklemek zorundayım

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Telefon bildiğin tuğla oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: murat0288
Türe

Türe

Üye
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Ne yazilimi attin peki

TheMadness

TheMadness

Üye
Basit bir brick. Cwmden jelly bean domination temasi yuklemeye calistim xdada yazmiyordu sadece aokp temasiymis :vur

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Yayınladım ama konu daha onaylanmadı. Link: şimdilik buradan indirebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Zipin içerisinden çıkan tar dosyasını pda seçeneği üzerinden göstererek flashlayacaksınız.

Kardeşim rom için teşekkürler ;) odin programıyla mı atmam gerekiyor flash ı yoksa onerecegin başka bir flash atma programı varmı :O

cliolar

Üye
S3 kullanimi hakkinda bisey sormak istiyorum,batarya kullanimi haric her konuda ziyadesiyle memnun oldugum one x mi s3 ile takas etme noktasindayim,fakat s3 batarya kullanimi fark yaratirmi one x ile arasinda yani bir saat internet gezintiai yuzde kac bir saat dead trigger yuzde kac batarya harciyo,lutfen gercek degeeleri yazin ona gore degistircem.

umitsuha

Üye
internet olarak hiç hesap tutmadım. ama sana şöyle söyleyeyim. yüzde yüz şarj ile güne başlarken. gün içerisinde bol mesajlaşma orta halli telefon görüşmeleri. arada bir facebook bağlantısı ve internet gezintisi ile oyun falan pek oynamamak şartı ile 1,5 gün falan atıyor. hatta bir sefer şarj aletimi arkadaşta unutmuştum ekranı kısıp dikkatli kullandım 3. günün öğleni bitti yani 2,5 gün diyelim. iphone kullanıcısıydım. iphone'a göre daha verimli bataryaya sahip diyebilirim tabi bana göre. Htc nasıldır bilemem. istersen gündüz 1 saat internette gezinip yüzde kaç şarj yiyor onada bakabiliriz.

- - - Eklendi - - -

ilk alırken one x'in kasası çok cezbetmişti beni ama batarya konusunda sıkıntı çekeceğimi bir htc kullanıcısı arkadaşım ısrar edince s3 e karar vermiştim. pişmanda değilim. güzel telefon tavsiye ederim.

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
C6 dan sonra bu telefon elime baya hafif geldi sanki :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Her gün şarjımı çabukça bitiren biriyim. İnternete girerim dolaşırım vs. ama 1 gün idare ediyor (omega rom katkılarıyla :D)

Suyaka

Suyaka

Üye
Düşünün yani, Mad'e 1 gün gidiyorsa sizin 1 hafta kullanabilmeniz lazım. Herif hiperaktif :)) Dakkada bi rom atıyo telefona : )

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

Üst Alt