Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
biri orjinal kapaklı biri çekme deri kılıf

Suyaka

Suyaka

Üye
Evet benm yolladıım linktekini aldım ben 60 TLYE Fakat şuanda aynı ürünün resmibi koymuslar 26 TL yazıor aynı ürün deilmi ?

Değil. :) Farkındaysan resim de dandik. Farklı bir markanın ürünü o.

TheMadness

TheMadness

Üye
Jelly beanda flash player calisiyor :D uyumlu apksi var isteyene atabilirim

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Guc tasarrufu acik olmasin

beachboy_vily

beachboy_vily

Üye
En guzeli cihaz cebinizde iken guc tasarrufu moduna almaniz olacaktir :)

Aktif kullanicakken guc tasarrufunu devre disi birakmanizi oneririm

Sanirim herkes benim gibi N8 den S3 e gecmis :D

Ben nokiadan iphona ardindan s3

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Konu güzel olmuş benide eklerseniz listeye sevinirim 16 gb beyaz Galaxy s 3

WebStyle

WebStyle

Üye
Arkadaşlar en sonunda bugün Galaxy S3'e kavuştum. Ancak aklıma takılan bir soru var. Cihazı güncelle dediğimde herhangi bir güncelleme bulunamadı diyor. En son mayıs ayında güncelleme yapılmış. En son sürümü nasıl yükleyebilirim acaba?

Suyaka

Suyaka

Üye
Arkadaşlar en sonunda bugün Galaxy S3'e kavuştum. Ancak aklıma takılan bir soru var. Cihazı güncelle dediğimde herhangi bir güncelleme bulunamadı diyor. En son mayıs ayında güncelleme yapılmış. En son sürümü nasıl yükleyebilirim acaba?

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Yapı numarası ne şu an?

TheMadness

TheMadness

Üye

XXBLFB ise guncelleme yapmana gerek yok

WebStyle

WebStyle

Üye

Yabancı rom kuruludur. Rom yükle

Nerden ve nasıl yükleyebilirim hocam bi link versen çok makbule geçecek. :) Android işletim sistemi daha önce kullandım ama sadece tablet kullandım. O yüzden pek bir bilgim yok..

TheMadness

TheMadness

Üye
Nerden ve nasıl yükleyebilirim hocam bi link versen çok makbule geçecek. :) Android işletim sistemi daha önce kullandım ama sadece tablet kullandım. O yüzden pek bir bilgim yok..

Yarin atabilirim ancak. Romu android romlar bolumunden bulabilirsiniz

WebStyle

WebStyle

Üye

Yarin atabilirim ancak. Romu android romlar bolumunden bulabilirsiniz

Tamam oraya da bir göz atayım. Ancak yarın sizde ekleyebilirseniz çok sevinirim..

- - - Eklendi - - -

Son birşey daha soracağım bu problem sadece bende mi yoksa genel mi bilmiyorum. Ekrana düz baktığım da sarımtrak gözüküyor. Yana yatırdığım da aşağıdan ve yukarıdan baktığım da normal beyaz rengini alıyor.. Donanımsal bir sorun olabilir mi acaba? Tüm ekran ve parlaklık ayarlarını denedim sonuç değişmedi..

rococo

rococo

Üye
S ııı

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
1. mesaja Shadowgun , GTA 3 ve N.O.V.A 3 oyunu eklenmiştir :)

Üst Alt