Galaxy Gio CyanogenMod 7.2 RC1 (Resmi Sürüme En Yakın) (Son Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

altuns

Üye
beyler bunda video çekim yaptıktan sonra tekrar izlemek istiyorum telefonu dönderdikçe video hep aksi yöne dönüyo ve ters seyrediliyo varmı bunun bi çözümü fotoğraf çekerkende ayrı sorunla karşılaşıyorum

yaw bi soru sorduk kimse tenezzül edip cevap vermemiş yine kendi sorunumu kendim çözdüm aynı sorunu yaşayanlar için söylüyorum kamera açın kamera ayarlarına gelin varsayılan ayarlara dön deyin düzeliyo

53cc

53cc

Üye
:) Dediklerini indirdim denedim . Güzeller . Smart . Seninki gibi stile koyunca güzel oldu . :) bide şu reboot dan sonra klavyeler silinmese çok güzel olacak ama .. :)

Hocam bu sorunla hiç karşılaşmadım. Değişik bir sorun. Nedenini anlayamadım.

ali6161

Üye

Hocam bu sorunla hiç karşılaşmadım. Değişik bir sorun. Nedenini anlayamadım.

Bende anlayamadım kardeşim inan . Ya yeniden yüklemiyorum o yönde bir silinme değil . Fakat reboot ettikten sonra bakıyorum giriş yöntemine sadece Android Klavye var. Birdaha dil ve klavye ayarından klavyeleri seçip görüyorum . Böylede bi sorun . Onun dışında çok beğendim ROM ' u geç olsada :).

yeniceri2011

Üye
formatter yükledikten sonra bende yükleyebildim romu gayet güzel ve kullanışlı ellerinize sağlık :)

ali6161

Üye
Şundan olduğunu tahmin ediyorum . Uygulamaları ha ıza kartına attım . Klavyeler dahil . Reboot yapıncada gidiyor hepsi . Benim gibi sorun yaşayanalr klavye uygulamalarını Tele taşısınlar :)

53cc

53cc

Üye
Base uygulamalar SDCarda taşınmamalı. Örneğin klavye-mail-call list-SMS/MMS
Birçok custom ROM sd card üzerinden uygulama çalıştırmada sorunları var. Uygulamalar çöküyor veye resetleniyor.

ocak.1907

Üye
video kayıt yaparken hata verip uygulama kapanıyor. bunu düzeltebilir miyiz?

razor_001

razor_001

Üye
arkadaşlar şimdi en son sürüm hangisi oluyor bende geliştirecem ama yüklediğim cm7 sizce iyi mi yoksa daha iyisi var mı ? öneride bulunursanız teşekkür ederim. :)

Sarangni

Sarangni

Üye
arkadaşlar şimdi en son sürüm hangisi oluyor bende geliştirecem ama yüklediğim cm7 sizce iyi mi yoksa daha iyisi var mı ? öneride bulunursanız teşekkür ederim. :)

XDA sitesinde Gio bölümüne bakın orada çok seçenek var.

Bu kaynak kod olarak son sürüm ama bundan daha yeni ve daha iyileri var.

Üst Alt