Android 4.0.4 [CM9] Samsung Galaxy Gio

Sponsorlu Bağlantılar

mu86

mu86

Üye
beta 9 un linkini verebilecek varmı galaxyics.comda indirme sorunu var

53cc

53cc

Üye
Maclaw.pl blog sayfandan indirebilirsin

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir

53cc

53cc

Üye
@sertug hocam son çıkan beta10 dan çok memun kalmadım.

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991

fuathan

Üye
Saol kardeşim güzel oldu yaptım :D

Furkan753

Üye
Dostum yükleme tamamlanıyor wipe resetide yapıyorum telefonu resetledikten sonra samsung yazıyor ekran gidiyor galaxy gio yazısı çıkmıyor

fuathan

Üye
O sorun bendede oldu kardes bak samsung yazısi gitsede bekle telefonun tuslari yancak soncek ve tus kitlenecek acma kapama tusuna bas oldu .d birde kardesim bu romda mobil tvyi izleyiyorum nedeni nedir

keep_cool

Üye
iiiide telefonde 278 ram var rom 4.o olsa nolur

sanalbeta

Üye
Ustalar Samsung Pocet İçin Root Yok mu Ben Denedim Rootlamayı Karta Yükledim yine Görmedi Neden... Siz Yardım Edermisiniz.

ferhat0619

Üye
üsdatlar işlemleri yaptım yüklendide bi sorun yok gibiydi açıldı kart pini girdiğimde phone reset yazan bii sayfa çıktı ne yaptıysam o ekrandan ileri geçemedim.yardımcı olurmusunuz...

ferhat0619

Üye
sanırım kimse yardımcı olmayacak sorunumuza:megafon: açılışta Encryption unsuccessful bu yazanbi ekran çıkıyor lütfen yardım telefon kitlendi kaldı...

serhat336

Üye
Kardeş CM7.2 nerde :/ ben halledemedim.. bana özelden ulaşıp yardım edermsn lütfen.. benmde yapmam lazım ::// istersen faceden ulaş..

ferhat0619

Üye
serhat cm7.2 buradan indirebilirsin...

bednamf

Üye
bende wifi acılmıyor ya ne yapmam lazım ???

asus06

Üye
Pardon birşey sorcam yükleme talimatındaki
cm 7.2 nin linki nerde?

Ediz1907

Üye
Admin ben yapamadımda bana ayrıntılı yardımcı olurmusun şimdiden teşekkkürler.. :D

gazneli45

Üye
slm arkadaslar yazilan konulari okudum bendede samsung galaxy gio var suan 4.0.4 yuklu camera sorunu yok gayet guzel cekim yapiyor wifi de ayni bluetoot calisiyor sadece jarzi cok gidiyor o kadar

53cc

53cc

Üye
Konu çok geride kalmış. ICS RC3 yayınlandı :D

superhuman33

Üye
Kardeş ben yükledim iki linkide attim sd karta recovery modda ikisinide kabul ettim yalnzi cm7.2 yi tlfa kurmadan yaptim reboot system now dedğimde karşima beyaz ekran çikiyor öylece kaliyor yardimmmm

Üst Alt