C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

coskunsaglam

Üye
ya su msj arkaplanını nasıl kaldırıcaz yardımcı olur musunuz

doctorrr

doctorrr

Üye
gene belco yaptı yapacağını ve ortaya müthiş bi cfw çıkardı taylor ve kurtuluş a rakip :D

• Beğen
Tepkiler: belco2
furkitare

furkitare

Üye
Açılış ekranı mükemmel . Car mode güzel . Kinetik kaydırma düzelmiş .

Ama mesaj paneli bütün cfwye etmiş .

doctorrr

doctorrr

Üye
şu açılış ekranını ben nokianın elleri yaptım ondan önceli neydi müzik falan? :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tek sorun mesaj ekranı sanırım. önceki versiyona göre artıları neler?

doctorrr

doctorrr

Üye
şu ekran kayıp gidiyordu frenleri resmen patlamıştı o düzeltilmiş :D

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
walla ben yükledim pişman değilim.. Bence süper olmuş. Mesaj ekranı da çok güzel. Açılış falan harika. Fakat bi sorum var belco hocam bu rompatcher daki yeni eklediğn test ne oluyor? Onu anlamadım ben ne ise yarıyor

doctorrr

doctorrr

Üye
walla ben yükledim pişman değilim.. Bence süper olmuş. Mesaj ekranı da çok güzel. Açılış falan harika. Fakat bi sorum var belco hocam bu rompatcher daki yeni eklediğn test ne oluyor? Onu anlamadım ben ne ise yarıyor
açılış ekranı ney ben değiştirdim de şu müzik falan biriniz söylen yav :D

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
telefon açılınca en başta siyah ekran üzerinde beyaz noktalar gidip geliyordu. O değişmiş. Okyanus resmi var sanırım.. Ne müziği? Anlamadım? Soyle yardımcı olurum

furkitare

furkitare

Üye
Nokia original müziği var . Dırıdıddıtdııııttt

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde su mesajdaki arka plan yüzünden bir onceki cfw ye geçtim hiç olmamış bnce bütün gorselliğe etmiş

asrabi

asrabi

Üye
kralsın belco hocam eline sağlık :)

SilentOne

SilentOne

Üye
belconun dosylarına karışmam o düzeltirse olur onun dışında dokunmam

kacali

Üye
yükledim ve sonuç mükemmel yine sınırları aşmışsın sevgili Belco2 herşey için teşekkürler.

• Beğen
furkitare

furkitare

Üye
Şu mesaj dosyalarının nerede olduğunu söyleseniz duzeltirim ama şu an düzeltemem .

yasirtaha

yasirtaha

Üye
yükledik ve güzel olmuş begendim ellerinize sağlık

• Beğen
87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
s.a arkadaşlar, flash atmayı biliyorum ama bu cfwli dosyaları nasıl atacam? orjinal dosyalar 8 tane ama bu indirdiğim rarın içinde 17 tane dosya var hangilerini nasıl atacam?

CABBAR

CABBAR

Üye
İlk sayfada videolu anlatım var onu aynen uygula. Hiçbir dosyayı oynama direk Program files/Nokia/Phoenix/Products ün içine at RM-718 adlı klasörü

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
teşekkürettim birader

Üst Alt