[akinorta] Türkiye Televizyonu v2.0 {Final} - Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

hidayet02

hidayet02

Üye
kanalların çoğunu bulan hidayet02 ye tekrar teşekkürleri belirtelim. Tek başıma bu kadar kanalı imkanı yok bulamazdım.

Rica Ederim Akın.
Sonuçta Hepimizin Amacı Bildiklerimizi Tüm Üyelere Paylaşmak.
Biz Paylaştıkça Başkalarıda Değişik Bilgileri Paylaşmak İçin Bizimle Yarışacak.
Böylece Dilimize Pelesenk Olmuş "Bilgi Paylaştıkça Çoğalır" Deyimi Yerini Bulmuş Olur.

Bende Tekrardan Sana Bu Uygulamayı Ücretsiz Bir Şekilde Tüm Maxicep Üyelerine Armağan Ettiğin İçin Teşekkür Ederim:)

Bu Arada Çizgi Film Kanalı Cartoon Network Araştırmamıştım Bugüne Kadar:)
Demekki Aklıma Gelmemiş:)
Bu Vesileyle Araştırıp Bulduğıum Anda Paylaşıma Sunarım:)

Herkese İyi Seyirler, İyi Forumlar:)

Akın Sana ve Diğer Geliştirici Arkadaşlarımızada İyi Çalışmalar, Diler Zihninizin Açık Olmasını Temenni Ederim:)

• Beğen
Tepkiler: 08mehmet ve Esendağlı

FRAPSDH

Üye
Boyle kaliteli bir programi bizimle paylastigin icin tesekkurler Akin ORTA, iyi bir yazilimciymissin ,programin hem gorsel hemde akici calisiyor. Keske tum symbian programlarri boyle islevsel olsa...

tempestshine

tempestshine

Üye
Arayüz tek kelimeyle mükkemmel.Final versiyonu bir harika.Eline Sağlık :oke:

airfly95

airfly95

Üye
teşekkürler çok süper olmuş fakat planetlerde sorun var dosya hatası diyor

sever58

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

08mehmet

08mehmet

Üye
Program arayüzü çok güzel olmuş,ücretsiz olarak maxicep üyelerine armağan eden akınorta'ya emeği geçen hidayet arkadaşımıza sonsuz teşekkürler..

carizma.632

Üye
teşekkürler hidayet kardeş ve akın kardeş.

hidayet02

hidayet02

Üye
teşekkürler hidayet kardeş ve akın kardeş.

Rica Ederim Kardeşim:)

Bu Arada;

İspanya

Türkçe'sini Bulana Kadar İspanyolca'sıyla İdare Ediniz:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
harikasın dostum :)

mrfatih13

Üye
Teşekkürler sağol.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
valla süper olmus emegine saglk hocam ;)

hidayet02

hidayet02

Üye

Teşekkürler sağol.

Rica Ederim Arkadaşlar:)

Bu Arada İngilizcesinide Buldum:) Şimdilik Uyku Vakti Yarın Türkçesini Bulmaya Çalışacağım:)

İspanya

Amerika USA

Türkçe'sini Bulana Kadar İspanyolca'sıyla ve İngilizce'siyle İdare Ediniz:)

İyi Seyirler, İyi Forumlar:)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
@hidayet02 bulabilir misin acaba?

hidayet02

hidayet02

Üye
@hidayet02 bulabilir misin acaba?

Dün Akının Diğer Konusuna Yazmıştın Araştırdım. Sitesinde Sadece İphone İçln Bağlantı Vardı.

Bende Yayın Sağlayıcısı netmedya.org ve onlineyayin.net'de Araştırdım. rtsp veya mms Formatında Bulamadım mms Formatında Bile Bulsam Başına rtsp Yazmak Yeterli Olacaktı Ama Malesef Yoktu.

Adamların İletişim Bölümünden Telefonlarını Bile Aradım Yayın Sağlayıcı Siteden Kimse Cevap Vermedi. Tv EM'in Kendi Müşteri Hizmetlerini Arayıncada Müşteri Temsilcisi Bayan mms yada rtsp Nedir Bilmiyordu:)

- - - Eklendi - - -

Google'da Denemediğim Arama Kombinasyonuda Kalmadı Bu Arada:D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Dün Akının Diğer Konusuna Yazmıştın Araştırdım. Sitesinde Sadece İphone İçln Bağlantı Vardı.

Bende Yayın Sağlayıcısı netmedya.org ve onlineyayin.net'de Araştırdım. rtsp veya mms Formatında Bulamadım mms Formatında Bile Bulsam Başına rtsp Yazmak Yeterli Olacaktı Ama Malesef Yoktu.

Adamların İletişim Bölümünden Telefonlarını Bile Aradım Yayın Sağlayıcı Siteden Kimse Cevap Vermedi. Tv EM'in Kendi Müşteri Hizmetlerini Arayıncada Müşteri Temsilcisi Bayan mms yada rtsp Nedir Bilmiyordu:)

- - - Eklendi - - -

Google'da Denemediğim Arama Kombinasyonuda Kalmadı Bu Arada:D
Teşekkür ederim ilginiz için :)

hidayet02

hidayet02

Üye
Rica Ederim:)

Benim Hoşuma Gidiyor Araştırmak. Hobi Oldu Desem Yeridir:)

Cümleten İyi Geceler Artık Yatma Vakti:)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

hidayet02

hidayet02

Üye
teşekkürler kardeşim satın aldım eline sağlık
Bir sonraki güncellemede akıllı tv yi koyarmisın ben bi araştırayim bulursam linki atarım

- - - Eklendi - - -

Program arayüzü çok güzel olmuş,ücretsiz olarak maxicep üyelerine armağan eden akınorta'ya emeği geçen hidayet arkadaşımıza sonsuz teşekkürler..

Rica Ederim Kardeşim, Görmemiştim Kusura Bakma:)

- - - Eklendi - - -

hocam birde mekke ve medine canli yayin eklesen, mübarek ramazan ayi kapida, bari oradan takip etsek...

Mekke TV

Medine TV

Bu Arada Akın E-6 Da Çalışıyor.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Boyle kaliteli bir programi bizimle paylastigin icin tesekkurler Akin ORTA, iyi bir yazilimciymissin ,programin hem gorsel hemde akici calisiyor. Keske tum symbian programlarri boyle islevsel olsa...

teşekkür ederim hayal gücümü gerçeğe dönüştürmeye çalışıyorum

- - - Eklendi - - -

Arayüz tek kelimeyle mükkemmel.Final versiyonu bir harika.Eline Sağlık :oke:

Bence de finale yakışır bir görünüm oldu.

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler sağol.

Beğenmenize sevindim :)

burakkk97

Üye
abi ramazan yaklaşırken bir de geri sayım uygulaması yapsan senin sunucun üzerinden iftar vakitlerini girsen uygulama oradan alsa kaç dakika kaç saniye kaldığını söylese hatta imsak ve iftarda ezan okusa iftardan sonra dua etse çok şey mi istedim ama mantık basit kodlaması da zor olmaz inşallah :)))

Üst Alt