N8 belle RM-596_111.040.0904_03.01-(Tam turkce) 02-06-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
muzik çalar ile ilgili bi kaç problem keşf ettim sanırsammuzik çalar açıkken otomatik ekran kilitlenmiyorkoşuya çıktıgımda bi sorun daha fark ettim kulaklıktan ileri geri play pause özelliklerini kullanamıyorum..deneyen arkadaslar olursa sonucları yazabilierlermi
sorun yok calisiyor kulaklik sorunu zaten belle olduktan sonra duzgun calismiyor.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Kurtuluş abi bu CFW'de batarya ve şebeke göstergesini aşağıdaki gibi nasıl yapabiliriz?

Bir önceki CFW'nde otomatik böyle olmuştu. Gayet de güzeldi tekrar yapmamız mümkün müdür?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş abi bu CFW'de batarya ve şebeke göstergesini aşağıdaki gibi nasıl yapabiliriz?

Bir önceki CFW'nde otomatik böyle olmuştu. Gayet de güzeldi tekrar yapmamız mümkün müdür?
yapilir sorun degil yanliz rofs2 veya rofs3 resourse/apps icine atmaniz yeterli flassiz islem zor biraz.

wherease

Üye
kurtuluş abi şu mini şeffaf saat i hala bulamadım bu cfw de yok o diğer verdiğin link siyah ben şeffaf arıyorum senin önceki sürüm de var oradan da alamadım ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tesekkurler usta

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

yapilir sorun degil yanliz rofs2 veya rofs3 resourse/apps icine atmaniz yeterli flassiz islem zor biraz.

Abi nasıl yapabiliriz? Flash atarım sorun değil, nasıl yapıldığını öğrensem yeterlidir.

İlgin için teşekkürler. :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi nasıl yapabiliriz? Flash atarım sorun değil, nasıl yapıldığını öğrensem yeterlidir.

İlgin için teşekkürler. :)
android avkon.mif var onu nokiyacooker rofs3 ac dedim yere at kaydet olur.
peki kulaklık fonksiyonları problemine nasıl bi çözüm üretebiliriz
kulaklik bazen degisiklik gosteriyor kulaklik denemen gerekiyor baska bir caresi varsa bilmiyorum.

23palulu23

23palulu23

Üye
curtaincall arkadaşım bu yazılım mı ? yazılımsa manyak bişey :D

23palulu23

23palulu23

Üye
curtaincall bu yazılım n8 için mi ?

Furbey40

Furbey40

Üye
Mobil veri izleyicisi çalışmıyor, hata veriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Üst Alt