Galaxy Gio CyanogenMod 7.2 RC1 (Resmi Sürüme En Yakın) (Son Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

ali6161

Üye
Arkadaşlar "ANDROID" yazısında kalanlar için yazıyorum . Kindim araştırıp buldum . Şu adımları takip edin bende çalıştı .
1- Burdan ext4formatter'i indirin.
2-İndirdiğiniz .zip dosyasını SD CARD a atın .
3-Telefonunuzu kapayın ve Recovery modda açın. (Orta tuş ve kapama açma tuşuna basılı tutarak açın.)
4-Önceden CWM yi yüklemiş olmanız gerek . Yüklemediyseniz en baştaki msja bakın orda var .
5-"Install from sdcard" ı seçin . Daha sonra "Choose from sdcard" seçin .
6-İndirdiğiniz ext4-formatter.zip dosyasını seçin kurun.
7-Yeniden ROMU yükleyerek Reboot System seçin . Ve biraz bekleyin.
8-Androıd yazısı yeniden çıkıcak fakat biraz beklerseniz Cynogen boot ekranı çıkınca işlemi doğru yaptığınızı anlayacaksınız .

:)

mu86

mu86

Üye
23 mayistan sonra surymum ciktimi bilen varmi?

- - - Eklendi - - -

Sürüm

gokkurt

gokkurt

Üye
ben bu rom'da mms alamıyorum. Bu sorun romdan mı kaynaklanıyor yoksa şebeke ayarlarından mı?

ali6161

Üye
Bende alamadım gokkurt . Umarım internet ayarındandır onada bir bakacağım .

gokkurt

gokkurt

Üye
Takipteyim,sonuçları paylaşırsan sevinirim

53cc

53cc

Üye
Servis sağlayıcı/paket hesabından veya MMS/internet ayarlarından kaynaklı olabilir

gokkurt

gokkurt

Üye
Bir çok ayar denedim ama hala çözüme ulaşamadım.

misal;

altuns

Üye
Once aroma olani kurun uzerine bunu kurun drek bunu kurunca acilmiyor

aroma ne kardeş önce bi onu açıklasan burda rom yüklemeyi bilmeyen arkadaşlar var sen aroma felen diyon

mu86

mu86

Üye
Aroma sürümünün linki varsa birisi arkadasa versin veya bir yontem daha dene once cvmden format system sonra format data sonra format ext 4 de ondan sonra yukle boyle de olmali ancak google hesabini acman icin google fix paketini yuklemen lazim

- - - Eklendi - - -

Aroma cm7nin onceki surumu pardon kardesim..

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
    Konu Sahibi
bu romu kurmak için illa aroma cm7 gerek yok bizzat denemiştim..normal hangi romdan geçerseniz geçin yükleme sonunda wipe data factory wipe chace parition reboot system now dediğin müddetçe telefonun açılmaması imkanız..

- - - Eklendi - - -

ben bu rom'da mms alamıyorum. Bu sorun romdan mı kaynaklanıyor yoksa şebeke ayarlarından mı?

şahsen ben mms kullanmıyorum ama tüm çıkan CM7 ler için MMS in hep çalıştığını söylüyorlar..yani piyasada MMS çalışmayan CM7 yok

gokkurt

gokkurt

Üye
bu romu kurmak için illa aroma cm7 gerek yok bizzat denemiştim..normal hangi romdan geçerseniz geçin yükleme sonunda wipe data factory wipe chace parition reboot system now dediğin müddetçe telefonun açılmaması imkanız..

- - - Eklendi - - -

şahsen ben mms kullanmıyorum ama tüm çıkan CM7 ler için MMS in hep çalıştığını söylüyorlar..yani piyasada MMS çalışmayan CM7 yok

Haklı olabilirsin ama ben hala sorunumu çözemedim.Bundan önceki versiyonda ad aynı sorunum vardı ve bu yazılıma geçmekteki esas sebebim mms olayı. Başkalarında çalışıyor da bende çalışmıyorsa sorunu kendim çözmem gerekecek :D

ali6161

Üye
Valla int ayarlarını yaptım gelirse mms bakacağız . Ayrıca 3. Sayfada AROMA olmadan kurulumu anlattım . O size yardımcı olabilir .

gokkurt

gokkurt

Üye
Ben sorunumu çözdüm. Gosms programının içerisinde bulunan (gelişmiş ayarlar kısmında) mms ayarlarına telefonuma yaptığım standart ayarları uyguladım ve böylece sorunum çözüldü. Daha açık bir şekilde anlatmak gerekirse;gosms mms ayarlarında bulunan *** bilgilerini elle doldur seçeneklerini aktif hale getirerek proxy,mms.turkcell.com.tr/sevlets/mms adresini uygun yerlere yazdım. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olur umarım.

altuns

Üye
beyler bunda video çekim yaptıktan sonra tekrar izlemek istiyorum telefonu dönderdikçe video hep aksi yöne dönüyo ve ters seyrediliyo varmı bunun bi çözümü fotoğraf çekerkende ayrı sorunla karşılaşıyorum

ali6161

Üye
Reboot yaptıktan sonra klavye ayarları sıfırlanıyor . Ve her başlangıçta ADWLauncher kapanıyor daha sonra açılıp kendine geliyor . Bazı programlardada aynıı sorun var.

53cc

53cc

Üye
@ali6161 hocam Holo Launcher öneririm. Marketden free olarak indirebilirsin. Klavye içinde en iyi alternatif SmartKeyboardPro

ali6161

Üye
@ali6161 hocam Holo Launcher öneririm. Marketden free olarak indirebilirsin. Klavye içinde en iyi alternatif SmartKeyboardPro

Valla usta ben ADW den memnundum zira Rootlu ilk cihaz kullanışım ve değişik geldiği için en iyisi bu gibi göründü bana. Dediğin gibi HOLO Launcheri bir deniyeceğim çünki arada adw de çok gıcık çökmeler oluyor . Klavyede Go Keyboard iyi. 4 tane klavyem var zaten . Smartda dahil . Sağol önerilerin için . Teşekkür ederim :)

53cc

53cc

Üye
Sayısını bile hatırlayamadığım kadar çok launcher ve keyboard uygulaması denedim. Nihayi olarak bu ikisi en kullanışlı olanı ;-)

ali6161

Üye
:) Dediklerini indirdim denedim . Güzeller . Smart . Seninki gibi stile koyunca güzel oldu . :) bide şu reboot dan sonra klavyeler silinmese çok güzel olacak ama .. :)

Üst Alt