CyanogenMod 7.2 RC3 Galaxy Gio (Delano Stabil sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
    Konu Sahibi
CyanogenMod 7.2 RC3 Galaxy Gio (Delano Stabil sürüm)
Android 2.3.3 Gingerbread romundan geçilmesi tavsiye edilmektedir..

Dolayısıyla önce 2.3.3 Gingerbrad kurulu olması gerek..
Orijinal 2.3.3 TUR için DOWNLOAD LINK
:

Nasıl yükleme yapılır?

Klasik bildiğimiz tüm CM7 lerle aynı

--önce bunu indirin signed_cwm-5.0.2.7-flashablezip-ext4+rfs.zip ( CWM 5.0.2.7)

--sonra bu linkten CM7 romunu indirin --

İNDİRME LİNKİ :

MINI PATCH YAMA :

DELANO KERNEL :

--şimdi yükleme işlemi için ;

Yukarıdaki dosyları telefonunuza atın.Sonra CWM'yi açarak Apply Update From SDCard'ı seçerek yukarıda verdiğim CWM 5.0.2.7'yi yükleyin.Sonrada yeniden CWM'yi açın Install Zip From SDCard'ı seçerek yukarıda verdiğim CM7.2 Romu Yükleyin CWM Menü'den Wipe/Data Factory Reset yapın.

NOT: CM7'yi yukledikten sonra Yamayı Ve kerneli de tıpkı rom yükler gibi yükleyin..

-ÖZELLİKLER
-S2E Uyumlu
-Şeffaf statubar değiştirebilme
-BLN desteği
-Samsung Klavye
-Gerçek CM7 kaynak kodları Mayıs (RC3)
-Overlock yaparken yani işlemci hızını değiştirirken Kamerayı açtığınızda artık ondemand'a dönme sorunu yok..
-Geliştirilmiş batarya ömrü

NOT: KENDİM ŞAHSEN DENEMEDİM O YÜZDEN SADECE ÖZELLİKLERİ YAZDIM DOĞRULUK PAYINI SİZLER ÖLÇECEKSİNİZ ARTIK..

Delano resmi sitesinden romla ilgili örnek resimler..

TELEFONUNUZDA OLUŞABİLECEK ZARARLARDAN BEN VE MAXICEP SORUMLU DEĞİLDİR !

altuns

Üye
bu ne zman cikti ilk.defa goruyorum bide bunda cyanogen mod setting dev tools felen var onlari nasil turkce yapiyosunuzz kullanan varmi acaba guzelmi

- - - Eklendi - - -

ext4 formatter herbişi yükledim androidde kalıyo ya

53cc

53cc

Üye
@yunus hocam eline sağlık

Sertug1991

Sertug1991

Üye
eline sağlık abi çok güzel konu

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
    Konu Sahibi
bu ne zman cikti ilk.defa goruyorum bide bunda cyanogen mod setting dev tools felen var onlari nasil turkce yapiyosunuzz kullanan varmi acaba guzelmi

- - - Eklendi - - -

ext4 formatter herbişi yükledim androidde kalıyo ya

29 Mayıs'ta çıktı..XDA'da yok..sadece delanonun sitesinde var o linki yukarda verdim..
Ayrıca android yazısında kalması imkanısz..çünkü 2.3.3 orijinal romdan geçiş yapmalısın..ayrıca yükleme bitince wipe data factory reset ve wipe cache parition deyip reboot system now yapmalısın..yukarıda ayrıntılı yazdım..nasıl yapamıyosunuz hayret ediyorum

- - - Eklendi - - -

eline sağlık abi çok güzel konu

rica ederim kardeşim denersen yorumlarını yaz bu konuya..

- - - Eklendi - - -

@yunus hocam eline sağlık
rica ederim Ali kardeş..bu değişik bi cm7..xda da yok..delonaya ait tamamen ve RC3.. denersen yorumları yazarsın..

- - - Eklendi - - -

ROM Türkçe..Dev Tools ise her zaman ingilizcedir.. cyanogen mod ayarları da Türkçe..

altuns

Üye
Yukledim ama kasma var heralde bende cok kasiyo

- - - Eklendi - - -

Beyler sakin yuklemeyin cok fena kasiyo
http://www.maxicep.com/android-romlar/galaxy-gio-cyanogenmod-7-2-rc1-resmi-surume-en-yakin-son-surum-651429.html
Burdaki romu tektar yukleyince anladim cok kastigini

53cc

53cc

Üye
@yunus hocam 16062012 second release çikti. Denedim ve oldukça iyi durumda. Marketden Holo Launcher denemelisin. ICS tarzi için iyi bir uygulama
Ayrica hiç bir kasma yasamadim batarya biraz iyi durumda

53cc

53cc

Üye
XDA daki gio custom rom cular da dağıldı. Kimileri kendi sayfasını açtı kimileri de forum.giocomminity.com da bir araya geldi.
Phiexz nin web sayfası gün geçtikçe değişiyor. Şu aralar bir yenilik yok ama yakın zamanda iyi gelişmeler olacak diye ümit ediyorum.

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş takip edemedim delanoyu..bakıcam bi ara..bu ara baya yoğunum araplarla:) ithalat-ihracat mallar vs başımı kaldıramıyorum arada buraya uğrayıp konu açıyorum..sen beğendiysen bu RC3 Second'u güzeldir zaten..ne gibi değişiklikler var ayrıntılı yazarsan girdikçe bakarım:) iyi kullanmalar:)

- - - Eklendi - - -

@yunus hocam 16062012 second release çikti. Denedim ve oldukça iyi durumda. Marketden Holo Launcher denemelisin. ICS tarzi için iyi bir uygulama
Ayrica hiç bir kasma yasamadim batarya biraz iyi durumda

Kardeş takip edemedim delanoyu..bakıcam bi ara..bu ara baya yoğunum araplarla ithalat-ihracat mallar vs başımı kaldıramıyorum arada buraya uğrayıp konu açıyorum..sen beğendiysen bu RC3 Second'u güzeldir zaten..ne gibi değişiklikler var ayrıntılı yazarsan girdikçe bakarım iyi kullanmalar

Sarangni

Sarangni

Üye
Herkes neden bu kadar CM7ci oldu anlamıyorum. CM7 Gio için final yaptı sayılır. Hazır kodlarla CM7 yapıyorlar, Phiexz büyük haksızlık oluyor gibi. Tabi bu bir kişinin tekelinde olan bir şey değil ama ortada ki emeği aylardır takip ettiğim için etik gelmiyor.

Kimse yeni bir şeyler üretmiyor. Maclow CM9 kaynak kodlarını tam oluşturduğunda aynı şeyleri yeniden görmemiz muhtemel ama Maclow cingar çıkarır bu konuda sert bir tutum sergileyecektir.

53cc

53cc

Üye
Gio ömrünü doldurmak üzere. CM9 ne zaman same official olur bilinmez. Onu beklerken CM7 kullanmak en azından tatmin edici bir imkan tanıyor. Phiexz de henüz final yapmadı kanaatimce.

altuns

Üye
rc1 daha iyi bunda kasıyo sanki sizde de aynı sorun varmı bilemem yada delona kernel yükleyince mi kasıyo orasını denemedim

53cc

53cc

Üye
XDA da yeni bir ROM çıktı. Arayüz hız ve batarya oldukça iyi durumda. Sanırım bu ROM da kalacağım.
TouchWiZZed4 UI

Sarangni

Sarangni

Üye
Phiexz son güncellemiyi kullanıyorum çokta memnunum. Kurduktan sonra başka rom denemedim. Belki yeni çıkanlar güzeldir ama memnun olduğum için değiştirmeyi düşünmüyorum. Sürekli rom değiştirmek çok sıkıcı oluyor çokta zaman kaybettiriyor.

53cc

53cc

Üye
Phiexz ROM unda batarya sorunu var. Bir sürü script yüklemek gerekiyor. Buna rağmen günü zor çıkarıyorum. Bahsettiğim ROM ile hiç bir eklenti kurmadan rahat 2 gün kullandım. Sürekli açık konumda. Phiexz ROM stabil - görsel ön planda ve hızlı ama pil konusu çok kötü.

Sarangni

Sarangni

Üye
Pil konusunda pek bir sıkıntı çekmiyorum. Bir günü rahat rahat kurtarıyor. Eski sürüme göre daha iyi bir pil ömrü var. Tabi bunda kullanım payıda önemli. Herkesin kullanımı farklı farklı. Denemeyi gözüm yemiyor yoksa denerdim dediğinizide.

53cc

53cc

Üye
Oldukça yoğun kullanıyorum. Sizin kullanma performansınuzla 2-4 gün rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yakında v8 versiyonu çıkacak. Işlerimden fırsat olursa burada konu açacağım.

Sarangni

Sarangni

Üye
Bugün kurdum bakalım. Şimdilik fena değil. Birkaç gün kullanımdan sonra belli olur.

53cc

53cc

Üye
Umarım uzun süre kullanırsınız. Developer v8 için çalışmalara başladı. Paylaşırım.

mu86

mu86

Üye
Biraz romun iceriginden bahsedebilirmsin..