Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013
Sponsorlu Bağlantılar
coskunsaglam
Üye
ya su msj arkaplanını nasıl kaldırıcaz yardımcı olur musunuz
doctorrr
Üye
gene belco yaptı yapacağını ve ortaya müthiş bi cfw çıkardı taylor ve kurtuluş a rakip
furkitare
Üye
Açılış ekranı mükemmel . Car mode güzel . Kinetik kaydırma düzelmiş .
Ama mesaj paneli bütün cfwye etmiş .
doctorrr
Üye
şu açılış ekranını ben nokianın elleri yaptım ondan önceli neydi müzik falan?
Makale_Helvetia
Üye
tek sorun mesaj ekranı sanırım. önceki versiyona göre artıları neler?
doctorrr
Üye
şu ekran kayıp gidiyordu frenleri resmen patlamıştı o düzeltilmiş
sonbirvakit
Üye
walla ben yükledim pişman değilim.. Bence süper olmuş. Mesaj ekranı da çok güzel. Açılış falan harika. Fakat bi sorum var belco hocam bu rompatcher daki yeni eklediğn test ne oluyor? Onu anlamadım ben ne ise yarıyor
walla ben yükledim pişman değilim.. Bence süper olmuş. Mesaj ekranı da çok güzel. Açılış falan harika. Fakat bi sorum var belco hocam bu rompatcher daki yeni eklediğn test ne oluyor? Onu anlamadım ben ne ise yarıyor
açılış ekranı ney ben değiştirdim de şu müzik falan biriniz söylen yav
sonbirvakit
Üye
telefon açılınca en başta siyah ekran üzerinde beyaz noktalar gidip geliyordu. O değişmiş. Okyanus resmi var sanırım.. Ne müziği? Anlamadım? Soyle yardımcı olurum
furkitare
Üye
Nokia original müziği var . Dırıdıddıtdııııttt
SilentOne
Üye
o değilde su mesajdaki arka plan yüzünden bir onceki cfw ye geçtim hiç olmamış bnce bütün gorselliğe etmiş
Şu konudaki dosyayı bulup eski dosyalarla yerini değiştirirsek olabilir . Bence deneyelim .
asrabi
Üye
kralsın belco hocam eline sağlık
SilentOne
Üye
belconun dosylarına karışmam o düzeltirse olur onun dışında dokunmam
kacali
Üye
yükledim ve sonuç mükemmel yine sınırları aşmışsın sevgili Belco2 herşey için teşekkürler.
furkitare
Üye
Şu mesaj dosyalarının nerede olduğunu söyleseniz duzeltirim ama şu an düzeltemem .
yasirtaha
Üye
yükledik ve güzel olmuş begendim ellerinize sağlık
87_basketçi_58
Üye
s.a arkadaşlar, flash atmayı biliyorum ama bu cfwli dosyaları nasıl atacam? orjinal dosyalar 8 tane ama bu indirdiğim rarın içinde 17 tane dosya var hangilerini nasıl atacam?
CABBAR
Üye
İlk sayfada videolu anlatım var onu aynen uygula. Hiçbir dosyayı oynama direk Program files/Nokia/Phoenix/Products ün içine at RM-718 adlı klasörü