Destek filan hilaye.Ben arladaşıma wonder aldırdım.Elimi ayağımı opuyo cocuk.Misal ben alcak olsam wonder alırdîm ics cıkmıs cikmamis umrumda bile değil
KesinlikleGalaxy Wonder diyeceğim ama 1.4 Ghz olmasına karşın bu 1.4 Overclock ile yapıldığını biliyorum ( yanlışsam düzeltin )...Ben alabilirsen Xperia Neo V almanı öneririm![]()

Neo V derim. Desire HD'yi bilmem.
arkadaşım ben konuya açıklık getireyim sana.bak wonderin seni çelişkiye düşürmesinin büyük ölçüdeki sebebi işlemcisinin 1.4 olması samsung 1 ghz lik işlemciyi yazılımlarla 1.4 ghz yaptı, bu kanıtlanmış bir gerçek,artık wonderi çıkar aklından..gelelim desire hd'nin neo v den üstün olan özelliklerine,,,kamerası 8 mp bide ram 768 ....arkadaşım akıllı telefonun aslında bilgisayarlardan farkı yok eğer ram tutarı 512,1 gb,2gb,vs. dahilinde kat kat gitmiyorsa o bi şekilde artırılmış demektir. yani desire hd nin 512 mb ramdan sonrası bi şekilde artırılmış,ram işini hallettik şimdi gelelim bide 8mp kamerası var desirenin eğer kameraya önem veriyorsan neo v yerine neo alırsın kamerayı da halletmiş olursun arada fazla fiyat farkı yok..gelelim neo v nin artılarına +++hdmı çıkışı,led ekran,daha yüksek çözünürlük ve daha şık tasarım ,,,bu arada desire hd nin ekranı lcd yani çok kalitesiz ve soluk...
SONUÇ: NEO v veya NEO al derim...
Galaxy wonder alma
Kesinlikle
- - - Eklendi - - -
Bak oyun bakimindan neo v hepsinden ustun. Desire hd ye bakipta guzel sanma cidden renkler cok sonuk ve oyun performansi dusuk. One v ayni sekilde oyunlari cok rahat acamiyor.wonderi saymiorm o alt kademe telefon. Neo v ise bravia engine ile cok canli renkler. Cozunurluk yuksek. 3d foto cekebilior. Hdmi baglantisi var. Ve tamamen oyun telefonu. Adreno 205 ekran karti mukemmel. Zaten neo v ile xperia play arasindaki tek fark klavye. Xperia play adi ustunde oyin icin yapilmisve onunda ekran karti adreno 205 yani cok guzrel. Her yonden neo v diorm. Ha birde sony ericssonun tum telefonlari tasarim harikasi. Neo v performans acisindanda gayet guzel ve hizli. İcs yuklersen telefon batar o ayri...
- - - Eklendi - - -
Desire hd en basarili goz boyayan telefon modeli. Hic bir ozelligi yok.![]()
arkadaşım ben konuya açıklık getireyim sana.bak wonderin seni çelişkiye düşürmesinin büyük ölçüdeki sebebi işlemcisinin 1.4 olması samsung 1 ghz lik işlemciyi yazılımlarla 1.4 ghz yaptı, bu kanıtlanmış bir gerçek,artık wonderi çıkar aklından..gelelim desire hd'nin neo v den üstün olan özelliklerine,,,kamerası 8 mp bide ram 768 ....arkadaşım akıllı telefonun aslında bilgisayarlardan farkı yok eğer ram tutarı 512,1 gb,2gb,vs. dahilinde kat kat gitmiyorsa o bi şekilde artırılmış demektir. yani desire hd nin 512 mb ramdan sonrası bi şekilde artırılmış,ram işini hallettik şimdi gelelim bide 8mp kamerası var desirenin eğer kameraya önem veriyorsan neo v yerine neo alırsın kamerayı da halletmiş olursun arada fazla fiyat farkı yok..gelelim neo v nin artılarına +++hdmı çıkışı,led ekran,daha yüksek çözünürlük ve daha şık tasarım ,,,bu arada desire hd nin ekranı lcd yani çok kalitesiz ve soluk...
SONUÇ: NEO v veya NEO al derim...
kardeş yalnış anlama ama her halükarda radyasyona mahkumuz telefonun hattan aldığı çekiş kuvveti bile radyasyon ...şimdiye kadar telefon alırken akıllı telefonlar çıkmadan önce radyasyona mı bakıyorduk alırken hayır ama genede sen haklısın baksak daha ii ama vücut o radyasyonun aldıktan sonra azı çoğu farketmez bunuda biliyormusun bilmiyoırum..hocam iyi güzelde radyasyon ne olacak xperialar okadar radyasyon yayıyor şahsen ben önermem güncelleme desteğine gelirsek custom romlarla her türlü yükseltirsin wonder al demiyorum ama neo v falanda al demiyorum bence ya bütçeni yükselt yada 2.el s2 al![]()