N8 belle RM-596_111.040.0904_03.01-(Tam turkce) 02-06-2012

Sponsorlu Bağlantılar

radyoaktif

Üye

dosyalari silsenizde olur silmesenizde ayni muzikler klasorunde kunur ve GFV gizlemek istedinizi herseyi oraya atarsaniz galeri video dosyalarinda gorunmez yani size ozel olur.

"Auto-Install" dosyasını nasıl kullanabilirim? İçinde C ve E klasörü mevcut. Bu klasörün mantığı nedir?

Ve şu Müzik Çalar'ın, mass memory'deki tüm ses dosyalarını içine eklemesini nasıl önleyebileceğimi hala anlamadım? Acaba fon müzikleri ve zil seslerimi bu GFV klasörünün içine atsam, müzik çalar'ı yenilerden genede bunları bulup içine ekler mi? Madem bu klasörün içindeki dosyalar galeride vs gözükmüyor, müzik çalar'da içindekileri göremez haliylede müzik çalar'a ekleyemez.

nbjoker

Üye
Kurtuluş bey

Ben bu doğum günü, guirdian vb.. bi kaç uygulama olmadan kurmak istiyorum diyelim cookerla bunları nasıl kaldırabilirim ve kendi istediğim uygulamaları nasıl flash sırasında kurdurabilirim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Auto-Install" dosyasını nasıl kullanabilirim? İçinde C ve E klasörü mevcut. Bu klasörün mantığı nedir?

Ve şu Müzik Çalar'ın, mass memory'deki tüm ses dosyalarını içine eklemesini nasıl önleyebileceğimi hala anlamadım? Acaba fon müzikleri ve zil seslerimi bu GFV klasörünün içine atsam, müzik çalar'ı yenilerden genede bunları bulup içine ekler mi? Madem bu klasörün içindeki dosyalar galeride vs gözükmüyor, müzik çalar'da içindekileri göremez haliylede müzik çalar'a ekleyemez.
bu surum hakkinda bir bilgim fazla yok sadece cok istendigi icin yayinladim tr yapip.
Kurtuluş bey

Ben bu doğum günü, guirdian vb.. bi kaç uygulama olmadan kurmak istiyorum diyelim cookerla bunları nasıl kaldırabilirim ve kendi istediğim uygulamaları nasıl flash sırasında kurdurabilirim.
istediniz uygulamalari sisconnekts ile acip dosyalari atabilirsin ama anlatimi forumda var

emrah05

Üye
evet demistim size en saglom sistem bu s4 xenon ama bende ingilizce ve iatlyanca var türkcesini istememistim almancasini istemistim bulamadim o yüzden bende ingilizce kullaniyorum bütün denedigim cfw lerin en iyisi bu birde rus yapmis diye eklemisti birisi ama nokia n8fanclub sayfasindan indirin o daha iyi dedigim gibi ingilizce dilleri

nbjoker

Üye

bu surum hakkinda bir bilgim fazla yok sadece cok istendigi icin yayinladim tr yapip.

istediniz uygulamalari sisconnekts ile acip dosyalari atabilirsin ama anlatimi forumda var

ben mevcut sürümün içinden istemediğim uygulamaları çıkarmak için sormuştum bunu yapabilir miyim yöntemi nedir

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben mevcut sürümün içinden istemediğim uygulamaları çıkarmak için sormuştum bunu yapabilir miyim yöntemi nedir

Cikarabilirsin ne cikarmak istedinizi yazarsaniz yardimci olabilim

vlkn9303

Üye
n8 den anlayan arkadaşlar acil yardım
[/URL]

mkryvz

mkryvz

Üye
Kurtuş üstam, bu sürümün türkçe dil dosyalarını paylaşman mümkün mü?
Eğer daha önce paylaşıldıysa linkini alabilir miyim?
Teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cfw icinden alabilirsiniz yada aksami beklerseniz paylasirim

vlkn9303

Üye
cihaz çöktü dün saatlerce uğraştım açamamıştım, ama az önce açmayı başardım. bu seferde hiçbir cfw yi yükleyemiyorum telefon açılmıyor. orjinal yazılıma geri dönüyorum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cihaz çöktü dün saatlerce uğraştım açamamıştım, ama az önce açmayı başardım. bu seferde hiçbir cfw yi yükleyemiyorum telefon açılmıyor. orjinal yazılıma geri dönüyorum

Oyle birsey olabiliyor bazen olmuyor tek care dead flash atmaniz

23palulu23

23palulu23

Üye
@kurtulus40
abi ben bu pro editionun son sürümünü indirdim.

Ona tr klavye ekleyebilir miyiz acaba ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@kurtulus40
abi ben bu pro editionun son sürümünü indirdim.

Ona tr klavye ekleyebilir miyiz acaba ?

Eklenir sorun olmaz bende burdakini rofs2 at olur

23palulu23

23palulu23

Üye

nbjoker

Üye

Cikarabilirsin ne cikarmak istedinizi yazarsaniz yardimci olabilim

Mesela Guardian, gps deki toplu taşıma klavuzlar giriş, bide şu mobil veri widgetini çıkarmak istiyorum. Sonradan telefona kurmak için (yazılar bozukda :) ) Teşekkürler şimdiden

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bu işlerden anlamıyorum . Daha kolay bir yolu yok mu . Yani direkt flash dosyası
dosyalari C hafizaya atinca olmasi gerekir deneyin.
Mesela Guardian, gps deki toplu taşıma klavuzlar giriş, bide şu mobil veri widgetini çıkarmak istiyorum. Sonradan telefona kurmak için (yazılar bozukda :) ) Teşekkürler şimdiden
guardian core ve rofs2 bolunmus private icinde silin gider.
mobil veri sis parcalayip silin aynilarini.
gps'deki bunu anlamadim :hmmm

mhustafa

mhustafa

Üye
Hiç memnun kalmadı. Gördüğüm en kötü CFW. Emek var teşekkür ediyorum. Fakat GPS bağlantısı berbat, telefon yavaş. İlk defa CFW yüklemiyorum. 5800 dan bu yana defalarca CFW kurdum. İlk defa bu CFW den memnun kalmadım.

Emeğiniz için teşekkürler ellerinize sağlık. Fakat önermiyorum.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiç memnun kalmadı. Gördüğüm en kötü CFW. Emek var teşekkür ediyorum. Fakat GPS bağlantısı berbat, telefon yavaş. İlk defa CFW yüklemiyorum. 5800 dan bu yana defalarca CFW kurdum. İlk defa bu CFW den memnun kalmadım.

Emeğiniz için teşekkürler ellerinize sağlık. Fakat önermiyorum.

Bende onermiyorum sorunlu bir cfw nedeni dil uzerinde modife yapildigi icin dengesizlikler var

GeZeGeN20

GeZeGeN20

Üye
rofs2

- - - Eklendi - - -

widget resim 1
at 2012-06-07[/URL]

- - - Eklendi - - -

widget resim 2
at 2012-06-07[/URL]

- - - Eklendi - - -

flipclock widget