C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

veep

Üye
Phoenix si kaldir ve tekrar yukle duzelir

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
yaptım olmadı neyse artık nasip değilmiş

CABBAR

CABBAR

Üye
Son güncellemeyi yükledim eline sağlık. Aydın abi mesajdaki arka plan resmini kaldırdığın için çok teşekkürler:)

- - - Eklendi - - -

Aydın abi şöyle bir sorun yaşadım; Tıluent diye bir program var onu kaldırmak istedim hata verdi

Daha sonra resimde görülen bilgilere dokundum alt resimdeki uyarıyı verdi

Ne yapmam gerek abi?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Benden güzel 3 ekran görüntüsü:

Ekli dosyalar

boytas4

Üye
arkadaşim phonix te hata yok hata yazilimda phonixte hata almak istemiyorsan dediklerimi yap.phonix actiktan sonra usb rm-718 sectikten sonra file yazan yere tiklayip scan product diyoruz ve baglanti yaptiktan sonra yine file yazisina tikliyoruz open product diyoruz ve rm-718 seciyoruz ok dedikten sonra telefonu flaş laya bilirsiniz cunki benimde başima geldi ben sorunu boyle cözdüm kolay gelsin.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
eğer telefonu tanımazsa usb leri silip tekrardan telefonu bağlayın arkadaşlar bende böyle hallettim sorunu kolay gelsin

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşim phonix te hata yok hata yazilimda phonixte hata almak istemiyorsan dediklerimi yap.phonix actiktan sonra usb rm-718 sectikten sonra file yazan yere tiklayip scan product diyoruz ve baglanti yaptiktan sonra yine file yazisina tikliyoruz open product diyoruz ve rm-718 seciyoruz ok dedikten sonra telefonu flaş laya bilirsiniz cunki benimde başima geldi ben sorunu boyle cözdüm kolay gelsin.

Yahu herkes farklı bir şey söylüyor ama ben ;
-rm-718 klasörünü phoenix/productse atıyorum.
-ovi modunda bağlıyorum.
-no connection yazan yerden Usb1'i seçiyorum.
-file - > scan product diyorum.bulmasını bekliyorum.
-flashing - > firware update diyorum.
- ...'dan belconun varyantını seçiyorum.
-son olarak reburfish diyorum.işlem bitince hata veriyor tekrar dene diye.
-telefonu çekip bataryayı çıkarıp geri takıp açıyorum.Mis gibi kullanıyorum.

kacali

Üye
farklı sorunlara farklı çözümlerin paylaşılması iyidir bu şekilde kim nasıl problem yaşarsa çözümü rahatlıkla bulur. Bilgi paylaşıldıkça değerlenir :oke:

• Beğen
Tepkiler: belco2
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

s^3 geneldeki konuya ekle bence :D

Ekledim zaten.:)
Tekrar teşekkürler belco.Ama şu kamera uygulamasını niye kaldırdın anlamadım.Yeni dev-analog saat çok güzel olmuş.Etrafına kısayol ekleyince kol saat gibi duruyor.:ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
amficci

amficci

Üye
yine çok güzel olmuş :alkis

SilentOne

SilentOne

Üye
oh be cfw şimdi oldu herşey için :tşk:

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye

bilgisayarın xp mi win 7 mi (32 / 64 bit) ona göre ayar yapman lazım phoenix de

usblerin eski tip mi 1.1 veya 2.0 mı ? bunlar da önemli
valla kardeş kendi pc'mde phoneix kurulmadı hava verdi bende internet cafede yapmıştım flash'i yine internet cafede yaptım 2 pc değiştirdim olmadı

- - - Eklendi - - -

dediğini yapacam kardeş inş olur

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
teşekkürler bu son güncelleme ile tüm herşey dört dörtlük olmuş. Eline yüreğine sağlık..

• Beğen
Tepkiler: belco2

veep

Üye
5 kez ayni yazilimi duzenleyerek kendime gore
downgrade ile yukledim hep
hic bir yuklemede sorun olmadi
bence senin pc de sorun var
izin verirsen anlayan arkadaslar var girsinler senin pc ye
team wiever len sorunu cozsunler
( net framework yoksa yukle )

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
5 kez ayni yazilimi duzenleyerek kendime gore
downgrade ile yukledim hep
hic bir yuklemede sorun olmadi
bence senin pc de sorun var
izin verirsen anlayan arkadaslar var girsinler senin pc ye
team wiever len sorunu cozsunler
( net framework yoksa yukle )

pcye kaçkere format attım yinede olmadı. İnternet cafede flashladım ama, şimdi flashta olmadı kaçkere denedim 2–3 gün sonra deneyeceğim olmassa hackle idare ederim artık :)

mhgf28

Üye
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrr..............

kacali

Üye
konu güncellendi ilk sayfadan indire bilirsiniz iyi eylenceler..........
Teşekkürler Belco2 hızına yetişilmiyor. Takipdeyim sözde ama bu güncelleme gözümden kaçmış

- - - Eklendi - - -

Eylenceye devam :oke:

- - - Eklendi - - -

C6-01 Belle 111.030.0609 v4.03.2 son güncelleme 08.07.2012 bu güncellemede farklı olan Mesajlarda arka görüntünün kaldırılmasımı yeni flash atmaya gerek varmı

SilentOne

SilentOne

Üye
Teşekkürler Belco2 hızına yetişilmiyor. Takipdeyim sözde ama bu güncelleme gözümden kaçmış

- - - Eklendi - - -

Eylenceye devam :oke:

- - - Eklendi - - -

C6-01 Belle 111.030.0609 v4.03.2 son güncelleme 08.07.2012 bu güncellemede farklı olan Mesajlarda arka görüntünün kaldırılmasımı yeni flash atmaya gerek varmı

bu sadece mesajdaki arka planın kaldırılması

Üst Alt