Android 4.0.4 [CM9] Samsung Galaxy Gio

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Aslında S3 alcaktım fakat kasası sağlam değil ve ben telefonu 3–4 sene kullanacağım Apple iPhone den desteğini çekmez iOS 6 3GS ye bile geldi ama Samsung desteğini hemen çekiyor

53cc

53cc

Üye
SIII den vazgeçmen yerinde bir karar olmuş. Çünkü çok kötü herşeyin betasını koymuşlar. Mavi kasa polykarbon yani sert plastik. 2200mAh bataryası var ve aşırı ısınıyor. Hatta dip kısmından patlayan bile olmuş ınternete düştü görüntüleri.

53cc

53cc

Üye
Buna ne demeli :eek:
JB ye daha varmış XDA'ya biraz ara veecekmiş. Belki geri dönermiş eğer bılabıla yapmayı bırakırsak.
Hasbam ya :rolleyes:
I'm making break without xda, I have enough of Jelly Bean. Maybe when I'll be back, you'll stop spamming

gslife

Üye
ya bu cm9 adam akıllı stabil bir şekilde fm radyodan tutunda kameraya ve performansa kadar ne zaman çıkar tahmininizce
çünkü bunun dışındaki romları geliştirici değilseniz yüklemek akla yatkın gelmiyor

- - - Eklendi - - -

size birşey diyeyim androidin ajantajları diğerlerine göre inanılmaz ama arkadaşım nokia c6-01 alırken ben ona güncelleme almiyacak ben 50 tane güncelleme alacağım diye gülerken şimdi arkadaşım bana 1 güncelleme(büyük) aldın diye gülüyo :D

53cc

53cc

Üye
JellyBean var artık. CM9 çıksa bile bir önemi yok. :cool:

53cc

53cc

Üye
Holo Launcher tema deneyimi için birebir. Üstelik kurulum boyutu çok düşük.
[/IMG]

enterneoll

enterneoll

Üye
Beyler 7.2 ye nasıl dönerim

Sarangni

Sarangni

Üye
Android dünyasında Gio son demlerini yaşarken hala stabil bir CM9 gelmemesi çok kötü kaldı ki eğer 4.1 kaynak kodları ile yeniden yapılandılacaksa bundan sonra daha uzun bir süre daha stabil olmayabilir.

Phiexz tarafında da işler pek yolunda değil. Serversi saldırıya uğramış ve Linux bölümünü kaybetmiş ve meşgulmuş. 020612 sürümünün final olmadığı yakında daha stabil bir CM7.2 ile yoluna devam edecekmiş.

Bunun dışında ki geliştiriciler ise bir şeyler yapıyorlar ama kimse bir şey tutturamadı maalesef. Delano bilgili birisine benziyor ama oda çok iyi bir iş çıkaramadı.

Şu an için Gio için durumlar pek parlak görünmüyor. Yine bir şeyler gelecekse Phiexz yakasından bekliyorum.

53cc

53cc

Üye
Kesinlikle hemfikirim. Ben Phiexz'den bir daha önde bir hamle bekliyorum ve bu hamlenin içinden JB çıkacak diye ümit ediyorum. Maclaw başlangıcından bu yana tutarsızlığı sebebiyle stabil bir ürün çıkaramadı gibi gözüksede paragöz tarafı ile bu işin ticaretini çok iyi yapan ve bizim gibileride tester olarak kullanan ticari zekası ilerde olan bir genç delikanlı. Bundan sonrasında JB içinde mutlaka bir planı vardır elbet. Ama CM9 için konu kapanmıştır.

gslife

Üye
4 gözle bekliyorum çünkü jb ics den daha stabilmiş buda gioya gelme ihtimalini arttırır ama şu para işin içinde olmasa

- - - Eklendi - - -

şu cm9 da tek sorun kamera kalmadımı yapsınlar yükleyelim zaten ics den sonra başka bir beklentim yok giodan 800mhz işlemcili gionun son güncellemesi 2.3.6 mı olcak

Sarangni

Sarangni

Üye
Maclow Gio'yu şıçrama tahtası olarak kullanıyor. Gio ile bu işi öğrendi yakında çok popüler bir cihaz için rom yapmaya başlarsa şaşırmam. Yaşı küçük olsada iyi bir devoleper sayılır ve bu işten ciddi paralar kazanabileceğinin farkında. Geleceği için iyi bir yatırım yapıyor.

53cc

53cc

Üye
Phiexz iyi bir final yaparsa Maclaw ne yaparsa yapsın etkisi olmayacaktır.

enterneoll

enterneoll

Üye
Beyler birisi bana cm 7.2 ye dönmeyi anlatabilr mi ?

Delleteq

Üye
[h=1]Vignette İle Kamerayı Kullanabilirmiyiz ?[/h]

fuathan

Üye
arkadaşlar bu yabancı siteden indirdiğim cyanogenMod var acaba türkçe dil desteği varmıdır hani orjinal yazılımda bayağı dil var acaba ondada varmıdır şüphe içinde kaldım :(

apache61

Üye
Demek bu telefon eskidi diyorsunuz . Cm7 sürümünü kullanıyorum ve inanılmaz bir batarya yiyişi var. Pc den şarj ediyorum diyemi bilmiyorum ama %100 ken şarjdan çıkarıyorum ekrana bakıyorum sadece ve tam 1 dk içinde %10 şarj gidiyor . Şarjım %15 e kadar 15-20 dk içinde düşüyor . %15 ten sonra normalmiş gibi oluyor . Yani şarj berbat . Fakat performanstan memnunum .

Üst Alt