N8 belle RM-596_111.040.0904_03.01-(Tam turkce) 02-06-2012

Sponsorlu Bağlantılar

hasan__58

Üye
Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product or the Product cannot be identified. arkadaslar phonenixle yüklemeye çalıştıgım zaman bu uyarıyı veriyor nerde yanlıs yapıyorum bir türlü çözemedim

- - - Eklendi - - -

yardım edecek kimse yokmu arkadaslar

ANIL

ANIL

Admin
Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product or the Product cannot be identified. arkadaslar phonenixle yüklemeye çalıştıgım zaman bu uyarıyı veriyor nerde yanlıs yapıyorum bir türlü çözemedim

- - - Eklendi - - -

yardım edecek kimse yokmu arkadaslar

dosyaları doğru yere attığına emin misin?

hasan__58

Üye
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dosyaları buraya koplayadım partların içinde 10 tane dosya var.

ANIL

ANIL

Admin
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dosyaları buraya koplayadım partların içinde 10 tane dosya var.

RM-596 adında klasörün içinde olacak dosyalar. part halinde değil. phoenix hangi sürüm yüklü? kaldır tekrar kur istersen.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products-RM-596 klasörü de olacak onun içine atacaksın

hasan__58

Üye
Arkadaslar hepsini denedim olmuyor.

hasan__58

Üye
tamam tesekkürler klasör ismini degişince oldu

Orhan___

Üye
Arkadaşlar, ben dün akşam yükledim.

Internet e bağlanamıyorum, Ovi Store da bağlanmıyor.
Az önce farkettim wireless a da bağlanmıyor, daha önce kullandığım ağda bilinen ağ yazıyor, bağlan diyorum, bağlanıyor yazıp, bağlanamadan bilinen ağa düşüyor.

İlk FW yükleme denememdi.
N8 Fanclub da tarif edilen adımları uyguladım, E ye format atmayı, hard reseti falan söylemiyordu, ondan mı oldu acaba.

Yardımcı olabilir misiniz.
Teşekkürler,

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arkadaşlar, ben dün akşam yükledim.

Internet e bağlanamıyorum, Ovi Store da bağlanmıyor.
Az önce farkettim wireless a da bağlanmıyor, daha önce kullandığım ağda bilinen ağ yazıyor, bağlan diyorum, bağlanıyor yazıp, bağlanamadan bilinen ağa düşüyor.

İlk FW yükleme denememdi.
N8 Fanclub da tarif edilen adımları uyguladım, E ye format atmayı, hard reseti falan söylemiyordu, ondan mı oldu acaba.

Yardımcı olabilir misiniz.
Teşekkürler,
Önce *#7370# ile soft format atın ardından tekrar flashlayın,sizin bahsettiğiniz problemlerin hiç biri bende yok,
Daha önce bilinen bir ağa flash attıktan sonra direkt bağlanamazsınız telefon sıfırlandığı için tekrar ağ şifresini girip yeniden bağlantı kurmalısınız.

Orhan___

Üye
Soft format attım, düzelmeyince bir de hard format attım.
Şu anda internete bağlanabiliyorum.
Her iki türlü de OK.

Yine de yeniden flash atmak gerekir mi?
Tekrar flaslamazsak eksik, problemli mi çalışır uygulamalar?
Onu ancak akşam evde yapabileceğim.

Yardımınız için teşekkürler.

Orhan___

Üye
Yeni FW yüklemeden önce Nokia Suite ile backup almıştım, onu geri yüklediğimde sorun oluşuyormuş.

Tekrar flashladım, BaySerkan ın önerdiği şekilde, internet çalışıyordu, ne zaman backup ı geri yükledim, yine gitti.
Bir sonraki denememde, backup ı komple geri yüklemedim, suite den manuel aldım, kontaklarla resimleri şimdi problem yok.

Flash atma işinden çok çekiniyordum, gerek N8Fanclub sitesinde gerekse burada çok basit şekilde anlatılmış, tereddüte yer bırakmadan. Hiç zorluk çekmedim yazılımı yüklerken.

Sayenizde FP1 özelliklerine ve Microsoft app1, app2 ye kavuşmuş oldum.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

radyoaktif

Üye
Aşşağıdaki SS'de bir kaç sorum olacak;

pieer007

Üye
arkadas biri yardim etsin bi olmazsa. Yeni cwf yapmadan once ne islem yapcam bi soleyin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

nbjoker

Üye
Mobil veri izleyicisi çalışmıyor, hata veriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Aynen bende de çalışıyor içine girdiğimde her hangi bişeye basınca dışarı atıyor ve yazılar japonca karakterler bozuk.

tozmetal_1934

tozmetal_1934

Üye
Aynen bende de çalışıyor içine girdiğimde her hangi bişeye basınca dışarı atıyor ve yazılar japonca karakterler bozuk.
bendede aynı sorun vardı herhangi bir mobil veri izleyici witget yüklendiğinde sorun çözülüyor şu an kendim kullanıyorum

23palulu23

23palulu23

Üye

Üst Alt