Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 4.0.4 [CM9] Samsung Galaxy Gio
Sponsorlu Bağlantılar
mu86
Üye
beta 9 un linkini verebilecek varmı galaxyics.comda indirme sorunu var
53cc
Üye
Maclaw.pl blog sayfandan indirebilirsin
Sertug1991
Üye
Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir
53cc
Üye
@sertug hocam son çıkan beta10 dan çok memun kalmadım.
O sorun bendede oldu kardes bak samsung yazısi gitsede bekle telefonun tuslari yancak soncek ve tus kitlenecek acma kapama tusuna bas oldu .d birde kardesim bu romda mobil tvyi izleyiyorum nedeni nedir
keep_cool
Üye
iiiide telefonde 278 ram var rom 4.o olsa nolur
sanalbeta
Üye
Ustalar Samsung Pocet İçin Root Yok mu Ben Denedim Rootlamayı Karta Yükledim yine Görmedi Neden... Siz Yardım Edermisiniz.
ferhat0619
Üye
üsdatlar işlemleri yaptım yüklendide bi sorun yok gibiydi açıldı kart pini girdiğimde phone reset yazan bii sayfa çıktı ne yaptıysam o ekrandan ileri geçemedim.yardımcı olurmusunuz...
ferhat0619
Üye
sanırım kimse yardımcı olmayacak sorunumuza açılışta Encryption unsuccessful bu yazanbi ekran çıkıyor lütfen yardım telefon kitlendi kaldı...
serhat336
Üye
Kardeş CM7.2 nerde :/ ben halledemedim.. bana özelden ulaşıp yardım edermsn lütfen.. benmde yapmam lazım ::// istersen faceden ulaş..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ferhat0619
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
serhat cm7.2 buradan indirebilirsin...
bednamf
Üye
bende wifi acılmıyor ya ne yapmam lazım ???
asus06
Üye
Pardon birşey sorcam yükleme talimatındaki
cm 7.2 nin linki nerde?
Ediz1907
Üye
Admin ben yapamadımda bana ayrıntılı yardımcı olurmusun şimdiden teşekkkürler..
gazneli45
Üye
slm arkadaslar yazilan konulari okudum bendede samsung galaxy gio var suan 4.0.4 yuklu camera sorunu yok gayet guzel cekim yapiyor wifi de ayni bluetoot calisiyor sadece jarzi cok gidiyor o kadar
53cc
Üye
Konu çok geride kalmış. ICS RC3 yayınlandı
superhuman33
Üye
Kardeş ben yükledim iki linkide attim sd karta recovery modda ikisinide kabul ettim yalnzi cm7.2 yi tlfa kurmadan yaptim reboot system now dedğimde karşima beyaz ekran çikiyor öylece kaliyor yardimmmm