Android 2.3.7 [CM7.2] Samsung Galaxy Gio

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.3.7 [CM7.2] Samsung Galaxy Gio
Resimler

Ekran görüntüsü vermiyorum çünkü CM7.2'nin belli bir görüntüsü yok.CM7.2 için birsürü Tema var ve bu temalar sistemi tamamen değiştiriyor.Temalar aşağıda mevcut.

Çalışanlar

Her Şey

Çalışmayanlar

Hiçbir Şey

Yükleme Linkleri

CWM 5.0.2.7 :
ANDROİD 2.3.7 CM 7.2 :
(Buradan En Yeni Sürümü Telefonunuza Atın)

Yükleme Talimatı

Öncelikle yukarıdaki dosyları telefonunuza atın.Sonra CWM'yi açarak Apply Update From SDCard'ı seçerek yukarıda verdiğim CWM 5.0.2.7'yi yükleyin.Sonrada yeniden CWM'yi açın Install Zip From SDCard'ı seçerek yukarıda verdiğim Android 2.3.7 CM7.2'yi yükleyin.CWM Menü'den Wipe/Data Factory Reset yapın.

Emeği Geçenler

Phiexz

Temalar
(Sadece MDPI olan Temaları Kurun HDPI Temaları Kurmayı Daha Sonra Öğreteceğim)

• Beğen
Tepkiler: fuathan ve -efşan

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
emeğine sağlık:)

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
yükleyenler memnun mu telefonda herhangı bı sorun yada kasma oluyormu

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
yükleyenler memnun mu telefonda herhangı bı sorun yada kasma oluyormu

Kasma olmaz..görsel olarak en mukemmel romdur...ancak radyo bluetotth ile çalışır..ve aşırı cızırtılıdır verimli radyo dinleyemezsiniz

bir de şarjı en az giden rom..1 günü zor çıkarırsınız..oyun performansı da nispeten kötüdür..onun dışında sorun yok..

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
tşk ederim '' Sertug1991-Martin Riggs '' :oke:

cosdur

Üye
Bu rom yüzünden telefonumun 2 kere anakartı yandı şu an servise götürüyorum bıktım ama doğru dürüst koymuyorsunuz yaa....

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom yüzünden telefonumun 2 kere anakartı yandı şu an servise götürüyorum bıktım ama doğru dürüst koymuyorsunuz yaa....

Sen adam gibi yapamıyorsan benim suçum ne lütfen düzgün konuş yapanlar nasıl yapıyor ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Siz, romu kurarken bir yerde hata yapıyorsunuzdur. CM7 rom kurarken telefonun brick olma ihtimali bile % 0 iken ana kartın yanması imkansız. Telefonunuzda teknik bir sorun olabilir.

53cc

53cc

Üye
Cihazdan cihaza farklılık gösteriyor. Tıpkı windows gibi. Aynı donanımlara sahip olsa bile windows farklı performansda çalışıyor ve farklı hatalar veriyor.

teror300

Üye
CWM Menu derken heralde CWM Recovery kastediyorsunuz? Yani benim Gio'm yok ama dediğim gibiyse amatör arkadaşlar için yükleme talimatının küçük ayrıntılarına girilmeli bence.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
CWM Menu derken heralde CWM Recovery kastediyorsunuz? Yani benim Gio'm yok ama dediğim gibiyse amatör arkadaşlar için yükleme talimatının küçük ayrıntılarına girilmeli bence.

Evet Recovery mod oluyor CWM

53cc

53cc

Üye
@Setug hocam JB izlenimlerini merak ediyorum. Google I/O 2012 takip edebildin mi?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
@Setug hocam JB izlenimlerini merak ediyorum. Google I/O 2012 takip edebildin mi?

Abi ben tatilde olduğum için bakamıyorum burada 3g yok o yüzden sadece tapatalk ı kullanıyorum

53cc

53cc

Üye
Oldukça heycan verici. Hangi cihazlara destek verecek merakla bekliyorum :cool:

alperen1995

Üye
galaxy y 5360 uyarmı bu rom

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
bu rom stabilmi ? yani kamera,fm radyo bt ile çalışması gibi sorunları kaldırılmışmı?
ben şimdi simpligio v1 kullanıyorum,performans açısından donma takılma vs sorunları varmı? bu romu çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim,yani bu rom şu anki simpli gio v1 i değiştirmeme değecek bi rommu?
şimdiden teşekkürler :)

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
:tşk:

53cc

53cc

Üye
Hocam şuan @Phiexz ROM en iyisi ancak pil sorunu var.onun haricindeki custom romlar sadece meraklıları için. Günlük kullanıma hiç uygun değil. Tavsiye etmiyorum. Bir çoğunu test ettim denedim. Şuan BNC_RC2 custom rom kullanıyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt