.eRCaN.
Üye
Kullandığın avkon2.mif'i atar mısın?
Ekten indirebilirsiniz...
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Kullandığın avkon2.mif'i atar mısın?
Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product or the Product cannot be identified. arkadaslar phonenixle yüklemeye çalıştıgım zaman bu uyarıyı veriyor nerde yanlıs yapıyorum bir türlü çözemedim
- - - Eklendi - - -
yardım edecek kimse yokmu arkadaslar
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dosyaları buraya koplayadım partların içinde 10 tane dosya var.
Arkadaslar hepsini denedim olmuyor.
Önce *#7370# ile soft format atın ardından tekrar flashlayın,sizin bahsettiğiniz problemlerin hiç biri bende yok,Arkadaşlar, ben dün akşam yükledim.
Internet e bağlanamıyorum, Ovi Store da bağlanmıyor.
Az önce farkettim wireless a da bağlanmıyor, daha önce kullandığım ağda bilinen ağ yazıyor, bağlan diyorum, bağlanıyor yazıp, bağlanamadan bilinen ağa düşüyor.
İlk FW yükleme denememdi.
N8 Fanclub da tarif edilen adımları uyguladım, E ye format atmayı, hard reseti falan söylemiyordu, ondan mı oldu acaba.
Yardımcı olabilir misiniz.
Teşekkürler,
dosyalari silsenizde olur silmesenizde ayni muzikler klasorunde kunur ve GFV gizlemek istedinizi herseyi oraya atarsaniz galeri video dosyalarinda gorunmez yani size ozel olur.Aşşağıdaki SS'de bir kaç sorum olacak;
cfw yapmak icin konular modifiye bolumunde mevcutarkadas biri yardim etsin bi olmazsa. Yeni cwf yapmadan once ne islem yapcam bi soleyin
Aynen bende de çalışıyor içine girdiğimde her hangi bişeye basınca dışarı atıyor ve yazılar japonca karakterler bozuk.Mobil veri izleyicisi çalışmıyor, hata veriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
bendede aynı sorun vardı herhangi bir mobil veri izleyici witget yüklendiğinde sorun çözülüyor şu an kendim kullanıyorumAynen bende de çalışıyor içine girdiğimde her hangi bişeye basınca dışarı atıyor ve yazılar japonca karakterler bozuk.
bendede aynı sorun vardı herhangi bir mobil veri izleyici witget yüklendiğinde sorun çözülüyor şu an kendim kullanıyorum
http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...runsuz-galeri-widgeti-eklenmistir-603363.htmlarkadaşım paylaşabilir misin bir tane mobil veri izleyici widgeti ?